Fairway Solitaire Blast

492K4.44393
 

Milyen lenne az a hét amikor nem hozunk pasziánszt? Ne, ne is gondoljuk végig, inkább irány a legfrissebb leosztás, és príma játék!

 

Fairway Solitaire Blast

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Fairway Solitaire Blast

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A szabadság felé vezető út mindig is göröngyös és egyedül nehéz volt. Segíts hát a fiatalokon! Route to Freedom0.0101A szabadság felé vezető út mindig is göröngyös és egyedül nehéz volt. Segíts hát...Győzd le a számítógépet egy újabb logikai játékban. Készen állsz?Straight 40.049Győzd le a számítógépet egy újabb logikai játékban. Készen állsz?Dominózz versenyszerűen! Domino Block0.037Dominózz versenyszerűen! A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Thanksgiving Treasure4.0443A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Snake vs Blocks0.075Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Frogtastic0.0244Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Agnes Solitaire0.0148Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Mysterious Thief0.0173Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Mystery Disease0.0901Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Fontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!Precious Moments3.03KFontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!
Így neveld a sárkányodat! Dragon Island1.0304Így neveld a sárkányodat! Zuhatagozz lufikkal!Balloons Path Swipe1.0413Zuhatagozz lufikkal!Egy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Sleepless House3.04KEgy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Funny Animals Memory0.0484Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Guríts egyet nálunk! Roll the Ball0.8318Guríts egyet nálunk! Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Under the Sea0.0428Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Sweet Candy Match5.0789Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Jigsaw Puzzle Big Cities0.0480Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Underwater Dream3.0945Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár! Hexa Blocks0.0231Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár!
Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Tracing a Murder3.0899Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Cute Snails Jigsaw0.5277Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Utazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Mahjong Pyramids5.01KUtazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Tedd próbára logikádat nálunk! Pipe Challenge2.0218Tedd próbára logikádat nálunk! Kosarazz logikusan! Gravity Linez0.0161Kosarazz logikusan! Takaríts ki a party után! Cleaning After Party3.65KTakaríts ki a party után! Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!The President of the USA0.0222Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Cartoon Motorbike Jigsaw0.0176Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Forbidden Journey4.0772Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Kutass egy elveszett személy után! Without Trace4.01KKutass egy elveszett személy után!
Virágos mahjongozással várunk! Mahjong Flowers4.01KVirágos mahjongozással várunk! Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Plumber Pipes2.8329Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Fedezd fel a mágusok kastélyát! The Wizards Castle1.01KFedezd fel a mágusok kastélyát! Győzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Jewel Duels5.01KGyőzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Egy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Strange Silence3.02KEgy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Mentsd meg meseországot! Saving Wonderland3.62KMentsd meg meseországot! Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Physics Drop1.0174Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Fancy Cars Memory Match5.0952Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Chain Reaction5.0755Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Partizz és zuhatagozz egyszerre! Party Pop Match5.04KPartizz és zuhatagozz egyszerre!
Tarts velünk a kincskeresésben! Treasure from the Past0.01KTarts velünk a kincskeresésben! Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Stealing history3.3899Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Juss ki a kajakos csapdából! Lumberjack River Exit0.0342Juss ki a kajakos csapdából! Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Pu zle a Puzzle Game2.8325Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén! Strong Lions Jigsaw0.0259Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén!

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.