Farm Frenzy 3: Ice Age

8K4.66
 

A farmos játék sorozatokban télen sem áll meg az élet. A Frenzy jéghideg változata egyértelmű bizonyíték az online játékok között, hogy minél több részét készítik el egy farmos játéknak, az annál népszerűbb lesz az állatos játék.

Szóval gazdálkodásra fel, hiába minden tiszta hó a farmos játékban, hiába fagyott be a tó az ingyenes online játékban, akkor is zajlik az élet, és neked tenned kell a dolgod.

Egyedül leszel ebben az állatos játékban, és keménynek kell lenned, ha mindent győzni szeretnél.

Farm Frenzy 3: Ice Age

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Farm Frenzy 3: Ice Age közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Cuki állatok és jó mahjong! Kell ennél több? Animals Connect 35.02KCuki állatok és jó mahjong! Kell ennél több? Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! 101 Dalmatians Card Battles5.03KMentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell! Roadkill Revenge4.5762Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell!...Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.51KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Keresd meg az állatokat a képen! Fejleszd képességeidet online! Animal Matching For Kids3.23KKeresd meg az állatokat a képen! Fejleszd képességeidet online! Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.33KMahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cuki állatos ingyenes zuhatag játékunk. Mindenkinek ajánljuk. Szórakoztató és még cuki is. Funny Pets4.16KCuki állatos ingyenes zuhatag játékunk. Mindenkinek ajánljuk. Szórakoztató és még...Teleportálj ide oda és juss el a kapuba! Szegény kis állatkának szüksége van rád.Teleport Gun3.03K...Hogy lehet egy majmos játék egyszerre logikai játék is? HA elindítod az online játékok eme darabját azonnal rá fogsz jönni.   Igazi állat(os) játék lesz :).Bongo Balls4.5161KHogy lehet egy majmos játék egyszerre logikai játék is? HA elindítod az online játékok...A békés pandákat megtámadták az űrlények. Így már annyira nem békések. Pusztítsd el a behatolókat! Ruthless Pandas4.12KA békés pandákat megtámadták az űrlények. Így már annyira nem békések. Pusztítsd...
Csináld meg a legnagyobb showt a világon. Ehhez egy hörcsög áll rendelkezésedre. Hamster Clock Super Show2.51KCsináld meg a legnagyobb showt a világon. Ehhez egy hörcsög áll rendelkezésedre....Afrikai állatos mahjong amely sok sok pályával vár rád.Wild africa mahjong3.510KAfrikai állatos mahjong amely sok sok pályával vár rád.Gyere te is erre a csodálatos rancs-ra és keresd meg az állatok párját mahjong formájában.Ranch connect3.513K...Védd meg a nyuszit a többi állattól!Zayki Summer2.51KVédd meg a nyuszit a többi állattól!Aranyos állatos mahjong amely minden korosztályt leköt.Undersea matching3.56KAranyos állatos mahjong amely minden korosztályt leköt.Lődd le a medvéket akik egész életedben terrorizáltak! Crazy Raccoon3.02KLődd le a medvéket akik egész életedben terrorizáltak! Legyél te is űrszamár! Gyűjtsd be a kristályokat és legyél gazdag. Pedros Ricochet Rumble2.0933Legyél te is űrszamár! Gyűjtsd be a kristályokat és legyél gazdag. Védd meg a kis tehenet az űrlények támadásaitól! Protect The Cow Level Pack3.02KVédd meg a kis tehenet az űrlények támadásaitól! Állatos kínai mahjong sok sok pályával.Chalk Period Mahjong2.52KÁllatos kínai mahjong sok sok pályával.Aranyos kis állatos zuhatagjáték. Biztosan tetszeni fog neked is.Pet Party3.86KAranyos kis állatos zuhatagjáték. Biztosan tetszeni fog neked is.
Etesd meg az éhes vizilovat!Hippo Chef4.11KEtesd meg az éhes vizilovat!Igazi állatvédőnek gondolod magad. Mutasd meg!Help for Fish4.02KIgazi állatvédőnek gondolod magad. Mutasd meg!Etesd meg a cuki állatkát!Feed It4.55KEtesd meg a cuki állatkát!Etesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Fodder 22.52KEtesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Freedom0.0970Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Nézd meg milyen is egy igazi állati olimpia.Animal Olympics Diving5.0864Nézd meg milyen is egy igazi állati olimpia.Segíts a disznóknak egymásra találni.Bad Pig Perfect Couple1.72KSegíts a disznóknak egymásra találni.Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Piggy in the Puddle 23.51KEtesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Védd meg az állatokat a természettől!Jungle Menace3.54KVédd meg az állatokat a természettől!Használd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Cute Owl 22.83KHasználd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!
Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Hare Launch4.82KRepülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Kapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.The End of The Sheep3.31KKapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.Vikings vs Pandas3.71KSegíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.A bárányok visszatértek! Öld meg a zöld lényeket akik fogva tartják barátaidat. Sheep vs Aliens 2 Zero Gravity3.02KA bárányok visszatértek! Öld meg a zöld lényeket akik fogva tartják barátaidat. Állatos Mahjong játék gyerekeknek.Pet Mahjongg3.47KÁllatos Mahjong játék gyerekeknek.Zootropolis – Állati nagy balhé: kell ennél többet írnunk? Csak óvatosan nyomozz az állatos játék alatt, ügyelj arra, hogy nem szabad lebukni az online játék során.Zootopia Investigation3.86KZootropolis – Állati nagy balhé: kell ennél többet írnunk? Csak óvatosan nyomozz...A pici lány alaposan helybenhagyta az állatos játék főhőseit, így most az a feladatod, hogy a plüssállatokat helyrehozd az online játék során.Masha And Bear Toys Disaster4.214KA pici lány alaposan helybenhagyta az állatos játék főhőseit, így most az a feladatod,...Hello Kitty és anyukája egyetlen öltöztetős játékban? Ennél szuperebb lányos játék nem is lehet!  Imádni fogod az online játék minden pillanatát!Hello Kitty And Mom Matching Outfits 3.911KHello Kitty és anyukája egyetlen öltöztetős játékban? Ennél szuperebb lányos játék...A népszerű farmos játék klasszikus darabja, ahol neked kell menedzselned továbbra is mindent. Persze lesznek ragadozók is az online játékban, hogy még véletlenül se tudjál unatkozni, bármennyire ügyesnek is érzed magad az állatos játék során.Farm frenzy russian roulette4.13KA népszerű farmos játék klasszikus darabja, ahol neked kell menedzselned továbbra...Mahjong játék még nem volt szafari hangulatban, ezért ingyenes online játékok közé most elhoztunk egyet a logikai játékok palettájáról.  A kockákon megjelenő figurák pedig igazán méltóak egy jó állatos játékhoz.is.Safari Mahjong4.017KMahjong játék még nem volt szafari hangulatban, ezért ingyenes online játékok közé...
Puzzle játék gyönyörű tigrisekkel? Ráadásul többféle nehézségi fokozatú az online játék? Igen, ilyen egy belevaló állatos játék.  Minél több darabbal játszol, annál bonyolultabb lesz a logikai játék, de így lesz az igazi.Tiger And Cubs Jigsaw1.610KPuzzle játék gyönyörű tigrisekkel? Ráadásul többféle nehézségi fokozatú az online...Kijutós játékok között talán az egyik legnépszerűbb állatos játék sorozat karácsonyi kiadása érkezett meg. Online játékok között szinte már rekordhosszúságú számít ez a széria. Monkey GO Happy Christmas4.324KKijutós játékok között talán az egyik legnépszerűbb állatos játék sorozat karácsonyi...Repkedj a harcias madárkával, gyűjts össze minél több zöld érmét ebben az ügyességi játékban, ami egyben állatos játék is. A csapdákra és egyéb veszélyes helyekre nagyon vigyázz az ingyenes online játék felületén.Crest Breakout 2 4.05KRepkedj a harcias madárkával, gyűjts össze minél több zöld érmét ebben az ügyességi...Ezt mát tényleg nem lehet tovább fokozni: állatos játék, ami eleve a főszereplő okán majmos játék is lesz... Na, itt nincs vége, mert tulajdonképpen egy mászkálós játékról is szó van... nem is fokoznánk tovább a helyzetet, irány a remek online játék!Jumping Bananas1.82KEzt mát tényleg nem lehet tovább fokozni: állatos játék, ami eleve a főszereplő okán...Röfiként kell a farmos játékban végigmenni a pályán, a lényeg az lesz, hogy minél több makkot össze tudjon szedni a malacka az online játék során.  Persze azért mert ilyen egyszerűen leírtuk, nem lesz annyira könnyű az ügyességi játék. Piggy in the Puddle3.716KRöfiként kell a farmos játékban végigmenni a pályán, a lényeg az lesz, hogy minél...