Favorite Game

30K3.766
 

Egy cica hatalmas rumlit csinált ebben a tárgykeresős játékban, amihez most a te segítségedet szeretnénk kérni. Az online játék során ugyanis nem csak a tárgykeresős játékban megadott dolgokat kell megtalálnod, hanem magát a cicát.

Az online játék felületén ez sem lesz annyira könnyű, hiszen ehhez a teljes házat fel kell kutatnod.

Favorite Game

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Favorite Game közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Takarítsd el a szemetet és tenyél rendet a ház körül! Vigyázz sok munkád lesz! Cleaning up the Mess5.01KTakarítsd el a szemetet és tenyél rendet a ház körül! Vigyázz sok munkád lesz! Nézd meg milyen is a híres 215-ös apartman. Érdekes dolgokra bukkanhatsz! Apartment 2155.05KNézd meg milyen is a híres 215-ös apartman. Érdekes dolgokra bukkanhatsz! Nézd meg milyen tárgyakkal találkozik egy igazi tűzoltó! Igen érdekes tárgyakra bukkanhatsz! Stormy Nights5.02KNézd meg milyen tárgyakkal találkozik egy igazi tűzoltó! Igen érdekes tárgyakra bukkanhatsz!...Nézd meg milyen is egy állatkert belülről. Relaxálj és keresd meg az elrejtett tárgyakat online! Zookeeper Sam5.02KNézd meg milyen is egy állatkert belülről. Relaxálj és keresd meg az elrejtett tárgyakat...Segíts a hercegnőnek! Teljesítsd egyetlen kívánságát! The Princess Wish3.82KSegíts a hercegnőnek! Teljesítsd egyetlen kívánságát! Látogass el a turisták elől eldugott kis faluba. Itt minden csodás és nyugodt. Wrapped in Beauty3.410KLátogass el a turisták elől eldugott kis faluba. Itt minden csodás és nyugodt. Kutass egy legendás kard után. Ha elég ügyes vagy sikerrel is járhatsz! Stones of Avalon2.03KKutass egy legendás kard után. Ha elég ügyes vagy sikerrel is járhatsz! Barangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. My Secret Place4.03KBarangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo5.05KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant5.06KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...
Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.33KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Wings of Hope2.35KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Egy kis gyors tárgykeresés vár rád! Anteroom hidden Object2.07KEgy kis gyors tárgykeresés vár rád! Készülj az ünnepekre online! Preparing for Holiday3.84KKészülj az ünnepekre online! Kutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Aunt Lisas House2.47KKutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Ha főzni van kedved itt megteheted! Tanulj meg recepteket játékosan.What’s For Dinner? 2: Second Serving!2.52KHa főzni van kedved itt megteheted! Tanulj meg recepteket játékosan.Áskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Sunset Memories1.03KÁskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Albert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Uncle Alberts House4.08KAlbert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Kutass egy elátkozott zongora után online! The Cursed Piano3.84KKutass egy elátkozott zongora után online! Találd meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne. Hotel of my Dreams2.85KTaláld meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne.
Tárgykeresésre fel! Élvezd ki ezt a remek játékot online! Lost and Found 23.86KTárgykeresésre fel! Élvezd ki ezt a remek játékot online! Kutass az arany barlang után! Vezesd az expedíciót online! The Golden Cave4.03KKutass az arany barlang után! Vezesd az expedíciót online! Készülj a Húsvétra családoddal! Meg persze egy kis tárgykeresős játékkal. Easter with Family2.56KKészülj a Húsvétra családoddal! Meg persze egy kis tárgykeresős játékkal. Dolgozz az esti műszakban. Fedezd fel az éjszaka rejtelmeit. Night Shift2.55KDolgozz az esti műszakban. Fedezd fel az éjszaka rejtelmeit. Segíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz!  Cleaning with Lynda4.06KSegíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz! Ismerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. The Mysterious Lighthouse Man3.06KIsmerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. Kalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! The Pharaohs Treasure Chamber3.36KKalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! Ismerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Room with a past3.05KIsmerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Fedezd fel a titkos barlangot.Heligans Secret Cave3.57KFedezd fel a titkos barlangot.Kutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Portal of Dreams4.36KKutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól.
Barangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik.  Goblin Garden1.85KBarangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik. Tölts el egy csodás napot a múzeumban. A Day at the Museum3.36KTölts el egy csodás napot a múzeumban. Ismerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Words of Wisdom2.56KIsmerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Egy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Thief on a Train2.010KEgy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!A könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Library Investigation3.66KA könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Barangolj Párizsban. Keresgélj és tedd el az érdekes dolgokat! Paris Apartment3.411KBarangolj Párizsban. Keresgélj és tedd el az érdekes dolgokat! Nézd meg Velencét egy nap alatt. Egy gyors körtúra is lehet szép. A Day in Venice3.24KNézd meg Velencét egy nap alatt. Egy gyors körtúra is lehet szép. Otthontól távol is ez a csodás feladat vár rád! Keress és találj! Away from Home3.05KOtthontól távol is ez a csodás feladat vár rád! Keress és találj! Old meg a rejtélyt! Sok időre lesz szükséged! Robbery Attempt3.66KOld meg a rejtélyt! Sok időre lesz szükséged! Nyomozz egy gyilkossági ügyben! Detective Max3.45KNyomozz egy gyilkossági ügyben!
Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room3.922KKeresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.64KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.910KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne. Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.34KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Ismerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. The Storyteller3.24KIsmerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted.