Flappy Bird online

58K3.0579
 

Ez egy borzasztóan egyszerű játék. Mégis teljesen addiktív! 

Az elmúlt hónapokban ezt a fajta játékot ötvenmilliónál is több alkalommal töltötték le az androidos és iphone-os szoftverboltól. Játékkal foglalkozó oldalak és magazinok újságírói is próbálták megfejteni a siker titkát, eddig teljesen sikertelenül. Az alkotó egy 29 éves vietnami programozó, Nguyen Ha Dong. Egy interjúban arról mesélt, hogy célja régi, retró hangulatú és grafikájú játékok gyártása, és szerinte egy játéknak a nehézsége a vonzereje. A játékot nagyjából saját képességeihez igazította. 

Az alkotó úgy nyilatkozott, hogy a hirtelen jött siker pokollá teszi az életét, és ezért törli a játékot az alkalmazásboltokból

De nálunk még elérhető!

Próbáld ki te is, és oszd meg velünk az eredményt!

Flappy Bird online

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Flappy Bird online közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.078Fuss az ételedért! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther0.044Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery1.0146Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.0756Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Tedd próbára magad pingpongban!  Vegyél részt egy világ versenyen.Table Tennis World Tour0.0739Tedd próbára magad pingpongban! Vegyél részt egy világ versenyen.Csak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Horror Plant 24.2708Csak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Utazz most az űrbe! Ez lesz az igazi nyaralás! Space Trip3.0252Utazz most az űrbe! Ez lesz az igazi nyaralás! Nézd meg mi a sárkányok feladata! Biztos nem erre számítottál! Shen Long - The Spirit Dragon3.3506Nézd meg mi a sárkányok feladata! Biztos nem erre számítottál! Tedd próbára magad! Most démonokkal szemben kell helytállnod! Demons Took My Daughter5.0312Tedd próbára magad! Most démonokkal szemben kell helytállnod! Legyél te a legnagyobb tornádó! Küzdj most online! Tornado.io5.0331Legyél te a legnagyobb tornádó! Küzdj most online!
Motorozz online egyedül vagy a barátoddal! Száguldozz nálunk! Moto Trial Racing 2: Two Player5.0622Motorozz online egyedül vagy a barátoddal! Száguldozz nálunk! Próbáld ki milyen zene komponáló lennél! Notessimo5.01KPróbáld ki milyen zene komponáló lennél! Lődd ki a hobbitot! Ismerd meg ezt a fura sportot és fejleszd tökélyre!  Hobbit Launch3.01KLődd ki a hobbitot! Ismerd meg ezt a fura sportot és fejleszd tökélyre! Versenyezz most saját yachtoddal! Hatalmas élmény vár rád! Coast Runners3.11KVersenyezz most saját yachtoddal! Hatalmas élmény vár rád! Kapcsolódj ki egy kis Mini golffal nálunk. Sok pálya vár rád. Mini Putt Holiday5.01KKapcsolódj ki egy kis Mini golffal nálunk. Sok pálya vár rád. Íjászkodj most 3D-ben! Mutasd meg mit tudsz az íjászkodásról! Archery Expert 3D1.01KÍjászkodj most 3D-ben! Mutasd meg mit tudsz az íjászkodásról! Biciklizz a víz alatt! Most kell megmutatnod mit tudsz a víz alatt! UNDERWATER CYCLING5.0647Biciklizz a víz alatt! Most kell megmutatnod mit tudsz a víz alatt! Segíts a mókusokon! Jó szórakozás lesz.Nut Rush 2: Summer Sprint5.01KSegíts a mókusokon! Jó szórakozás lesz.Kalózkodj most kicsit másképpen. Gyorsaságra lesz szükséged.Pirates Of Islets2.81KKalózkodj most kicsit másképpen. Gyorsaságra lesz szükséged.Versenyezz most a pingvinekkel! Hűsölj egy kicsit nálunk. Ice Run4.91KVersenyezz most a pingvinekkel! Hűsölj egy kicsit nálunk.
Legyél a macskák istene! Ne macskásodj el azért! Cat God vs Sun King3.0672Legyél a macskák istene! Ne macskásodj el azért! Visszatért a legjobb verekedős játék most 3D-ben! Ne hagyd ki! Dragon Fist 3D4.21KVisszatért a legjobb verekedős játék most 3D-ben! Ne hagyd ki! Legyél most egy ninja és kapd el az ellenségeket csendesen! Sticky Ninja Missions5.0946Legyél most egy ninja és kapd el az ellenségeket csendesen! Fuss az életedért! Vigyázz egyre nehezebb lesz a dolgod! Run 35.0940Fuss az életedért! Vigyázz egyre nehezebb lesz a dolgod! Zsákolj amennyit csak tudsz! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a játék. Dunk Shot5.0733Zsákolj amennyit csak tudsz! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a játék. Teszteld ügyességedet és menekülj az életedért! Wiggle0.0351Teszteld ügyességedet és menekülj az életedért! Minecraftozz most ingyenesen nálunk! Mineblock Html53.0840Minecraftozz most ingyenesen nálunk! Teszteld ügyességedet most ugrálásban!  Hanger: Stickman Rope Swing3.7915Teszteld ügyességedet most ugrálásban! Tanulj meg repülőt vezetni nálunk! Airplane Simulator4.02KTanulj meg repülőt vezetni nálunk! Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Backwater Fishing1.7604Kapcsolódj ki egy kis pecázással!
Teszteld gyorsaságod nálunk! Color Tunnel2.8897Teszteld gyorsaságod nálunk! Fuss az életedért és a pénzért. Hatalmas szórakozás lesz! Running Jack5.0722Fuss az életedért és a pénzért. Hatalmas szórakozás lesz! Pusztíts Hulk ként New Yorkban! LEGO Avengers Hulk4.01KPusztíts Hulk ként New Yorkban! Építsd ki a gyöngybirodalmad! Gazdagodj meg most gyorsan! Merge Jewels1.3552Építsd ki a gyöngybirodalmad! Gazdagodj meg most gyorsan! Tanulj meg repülni pingvin létedre! Learn to Fly 22.5427Tanulj meg repülni pingvin létedre! Legyél most felvágós! Na persze nem úgy! Fat slice 25.0892Legyél most felvágós! Na persze nem úgy! Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Chocolate Shop1.0749Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Ugorj ki a bányából! Vigyázz sárkányok is lesznek! Jumping Miner5.0703Ugorj ki a bányából! Vigyázz sárkányok is lesznek! Ugrálj a dzsungelben! Most akár meg is gazdagodhatsz! Jungle Jump5.0821Ugrálj a dzsungelben! Most akár meg is gazdagodhatsz! Fejleszd reflexeidet nálunk! Itt villámgyorsnak kell lenned! Shell Challenge5.0480Fejleszd reflexeidet nálunk! Itt villámgyorsnak kell lenned!
Kötögess az egereknek. Most élelemről is szó lesz! Mouse Connection5.0851Kötögess az egereknek. Most élelemről is szó lesz! Tedd próbára a matektudásodat és a gyorsaságodat! Rapid Math0.01KTedd próbára a matektudásodat és a gyorsaságodat! Dolgozz most egy pizzériában! Legyél te a legjobb dolgozó! Pizzeria3.6875Dolgozz most egy pizzériában! Legyél te a legjobb dolgozó! Kapcsolódj ki egy kis horgászással! Fishing Trip4.32KKapcsolódj ki egy kis horgászással! Építs hatalmas tornyokat! Vigyázz nem lesz egyszerű! Tower Town4.5610Építs hatalmas tornyokat! Vigyázz nem lesz egyszerű!