Flower Garden

24K4.38
 
Get Adobe Flash Player

Farmos játék soha ne legyen szebb, mert ez az ingyenes online játék már így is maga a csoda. Elég csak egy komolyabb pillantást vetned a farmos játékok legújabb darabjára, és máris rájössz, hogy igazából egy tárgykeresős játékkal van dolgod.

Itt és most azonban betűket kell keresned az online játék felületén, de vigyázz, mert mindig pontosan a nagyító lencséjének fókuszában kell lennie a betűknek, mivel a farmos játékban másként nem fogadja el érvényes találatnak a kattintást.

Ja, igen, és amiről még nem volt szó: a tárgykeresős játék során ha valamit nem nagyon találsz, akkor kattints a Hint szövegre

Flower Garden

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Flower Garden

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.0463Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus5.0320Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5444Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3804Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0450Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Nézd meg kik élnek a sötétben!Living in the dark3.0988Nézd meg kik élnek a sötétben!Titkos dokumentumok után eredhetsz most. Hatalmas értéket ér ez az információ! Secret Documents5.0866Titkos dokumentumok után eredhetsz most. Hatalmas értéket ér ez az információ!
Ismerd meg a völgy védelmezőjét keresésed közben! Guardian of the valley0.0467Ismerd meg a völgy védelmezőjét keresésed közben! Válj te is aranykeresővé! Gold seekers0.0717Válj te is aranykeresővé! Félelmetesen nagyszerű tárgykereséssel várunk. Ne hagyd ki! House of sorrow1.5333Félelmetesen nagyszerű tárgykereséssel várunk. Ne hagyd ki! A felszínre került egy elfelejtett ügy. Fejtsd meg és kapd el a bűnözőt most! Forgotten Evidence0.0306A felszínre került egy elfelejtett ügy. Fejtsd meg és kapd el a bűnözőt most! Vegyél részt egy nyomozásban és kapd el a bűnözőt! Next Victim0.0266Vegyél részt egy nyomozásban és kapd el a bűnözőt! Kalandozz el most egy veszélyes hegyre. Hatalmas keresésben lehet részed! Dangerous Mountain0.0311Kalandozz el most egy veszélyes hegyre. Hatalmas keresésben lehet részed! Derítsd ki mit rejt a jövőd! Scary Prophecy4.5285Derítsd ki mit rejt a jövőd! Ismerd meg ezt a csodálatos családi történetet!Family Memoir3.31KIsmerd meg ezt a csodálatos családi történetet!Itt az idő a takarításra! Cleaning Time5.06KItt az idő a takarításra! Győzd le a félelmeidet! Masters of fear3.3762Győzd le a félelmeidet!
Fedezz fel egy fantasztikus és titkos kastélyt. Az egész a tiéd lehet! Secret castle5.01KFedezz fel egy fantasztikus és titkos kastélyt. Az egész a tiéd lehet! Készíts egy csapdát a tolvajnak! To Trap a Thief5.01KKészíts egy csapdát a tolvajnak! Kapcsolódj ki egy csodálatos titkos helyen.Hidden lake house5.01KKapcsolódj ki egy csodálatos titkos helyen.Nyomozz egy gyilkossági ügyben. Szükség van rád! Almost Perfect Crime3.3747Nyomozz egy gyilkossági ügyben. Szükség van rád! Félelmetesen nagyszerű tárgykeresés vár. Te készen állsz? Scary House5.01KFélelmetesen nagyszerű tárgykeresés vár. Te készen állsz? Tölts el egy kellemes hétvégét a nagyszüleidnél! The Grandparents Treasure3.46KTölts el egy kellemes hétvégét a nagyszüleidnél! Szépítsd meg ismét lakásodat! Annual Renovations3.82KSzépítsd meg ismét lakásodat! Válj ismét nyomozóvá! The Anonymous Tip2.41KVálj ismét nyomozóvá! Kalandozz ismét velünk egy távoli országba! Cursed Relics0.01KKalandozz ismét velünk egy távoli országba! Mentsd meg a bulit! Lost Invitations0.01KMentsd meg a bulit!
Szükségünk van rád ismét! Segíts a keresésben! Overdue Debt4.45KSzükségünk van rád ismét! Segíts a keresésben! Kutass veszélyes szellemek után! Spectral Whispers1.5767Kutass veszélyes szellemek után! Kalandozz ismét velünk!Travelers Ordeal3.01KKalandozz ismét velünk!Nyomozz és kapd el a tetteseket! Midnight Investigation1.5994Nyomozz és kapd el a tetteseket! Akadályozd meg az ismeretlen vírust! Unknown Virus2.8748Akadályozd meg az ismeretlen vírust! Kapcsolódj ki és olvass egyet velünk! Lost in a Book0.0631Kapcsolódj ki és olvass egyet velünk! Kirándulj egyet velünk és fedezd fel ezt a csodálatos helyet! River of Joy3.08KKirándulj egyet velünk és fedezd fel ezt a csodálatos helyet! Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.02KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.03KIsmerd meg a káprázat mestereit! Segíts a beteg királynőn! The Sick Queen3.82KSegíts a beteg királynőn!
Derítsd ki miért van csend ezen a környéken. Vigyázz veszélyes lesz ez a kalandod! Mystery of Silence3.01KDerítsd ki miért van csend ezen a környéken. Vigyázz veszélyes lesz ez a kalandod!...Derítsd ki mit is csinálnak a távolságtartó emberek! Distant People3.31KDerítsd ki mit is csinálnak a távolságtartó emberek! Tarts velünk egy félelmetes keresésen!Unknown Forces3.51KTarts velünk egy félelmetes keresésen!Hatalmas pénzek mozognak ezekben a körökben. Keresgélj és gazdagodj meg te is! Wrong Meeting4.11KHatalmas pénzek mozognak ezekben a körökben. Keresgélj és gazdagodj meg te is! Sokféle vadászról hallottunk már, de a félelem vadászairól még nem. Most megismerheted őket! Fear Hunters3.84KSokféle vadászról hallottunk már, de a félelem vadászairól még nem. Most megismerheted...