Flower Garden

24K4.38
 
Get Adobe Flash Player

Farmos játék soha ne legyen szebb, mert ez az ingyenes online játék már így is maga a csoda. Elég csak egy komolyabb pillantást vetned a farmos játékok legújabb darabjára, és máris rájössz, hogy igazából egy tárgykeresős játékkal van dolgod.

Itt és most azonban betűket kell keresned az online játék felületén, de vigyázz, mert mindig pontosan a nagyító lencséjének fókuszában kell lennie a betűknek, mivel a farmos játékban másként nem fogadja el érvényes találatnak a kattintást.

Ja, igen, és amiről még nem volt szó: a tárgykeresős játék során ha valamit nem nagyon találsz, akkor kattints a Hint szövegre

Flower Garden

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Flower Garden

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapcsolódj ki egy olaszországi naplementét szemlélve.Italian Sunset3.81KKapcsolódj ki egy olaszországi naplementét szemlélve.Derítsd fényt a számok misztériumára!Mystic Numbers3.8667Derítsd fényt a számok misztériumára!Nyomozz egy nagyon veszélyes bűnöző után! Invisible Killer4.01KNyomozz egy nagyon veszélyes bűnöző után! Keresgélj most a sötétben!Dressed in Darkness0.0200Keresgélj most a sötétben!Tarts Riley-vel és kalandozz egy nagyot!Rileys Wanderlust0.0273Tarts Riley-vel és kalandozz egy nagyot!Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is! Kids Hidden Object0.0335Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is!...Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Friendly suburb4.1969Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Utazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Desert Expedition1.51KUtazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Szereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki ezt a remek játékot!   Mysterious Tram4.54KSzereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki...Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! Lunar Murder0.0536Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is!
A királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Royal Crimes4.01KA királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Kirándulj egyet nálunk! Csodálatos táj vár rád!Wildlife Adventure0.0314Kirándulj egyet nálunk! Csodálatos táj vár rád!Egy hatalmas tűzvész után szükség van az elveszett tárgyainkra is. Segíts a rászorultaknak! Island on Fire0.0265Egy hatalmas tűzvész után szükség van az elveszett tárgyainkra is. Segíts a rászorultaknak!...Fedezd fel New Yorkot online! Lost in NYC0.0170Fedezd fel New Yorkot online! Egy hatalmas kaland és egy elveszett kincs vár rád. Ne hagyd ki!Missing Gold0.0184Egy hatalmas kaland és egy elveszett kincs vár rád. Ne hagyd ki!Keresgélj és deríts ki valós-e ez a félelmetes városi legenda!Scary Urban Legend0.0135Keresgélj és deríts ki valós-e ez a félelmetes városi legenda!Nyomozz egy gyilkosság ügyében! Szükség van a szemebdre!Crime in Paradise0.0215Nyomozz egy gyilkosság ügyében! Szükség van a szemebdre!Fedezd fel a a boszorkány titkos szigetét! Arabels kingdom0.0144Fedezd fel a a boszorkány titkos szigetét! Kalandozz egy nagyot ezen a csodálatos nyári napon! Secret small island0.0118Kalandozz egy nagyot ezen a csodálatos nyári napon! Fedezz fel egy új, csodálatos országot! Készülj a egy hatalmas kalandra! Strange land0.0131Fedezz fel egy új, csodálatos országot! Készülj a egy hatalmas kalandra!
Az ember legjobb barátja sok mindenben segít. Most a tárgykeresésben is! Faithful Friendship4.24KAz ember legjobb barátja sok mindenben segít. Most a tárgykeresésben is! Kutass a szent erő után!Sacred Power3.61KKutass a szent erő után!A kalózoknak ismét szükségük van rád! Pirates Hidden Object1.01KA kalózoknak ismét szükségük van rád! A vámpírokról még nagyon sok mindent nem tudunk. Ismerd meg őket jobban!Vampire gold3.5852A vámpírokról még nagyon sok mindent nem tudunk. Ismerd meg őket jobban!Tedd próbára magad most egy kicsit különlegesebb tárgykeresős játékban! Corsair Hidden Things3.3411Tedd próbára magad most egy kicsit különlegesebb tárgykeresős játékban! Ismerd meg a világ egyik legjobb munkáját! Resort Housekeepers0.0542Ismerd meg a világ egyik legjobb munkáját! Utazz el a tündék országába és keresgélj ismét velünk! Fairy dust2.3485Utazz el a tündék országába és keresgélj ismét velünk! Nyomozz egy hatalmas bankrablás ügyében! Written Clues3.01KNyomozz egy hatalmas bankrablás ügyében! Ismerd meg az ismeretlen géniuszt! The Unknown Genius4.2974Ismerd meg az ismeretlen géniuszt! Keresgélj New York-ban!New York Hidden Objects2.71KKeresgélj New York-ban!
Egy nem fogadott hívás és megannyi titok vár rád!Missed Call4.22KEgy nem fogadott hívás és megannyi titok vár rád!Félelmetes, szellem-járta helyeken kell megállnod a helyed. Neked menne?Haunted Room 6063.53KFélelmetes, szellem-járta helyeken kell megállnod a helyed. Neked menne?Ismerd meg az önző király történetét. Készülj a keresgélésre! The Selfish King4.01KIsmerd meg az önző király történetét. Készülj a keresgélésre! Sokféle módon tud eltűnni a pénz. Kutass most te utána! Lost Money0.0415Sokféle módon tud eltűnni a pénz. Kutass most te utána! Segíts az ifjú párnak a keresésben! After the Storm2.82KSegíts az ifjú párnak a keresésben! Tanulj meg egy titkos nyelvet nálunk! Készülj a tárgykeresésre! The Secret Language2.01KTanulj meg egy titkos nyelvet nálunk! Készülj a tárgykeresésre! Készülj fel egy hatalmas vásárlásra! Most mindent megvehetsz!Special Prize2.01KKészülj fel egy hatalmas vásárlásra! Most mindent megvehetsz!Vegyél részt egy igazi kincskereső expedíción! Hidden Gold Mine3.32KVegyél részt egy igazi kincskereső expedíción! Kutass bizonyítékok után és kapd el a bűnözőket! Proof of Crime3.8654Kutass bizonyítékok után és kapd el a bűnözőket! Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! The Third Victim3.45KKapd el a tetteseket ebben az ügyben is!
Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! The Great Robbery3.81KIsmét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Unexpected Adventure3.75KVegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Symbol Reader4.01KVegyél részt egy egzotikus expedíción! Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!The Lost Tradition3.41KKutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Scary Games3.0963Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?