Frozen Hidden Stars

18K4.434
 

Különleges Jégvarázs játékok egyike érkezett meg, és most elő az éles szemekkel, mert a tárgykeresős játék felületén megannyi csillagot kell majd megtalálnod a hercegnős játék során.

A lényeg tényleg most a jó szem lesz, és a türelem a Jégvarázs játékban, mert csillagokért megy az egész a tárgykeresős játéknál, és csak akkor érdemes leülnöd a hercegnős játék elé, ha senki nem zavar majd.

Ha rajongója vagy te is a népszerű rajzfilmnek, akkor ez az ingyenes online játék kihagyhatatlan lesz számodra!

Frozen Hidden Stars

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Frozen Hidden Stars közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy csodás napot a múzeumban. A Day at the Museum2.51KTölts el egy csodás napot a múzeumban. Ismerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Words of Wisdom2.53KIsmerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Egy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Thief on a Train2.58KEgy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!A könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Library Investigation3.65KA könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Barangolj Párizsban. Keresgélj és tedd el az érdekes dolgokat! Paris Apartment3.49KBarangolj Párizsban. Keresgélj és tedd el az érdekes dolgokat! Nézd meg Velencét egy nap alatt. Egy gyors körtúra is lehet szép. A Day in Venice3.23KNézd meg Velencét egy nap alatt. Egy gyors körtúra is lehet szép. Otthontól távol is ez a csodás feladat vár rád! Keress és találj! Away from Home3.04KOtthontól távol is ez a csodás feladat vár rád! Keress és találj! Old meg a rejtélyt! Sok időre lesz szükséged! Robbery Attempt3.65KOld meg a rejtélyt! Sok időre lesz szükséged! Nyomozz egy gyilkossági ügyben! Detective Max3.44KNyomozz egy gyilkossági ügyben! Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room3.921KKeresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset!
Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.63KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.99KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne. Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.34KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Ismerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. The Storyteller3.24KIsmerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. Fedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Super Kitchen1.52KFedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Segíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Safe With Me3.31KSegíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Tedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Monkey Go Happy Xmas Tree3.85KTedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets3.83KElhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.14KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend3.75KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is.
Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break3.13KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.84KGyőzd le a félelmeidet! Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.33KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.33KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.03KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. Elhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Lucky Card Deck3.39KElhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Eljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Practical House Cleaning3.33KEljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Ismerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent!  Legend of Two Hearts3.36KIsmerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent! Ismerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. The Brave Queen3.07KIsmerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. Kutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!  Vintage Treasures3.67KKutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!
Keresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! The Sacred Scrolls4.06KKeresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! Kutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak arrafelé! Where Time has Stopped3.112KKutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak arrafelé!...Tanuld meg a legjobb receptet a játék közben.The Best Recipe3.48KTanuld meg a legjobb receptet a játék közben.Ismerd meg a nemesi család legendáját. Keresgélj és találj érdekes dolgokat! The Legend Of Mariova3.85KIsmerd meg a nemesi család legendáját. Keresgélj és találj érdekes dolgokat! Kalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Western Railway2.64KKalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Örököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb tárgyakat!  The New Countess3.08KÖrököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb tárgyakat!...Töltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Vacation in Paradise2.37KTöltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Egy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja csónakját. Segíts neki hazajutni!  The Long Walk4.05KEgy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja csónakját....Keresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Dark Goddess2.84KKeresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Keresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó!  Ben 10 Car Keys3.71KKeresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó!
Ismerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. The Secret Countess4.27KIsmerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. Barangolj világok között és ismerd meg ezt a varázslatos "templomot".Enchanted Temple4.110KBarangolj világok között és ismerd meg ezt a varázslatos "templomot".Ismerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. Alpine Paradise4.216KIsmerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. A farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki ezt a játékunkat. Uncle Dawes Farm4.07KA farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki ezt a...Ismerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! The Italian Bazaar4.16KIsmerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is!