G2R Zoo Escape

5K3.813
 

Nem lesz könnyű dolgod az állatkertes játékban! A lényeg az lesz, hogy minél hamarabb elhagyd azt, vagyis, hogy minél sikeresebb legyél a kijutós játék alatt. Ehhez persze az online játék felületén mindent meg kell tenned, vagyis különböző tárgyakat kell majd összeszedned az állatkertes játékok eme darabjában, és több rejtvényt is megoldanod az online játék végére. Reméljük, nem adod fel a kijutós játékot.

G2R Zoo Escape

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

G2R Zoo Escape

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Harry Quantum 22.22KFedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Menekülj ki az erdőből most logikusan! Escape the Forest3.03KMenekülj ki az erdőből most logikusan! Szabadulj ki még idén! New Year Escape2.26KSzabadulj ki még idén! Keresd meg a Mikulás sapkáját! Noetherian Christmas Quest2.02KKeresd meg a Mikulás sapkáját! Egy hatalmas keresgélős kijutós játék vár rád! Snowy Night Escape2.84KEgy hatalmas keresgélős kijutós játék vár rád! Menekülj, de csak okosan! Puppy Escape4.414KMenekülj, de csak okosan! Próbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod! Survive In Siberia4.27KPróbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod!...Menekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Island Escape GH2.34KMenekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Szabadítsd ki a szegény pandát! Csak az agyadra lesz szükséged! Panda's Break Out3.94KSzabadítsd ki a szegény pandát! Csak az agyadra lesz szükséged! Menekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Modern Tunnel Room Escape2.77KMenekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű!
Rabold ki a bankot! The Bank Robbery2.35KRabold ki a bankot! Juss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a környék. Descent of the Tomb3.47KJuss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a környék. Próbálj meg kijutni ebből a motorkereskedésből! Nem lesz egyszerű! Steal The Wheel 53.47KPróbálj meg kijutni ebből a motorkereskedésből! Nem lesz egyszerű! Bezártak a suliba! Próbálj meg kiszabadulni. Toon Escape School3.08KBezártak a suliba! Próbálj meg kiszabadulni. Menekülj el egy vitorlás hajóról. Vigyázz hiszen minden mozdulatodat figyelik! Sailing Ship Escape4.28KMenekülj el egy vitorlás hajóról. Vigyázz hiszen minden mozdulatodat figyelik! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.015KJuss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Juss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Magic Forest Escape2.75KJuss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Menekülj el erről a titokzatos és félelmetes helyszínről. Vigyázz ! Catastrophe Escape2.55KMenekülj el erről a titokzatos és félelmetes helyszínről. Vigyázz ! Kalandozz egy úri család házában. Próbálj meg kiszökni. Kings Escape3.27KKalandozz egy úri család házában. Próbálj meg kiszökni. Keresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Village Rocket Escape3.57KKeresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!
Szabadítsd ki a lényeket a titkos bázisról! Mind a hármat. We Are Friends2.52KSzabadítsd ki a lényeket a titkos bázisról! Mind a hármat. Segíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Viking Quest3.34KSegíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Juss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Abandoned Mysteries Mad Manor1.87KJuss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Kijutós játék ahol ki kell szabadítanod az űrlényt a titkos bázisból. Aliens Quest3.97KKijutós játék ahol ki kell szabadítanod az űrlényt a titkos bázisból. Segíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Monkey Go Happy Talisman3.915KSegíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Bújj be egy valódi nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtvényeket!Caedus Mysterium3.15KBújj be egy valódi nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtvényeket!Menekülj el a lebegő szigetről!Laputa Escape4.110KMenekülj el a lebegő szigetről!Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape2.411KMenekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Charon is Waiting3.33KSzabadítsd ki a fura pálcikaembert.Juss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Hackers Escape2.54KJuss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!
Vezesd a nyuszit és segíts neki kijutni a veszedelemből.Easy Joe 33.14KVezesd a nyuszit és segíts neki kijutni a veszedelemből.Legyél ügyes és szerezd meg Messit!Can You Sign Messi3.34KLegyél ügyes és szerezd meg Messit!Egy hátborzongató házból kell kimenekülnöd! Vajon neked sikerül megoldanod az online játékok különös darabjának rejtélyét ebben a kijutós játékban? Haunted House Necklace3.413KEgy hátborzongató házból kell kimenekülnöd! Vajon neked sikerül megoldanod az online...Szabadítsd ki a vonat vezetőjét! Ez a tétje a kijutós játéknak, és rengeteg szuper fejtörő vár rád, míg az online játék végén meg nem találod a kulcsot, amivel leveheted a láncokat! Locomotive Driver Escape4.212KSzabadítsd ki a vonat vezetőjét! Ez a tétje a kijutós játéknak, és rengeteg szuper...Ó jaj, egy vonatban ragadtál! A kijutós játék tétje ezúttal az, hogy milyen hamar tudod elhagyni az online játék fülkéjét! Unlock Train Escape3.28KÓ jaj, egy vonatban ragadtál! A kijutós játék tétje ezúttal az, hogy milyen hamar...Csapdába estél a kijutós játék története szerint, és egykönnyen nem is fogsz szabadulni! az online játék során!  River Hut Escape3.510KCsapdába estél a kijutós játék története szerint, és egykönnyen nem is fogsz szabadulni!...Már a hangulata is magával ragad, és nehezen enged majd a kijutós játék, annyi rejtély vár majd rád! Ismerős lehet az online játékok között, hiszen egy méltán sikeres kaland folytatása. Mountain House 43.97KMár a hangulata is magával ragad, és nehezen enged majd a kijutós játék, annyi rejtély...Egy szépen feldíszített karácsonyfa, egy üresen kongó ház... Úristen, innen minél hamarabb le kell lécelned - ez egy kijutós játék! A karácsonyi hangulat az online játék rejtélyein nagyot fog csavarni! Christmas Escape2.515KEgy szépen feldíszített karácsonyfa, egy üresen kongó ház... Úristen, innen minél...Lépj le minél hamarabb a gengszterek bárjából - ez a célja a kijutós játéknak! Szedj össze minden tárgyat, és oldj meg minden feladatot az online játék felületén! Gangster's Escape3.07KLépj le minél hamarabb a gengszterek bárjából - ez a célja a kijutós játéknak! Szedj...Kigyulladt a házad, azonnal menekülnöd kell - kijutós juáték, ahol az életed lesz a tét! Ilyen online játék még nem volt! Fire Home Escape2.26KKigyulladt a házad, azonnal menekülnöd kell - kijutós juáték, ahol az életed lesz...
Ha valami elhagyatott, akkor ez a kijutós játék nagyon az lesz! Össze kell magad kapnod az online játék minden percében, mert nem lesz könnyű menet. Abandoned Subway Tunnel Escape3.811KHa valami elhagyatott, akkor ez a kijutós játék nagyon az lesz! Össze kell magad...Egy sportkomplexumból kell viharsebesen lelécelned, a kijutós játék alatt, mert bizony egyedül maradtál... De ugye itt kezdődik egy igazi kaland minden online játékban... Escape Sports Complex2.17KEgy sportkomplexumból kell viharsebesen lelécelned, a kijutós játék alatt, mert bizony...Sherlock Holmes csapdába esett, és most neked kell segítened a kijutós játék végéig, hogy meg tudjon menekülni. Rengeteg eltűnt tárgy és talány vár most rád! Sherlock Holmes Escape3.213KSherlock Holmes csapdába esett, és most neked kell segítened a kijutós játék végéig,...Egy igazán extra lakásból kellene lelépned a kijutós játék végére, reméljük sikeres leszel az online játékok legújabb remekében!  Futuristic World Escape3.913KEgy igazán extra lakásból kellene lelépned a kijutós játék végére, reméljük sikeres...Lécelj le az irodából azonnal! Ez a lényege a kijutós játéknak, de persze egy elég profi online játékkal lesz dolgunk... Escape the Office 20153.412KLécelj le az irodából azonnal! Ez a lényege a kijutós játéknak, de persze egy elég...