Üdvözlünk a Gardenscapes játékban!

Ismerd meg a történetet, ami tele van váratlan fordulatokkal és állítsd helyre a kertet, hogy ismét teljes pompájában díszeleghessen, ahogy egykor!

Indulj kalandos utazásra: teljesítsd a kirakós játékok feladatait és állítsd helyre a régi kertet, dekoráld a különböző területeket, deríts fényt a titkokra és élvezd a lenyűgöző személyiségek társaságát, miközben szórakozol! Austin a komornyik és vicces kutyája is mindenben segítségedre lesz. Mire vársz még? Építsd fel ármaid kertjét és válj egy vadonatúj történet főhősévé!

Gardenscapes

ingyenes, böngészőben játszható, kirakós logikai játék. Készítsd el a tökéletes kertet!
Játszom!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6697KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.592KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3647KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.393KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1189KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.052KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.699KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.915KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Egyesítsd Görögországot a Xerxész elleni harban!Sparta: War of Empires4.723KEgyesítsd Görögországot a Xerxész elleni harban!Az embereknek egy hősre van szükségük!Stormfall: Age of War4.99KAz embereknek egy hősre van szükségük!
Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.55KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination5.010KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.948KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.38KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.15KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!My Free Circus5.06KPónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.37KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies4.720KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.212KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.011KLegyél a legnagyobb poker sztár!
Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.527KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.6111KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.023KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.5194KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.215KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.365KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm4.69KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.134KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.65KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.464KHozd létre a saját online vidámparkodat!
Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.566KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.321KNyerd meg az I. Világháborút!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.137KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.817KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.919KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.820KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.232KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.432KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.532KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4110KVálogass több ezer divatos ruha közül!
Egy istenség élete nem csak játék és mese...Greedy Gods5.03KEgy istenség élete nem csak játék és mese...Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.24KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Aranyos állatok, finom ételek - indítsd be a saját éttermed!Dining Zoo5.010KAranyos állatok, finom ételek - indítsd be a saját éttermed!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6231KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm4.313KLépj be az elvarázsolt erdőbe!