Glittery Wedding Cake

15K3.694
 

Ebben az online főzős játékban egy tortát kell készítened. Csinálj mindent lépésről lépésre a mutatottak alapján és nem lesz gond. Tedd szebbé ezt az esküvőt!

Glittery Wedding Cake

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Glittery Wedding Cake

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nézd meg milyen egy hercegnő fodrásza.Princess Hair Spa Salon0.0149Nézd meg milyen egy hercegnő fodrásza.Nézd meg milyen egy igazi szupersztár macska! Superstar Kitty Fashion Award5.070Nézd meg milyen egy igazi szupersztár macska! Szépítsd meg most te a Disney hercegnőket! Disneyland Fashion0.0133Szépítsd meg most te a Disney hercegnőket! Divat diktátor akarsz lenni? Itt a lehetőség!  FASHION YO!!5.0166Divat diktátor akarsz lenni? Itt a lehetőség! Ismered Ninát a nyomozót? Most megismerheted! Nina Detective0.0388Ismered Ninát a nyomozót? Most megismerheted! Ismerd meg ezt a cuki boldog rókát! Happy Fox5.0524Ismerd meg ezt a cuki boldog rókát! Ismerd meg egy popsztár életét! Tina - Pop Star0.0253Ismerd meg egy popsztár életét! Most egy csodálatos farkassal ismerkedhetsz meg. Ne hagyd ki! My Fairytale Wolf4.3370Most egy csodálatos farkassal ismerkedhetsz meg. Ne hagyd ki! Ismerd meg és gondoskodj saját griffmadaradról! My Fairytale Griffin0.0276Ismerd meg és gondoskodj saját griffmadaradról! Szerezd meg a saját csoda tigrisedet! My Fairytale Tiger3.5313Szerezd meg a saját csoda tigrisedet!
Ismerkedj meg egy csoda szarvassal! My Fairytale Deer0.0383Ismerkedj meg egy csoda szarvassal! Vidítsd fel ezt a cuki elefántot!Happy Elephant0.0299Vidítsd fel ezt a cuki elefántot!Ismerd meg Ninát és nézd meg milyen pop sztárnak lenni! Nina - Pop Star0.0389Ismerd meg Ninát és nézd meg milyen pop sztárnak lenni! Segíts egy szerencsétlen asztalosnak! Rescue The Carpenter1.9421Segíts egy szerencsétlen asztalosnak! Készítsd fel Tinát az esküvőjére. Nélküled nem lesz tökéletes! Tina Wedding0.0634Készítsd fel Tinát az esküvőjére. Nélküled nem lesz tökéletes! Végezd el a pizza egyetemet! Pizza Chief3.21KVégezd el a pizza egyetemet! Készülj fel a party-ra! Öltözz fel és készíts el egy tortát is!Tina - Costume Party5.01KKészülj fel a party-ra! Öltözz fel és készíts el egy tortát is!Készítsd el a saját tengerész avatárodat! Sailor Girls Avatar Maker1.8717Készítsd el a saját tengerész avatárodat! Tedd boldoggá a kutyádat! Happy Dog3.32KTedd boldoggá a kutyádat! Készülj a karácsonyra egy kis főzőcskével! Emily's Christmas Carol2.61KKészülj a karácsonyra egy kis főzőcskével!
Foglalkozz ismét az unikornisoddal! Cute Unicorn Care1.51KFoglalkozz ismét az unikornisoddal! Mentsd meg a kisállatokat! Funny Rescue Pet3.81KMentsd meg a kisállatokat! Gondoskodj Lily-ről most is! Baby Lily Sick Day3.01KGondoskodj Lily-ről most is! Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Funny Rescue Zookeeper3.7995Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Próbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban! Hipsters vs Rockers4.44KPróbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban! Készítsd el életed legfinomabb pitéjét! Pie Realife Cooking2.14KKészítsd el életed legfinomabb pitéjét! Készülj fel egy menő szörfözésre. Sminkelned is kell! Nina Surfer Girl0.02KKészülj fel egy menő szörfözésre. Sminkelned is kell! Tanulj meg pizzát sütni nálunk! Pizza Realife Cooking2.78KTanulj meg pizzát sütni nálunk! Színezd ki a napodat nálunk. Válassz ki egy számodra kedves képet a színezéshez. Color Pixel Art Classic3.52KSzínezd ki a napodat nálunk. Válassz ki egy számodra kedves képet a színezéshez....Most lehet egy saját unikornisod! Csak pár feladatot kell megoldanod előtte! My Fairytale Unicorn4.52KMost lehet egy saját unikornisod! Csak pár feladatot kell megoldanod előtte!
Ünnepeld meg velünk Lili szülinapját! Baby Lily Birthday0.01KÜnnepeld meg velünk Lili szülinapját! Tudd meg mit csinál a hercegnő a házasság előtti napon! Princess the day before my wedding3.73KTudd meg mit csinál a hercegnő a házasság előtti napon! Segíts Lilinek! Gondoskodj most te róla! Baby Lily Care4.83KSegíts Lilinek! Gondoskodj most te róla! Foglalkozz a kis kutyáddal! Cute Puppy Care3.13KFoglalkozz a kis kutyáddal! Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines5.02KDolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Shoppingolj most online! Minden a tiéd lehet! Shopping Lily3.01KShoppingolj most online! Minden a tiéd lehet! Készítsd fel Lily-t az esküvőre! Wedding Lily3.84KKészítsd fel Lily-t az esküvőre! Legyél te is egy divattervező! Casual Dress Fashion0.02KLegyél te is egy divattervező! Tanulj meg egy új receptet. Most egy finom süteményt készíthetsz el! Chocolate Biscuits4.34KTanulj meg egy új receptet. Most egy finom süteményt készíthetsz el! Öltöztess fel egy babát a kedved szerint. Kawaii Chibi Creator2.74KÖltöztess fel egy babát a kedved szerint.
Öltöztesd fel most az insta-lányokat! Egy újabb öltöztetős játék vár rád! Instagirls Dress Up3.76KÖltöztesd fel most az insta-lányokat! Egy újabb öltöztetős játék vár rád! Babázz most duplán! Egy kisebb baba is jelen van! Baby Hazel newborn baby 3.95KBabázz most duplán! Egy kisebb baba is jelen van! Kalandozz online! Utazz most csodaországba! Alice in Wonderland3.71KKalandozz online! Utazz most csodaországba! Legyél egy tündér stylistja! Öltöztesd fel kedved szerint! Jungle Fairy Tita3.411KLegyél egy tündér stylistja! Öltöztesd fel kedved szerint! Öltözz fel a HipHop fellépésedre online! HipHop Korean3.612KÖltözz fel a HipHop fellépésedre online!