Go To And Match

11K3.314
 

Már jól indul ez a gyönyörű zuhatag játék, egyből hozza a tábla a jól megszokott online játékok hangulatát.

A felállás most is a megszokott a zuhatag játékban, viszont most az online játék felületén nem cserélgetni kell a darabokat, hanem hármasával összekötni.

Go To And Match

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Go To And Match közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Édes és érdekes! Zuhatagozz velünk! Candy Era5.07KÉdes és érdekes! Zuhatagozz velünk! Nagyszerű zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Diamond Valley4.14KNagyszerű zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Zuhatagozz egy hatalmasat ismét velük! Sok pálya vár rád! Treasures of Atlantis2.826KZuhatagozz egy hatalmasat ismét velük! Sok pálya vár rád! Készülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Chainz - Mumbo Jumbo4.03KKészülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Készülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Atlantis Quest4.917KKészülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Kincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"! Dukateers: Bling Bling Blaster2.64KKincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"!...Szerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz!  Strike Gold2.13KSzerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz! Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Paris Jewelry Shop4.822KNézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Zuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Match 3 Neon4.27KZuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 22.12KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök!
Virágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Flower Match4.711KVirágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Készíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Flip Flop Candy Shop3.92KKészíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales3.27KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell! Underwater Secrets2.77KVízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!...Barangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Pantheon3.54KBarangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Újabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Sweet Candies: The Second Story4.322KÚjabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Bontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Seudotetris3.38KBontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Tarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Coffee Breaker3.33KTarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Készül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Matching Blocks 23.48KKészül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Új és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra vágysz!  FlipFruit4.09KÚj és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra...
Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Swap The Gems II3.63KKészülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Relaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod. Eden Flowers2.34KRelaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod....Használd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Ark of Treasure2.95KHasználd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Törd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Cube Crash 24.310KTörd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Zuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Constellation Legends2.53KZuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Kalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Ana The Pirate Jewel Match1.23KKalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Fald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Yummy Match4.511KFald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Győzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód! Marine Puzzle4.824KGyőzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód!...Tüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató és kihívásokkal teli.  Icons Match4.43KTüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató...Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards4.56KForgasd a kártyákat és varázsold el az embereket!
Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match2.78KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.51KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.75KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.85KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.46KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.313KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage4.210KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Segíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Elsa Crystal Match3.05KSegíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Tedd boldoggá a papagájt. Ehhez zuhatagoznod kell! Shellshock Match 34.24KTedd boldoggá a papagájt. Ehhez zuhatagoznod kell!
Készülj a zuhatagra! Sok sok pálya vár rád! Jem Match 23.49KKészülj a zuhatagra! Sok sok pálya vár rád! Bontsd le a tojás hegyet! Egyet se hagyj állva.  Easter - Eggs3.37KBontsd le a tojás hegyet! Egyet se hagyj állva. Készülj a húsvétra zuhatag játékkal! Easter Match 33.34KKészülj a húsvétra zuhatag játékkal! Zuhatagra fel! Gyűjtsd be az értékeket és a pontokat! Gem-Match Fun 32.24KZuhatagra fel! Gyűjtsd be az értékeket és a pontokat! Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Gemstone Match3.33KTeszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!