Goodgame Empire: Birodalmak csatája

2K0.00
 

Birodalmak csatája – díjak 75 milliárd rubin értékben

Állítsd össze a legerősebb csapatot és küzdjetek meg a dicsőséges győzelemért! Minden dicsőségponttal, amit más kastélyok urai ellen folytatott harcokban szereztek, egyre közelebb kerültök célotokhoz. Három jutalomszint van, és amikor az egyik játékos új szintre lép, mindenki díjazásban részesül.

Esélyed van továbbá megszerezni egy különleges díjat: egy a legjobb harcosok közül lehetőséget kap, hogy a játékot fejlesztő Goodgame Studios csapatával találkozhasson.

A Goodgame Empire játék történetének legnagyobb PvP eseménye során 5 millió csata zajlik le egy hét alatt, a győztes pedig egy utat nyer Hamburgba.

Az esemény világszintű, minden szerveren egyidejűleg zajlik március 24. és 31. között, így mindenkinek esélye van megnyerni a díjakat és bónuszokat 75 milliárd rubin értékben, illetve te lehetsz az az egy, aki minden játékost legyőzve különleges jutalomban részesül: eltölthet egy napot Hamburgban a Goodgame Studios csapatával.

A győzelem a Te kezedben van!

Goodgame Empire: Birodalmak csatája

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Goodgame Empire: Birodalmak csatája

közösségében!
Harcba szállok!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind3.7245Kapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles3.5147Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Gyakorolj parkolni online! Lof Parking0.042Gyakorolj parkolni online! Győzd le a baktériumokat! Bacteria Monster Shooter5.040Győzd le a baktériumokat! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe3.8242Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case5.0174Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold0.0153Ismered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician5.0193Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals5.098Segíts a cuki állatokon! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 30.0374Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz?
Etesd meg az éhes formákat! Hungry Shapes0.029Etesd meg az éhes formákat! Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! Stacking Challenge5.082Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds3.8181A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences0.061Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz5.095Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe5.069Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons5.092Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Focizz most logikusan! Soccer Challenge0.027Focizz most logikusan! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.069Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.038Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned!
Akadályozd meg az ufók támadását! Ufo Arkanoid Deluxe4.5692Akadályozd meg az ufók támadását! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3735Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets5.03KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.46KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0711Keresgélj most egy kicsit másképp! Zuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Gem Match Deluxe3.01KZuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Lof Fruits Puzzles0.0652Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Szereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! School Memory Deluxe0.01KSzereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! Gyűjtsd be most a csillagokat az űrből! Készülj fel egy intergalaktikus kalandra! Collestar0.0150Gyűjtsd be most a csillagokat az űrből! Készülj fel egy intergalaktikus kalandra!...Lövöldözz most gyümölcsökkel! Fruits Shooting Deluxe0.0192Lövöldözz most gyümölcsökkel!
Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Fruits Equations3.51KTornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Kapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Summer Cabin3.03KKapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Kutass tiltott kincsek után! Forbidden Treasure0.5908Kutass tiltott kincsek után! Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! The Big Investigation3.0525Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Scary Voices0.0402Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Secret Time Portal0.0493Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Vegyél részt egy vízalatti expedíción! Underwater Mission1.95KVegyél részt egy vízalatti expedíción! Újítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! Home Restoration3.51KÚjítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! A városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Urban Vampires3.34KA városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Ismerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Dangerous Territory2.21KIsmerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet!
Győzd le a rémálmodat nálunk! Haunted Dream3.5683Győzd le a rémálmodat nálunk! Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! My First Boutique2.2848Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! Keresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Rebel Treasure2.31KKeresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Segíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!The Crime Writer2.21KSegíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!Szereted a kihívásokat? Tedd próbára magad most! Color Element4.3798Szereted a kihívásokat? Tedd próbára magad most!