Goodgame Empire: Birodalmak csatája

1K0.00
 

Birodalmak csatája – díjak 75 milliárd rubin értékben

Állítsd össze a legerősebb csapatot és küzdjetek meg a dicsőséges győzelemért! Minden dicsőségponttal, amit más kastélyok urai ellen folytatott harcokban szereztek, egyre közelebb kerültök célotokhoz. Három jutalomszint van, és amikor az egyik játékos új szintre lép, mindenki díjazásban részesül.

Esélyed van továbbá megszerezni egy különleges díjat: egy a legjobb harcosok közül lehetőséget kap, hogy a játékot fejlesztő Goodgame Studios csapatával találkozhasson.

A Goodgame Empire játék történetének legnagyobb PvP eseménye során 5 millió csata zajlik le egy hét alatt, a győztes pedig egy utat nyer Hamburgba.

Az esemény világszintű, minden szerveren egyidejűleg zajlik március 24. és 31. között, így mindenkinek esélye van megnyerni a díjakat és bónuszokat 75 milliárd rubin értékben, illetve te lehetsz az az egy, aki minden játékost legyőzve különleges jutalomban részesül: eltölthet egy napot Hamburgban a Goodgame Studios csapatával.

A győzelem a Te kezedben van!

Goodgame Empire: Birodalmak csatája

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Goodgame Empire: Birodalmak csatája közösségében!
Harcba szállok!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Az ünnepekre hagytuk a legjobbat! Zuhatagozz mindenféleképpen! Wizard Jewels1.0282Az ünnepekre hagytuk a legjobbat! Zuhatagozz mindenféleképpen! Keresd meg a Mikulás sapkáját!  Noetherian Christmas Quest0.0105Keresd meg a Mikulás sapkáját! Éld át a gyerekkori élményeidet! Utazz el a gyerekkorod nyaralóhelyére!  The Island of Memories0.0284Éld át a gyerekkori élményeidet! Utazz el a gyerekkorod nyaralóhelyére! Igazi nemesi villában kell most keresgélned! Ne hagyd ott a szajrét! The Royal Apartment0.0237Igazi nemesi villában kell most keresgélned! Ne hagyd ott a szajrét! Gyere velünk és élj át egy kis karácsonyi kalandot!Candy Cane's Chilly Christmas0.03Gyere velünk és élj át egy kis karácsonyi kalandot!Buboréklövés sok sok extrával! Most bombák is segítenek neked!  Bubble Element3.85KBuboréklövés sok sok extrával! Most bombák is segítenek neked! Száguldozz a hóban most egy négykerekűvel!Bugy Run 22.8254Száguldozz a hóban most egy négykerekűvel!Készülődj egy hatalmas ünnepre egy kis tárgykereséssel! Heart of Roses5.01KKészülődj egy hatalmas ünnepre egy kis tárgykereséssel! Tetris-ezz ismét! Most még színesebben! Tetrix 25.0419Tetris-ezz ismét! Most még színesebben! Taktikus logikai játékra hívunk. Te elég jó vagy?  Gobang3.1691Taktikus logikai játékra hívunk. Te elég jó vagy?
Dolgozz egy kicsit az egészségügyben! Segíts az embereknek! Healthcare Team4.54KDolgozz egy kicsit az egészségügyben! Segíts az embereknek! Egy újszerű logikai játékkal várunk! Ne hagyd ki a lehetőséget! Arctic Quest4.3891Egy újszerű logikai játékkal várunk! Ne hagyd ki a lehetőséget! Töltsd az időd a hibátlan háziállatoddal! Keresgélj most kutyussal! Perfect Companions3.01KTöltsd az időd a hibátlan háziállatoddal! Keresgélj most kutyussal! Készülj egy hatalmas betűkeresésre! Most egy csodás kertben! Alphabet Garden0.0957Készülj egy hatalmas betűkeresésre! Most egy csodás kertben! Motorozz most nukleáris területeken! Nuclear Bike2.8347Motorozz most nukleáris területeken! Legyél te a küzdők királya! Mutasd meg, hogy te vagy a legerősebb! The King Of Fighters0.017Legyél te a küzdők királya! Mutasd meg, hogy te vagy a legerősebb! Egy hatalmas keresgélős kijutós játék vár rád! Snowy Night Escape5.0787Egy hatalmas keresgélős kijutós játék vár rád! Legyél egy igazi reptéri irányító! Airport Management 15.0174Legyél egy igazi reptéri irányító! Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Brave Bird1.0111Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Játssz a játszótéren online! Keresd meg a különbségeket a lehető leggyorsabban! Playground Differences4.3349Játssz a játszótéren online! Keresd meg a különbségeket a lehető leggyorsabban!
Készülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal!  Christmas Tripeaks4.82KKészülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Nyomozz és fejtsd meg a fura eltűnéses bűntényt!  The Disappearance4.02KNyomozz és fejtsd meg a fura eltűnéses bűntényt! Mentsd meg magad a zombiktól! Vigyázz sokan lesznek! Nerd vs Zombies4.0368Mentsd meg magad a zombiktól! Vigyázz sokan lesznek! Csábíts az iskolában! Öltözz most kedvednek megfelelően! School Attraction0.0414Csábíts az iskolában! Öltözz most kedvednek megfelelően! Használd az eszed vagy elveszted! Szuper logikai játékkal várunk! Ne hagyd ki! Collider4.56KHasználd az eszed vagy elveszted! Szuper logikai játékkal várunk! Ne hagyd ki! Egy hatalmas klasszikus visszatért, most kicsit másképpen! 2048 City2.61KEgy hatalmas klasszikus visszatért, most kicsit másképpen! Takarítsd ki az öreg házat és varázsolj belőle egy csodálatos házat!House of my Dreams5.03KTakarítsd ki az öreg házat és varázsolj belőle egy csodálatos házat!Látogass el álmaink wellness központjába! Tölts el most itt egy kis időt! My Dream Spa4.02KLátogass el álmaink wellness központjába! Tölts el most itt egy kis időt! Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Big Birds Racing0.0282Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Fedezd fel Sakuma csodás szigetét! Keress tárgyakat és csodákat! Sakuma Nature Reserve4.73KFedezd fel Sakuma csodás szigetét! Keress tárgyakat és csodákat!
Csodálatos középkori helyszíneken kell most számokat keresned. Vigyázz nem lesz egyszerű! Medieval Castle Hidden Numbers4.05KCsodálatos középkori helyszíneken kell most számokat keresned. Vigyázz nem lesz egyszerű!...Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Kill Time in Office0.0584Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Győzd le a zombikat, most szellemekkel! Irányítsd a szellemeket és győzz! Ghosts vs Zombies4.0391Győzd le a zombikat, most szellemekkel! Irányítsd a szellemeket és győzz! Mentsd meg a lelkeket egy kis lövöldözéssel! Irány a temető! Liberate the Souls5.0592Mentsd meg a lelkeket egy kis lövöldözéssel! Irány a temető! Kapcsolódj ki az erdő közepén egy kis tárgykereséssel!Shelter in the Forest2.37KKapcsolódj ki az erdő közepén egy kis tárgykereséssel!Derítsd ki ki lehet ez a fura látogató! The Mysterious Visitor5.07KDerítsd ki ki lehet ez a fura látogató! Ősi kultúrák is hozzátesznek a jelenkorhoz! Most például egy mahjonggal!Ancient Mahjong5.01KŐsi kultúrák is hozzátesznek a jelenkorhoz! Most például egy mahjonggal!Foglald el a Földet! Sokan próbálkoztak már vele, neked menne? WarLight1.01KFoglald el a Földet! Sokan próbálkoztak már vele, neked menne? Pihenj egy kicsit Shrekkel! Shrek Differences4.51KPihenj egy kicsit Shrekkel! Légyél most te a hónap dolgozója, de még előtte keresgélj egy kicsit! Employee of the Month4.13KLégyél most te a hónap dolgozója, de még előtte keresgélj egy kicsit!
A sötét tündéreknek a segítségedre van szükségük! Kell pár öltözködési tipp! Segíts nekik most! Dark Fairy3.5550A sötét tündéreknek a segítségedre van szükségük! Kell pár öltözködési tipp! Segíts...Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Ninja Noku2.3305Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Egy újabb különbségkeresős játék vár rád! Most Mickey egérrel! Mickey Mouse 6 Differences2.71KEgy újabb különbségkeresős játék vár rád! Most Mickey egérrel! Keresd meg a szépség darabjait online! Ismét egy tárgykeresésre hívunk! Fragments of Beauty2.28KKeresd meg a szépség darabjait online! Ismét egy tárgykeresésre hívunk! Oldd meg ezt az angol keresztrejtvényt! Ne ijedj meg ! Segítséget is találsz!Daily Letter Logic5.01KOldd meg ezt az angol keresztrejtvényt! Ne ijedj meg ! Segítséget is találsz!