Guess the City 3

23K3.491
 


Igazi egzotikus hangulatú darab a tárgykeresős játékok világából, ahol az online játék felületén rengeteg dolgot meg kell majd találnod.

Egyből el fog varázsolni a tárgykeresős játék, ahogy belevágsz, és nagyon jól el lesznek dugva a dolgok, így egy pillanatig sem fogsz unatkozni az ingyenes online játékon.

 

Guess the City 3

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Guess the City 3 közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Áskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Sunset Memories1.01KÁskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Albert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Uncle Alberts House4.16KAlbert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Kutass egy elátkozott zongora után online! The Cursed Piano3.34KKutass egy elátkozott zongora után online! Találd meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne. Hotel of my Dreams2.84KTaláld meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne. Tárgykeresésre fel! Élvezd ki ezt a remek játékot online! Lost and Found 23.85KTárgykeresésre fel! Élvezd ki ezt a remek játékot online! Kutass az arany barlang után! Vezesd az expedíciót online! The Golden Cave4.03KKutass az arany barlang után! Vezesd az expedíciót online! Készülj a Húsvétra családoddal! Meg persze egy kis tárgykeresős játékkal. Easter with Family2.55KKészülj a Húsvétra családoddal! Meg persze egy kis tárgykeresős játékkal. Dolgozz az esti műszakban. Fedezd fel az éjszaka rejtelmeit. Night Shift2.55KDolgozz az esti műszakban. Fedezd fel az éjszaka rejtelmeit. Segíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz!  Cleaning with Lynda4.05KSegíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz! Ismerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. The Mysterious Lighthouse Man3.06KIsmerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána.
Kalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! The Pharaohs Treasure Chamber3.35KKalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! Ismerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Room with a past3.05KIsmerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Fedezd fel a titkos barlangot.Heligans Secret Cave3.57KFedezd fel a titkos barlangot.Kutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Portal of Dreams4.36KKutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Barangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik.  Goblin Garden1.85KBarangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik. Tölts el egy csodás napot a múzeumban. A Day at the Museum3.36KTölts el egy csodás napot a múzeumban. Ismerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Words of Wisdom2.56KIsmerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Egy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Thief on a Train2.010KEgy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!A könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Library Investigation3.66KA könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Barangolj Párizsban. Keresgélj és tedd el az érdekes dolgokat! Paris Apartment3.411KBarangolj Párizsban. Keresgélj és tedd el az érdekes dolgokat!
Nézd meg Velencét egy nap alatt. Egy gyors körtúra is lehet szép. A Day in Venice3.24KNézd meg Velencét egy nap alatt. Egy gyors körtúra is lehet szép. Otthontól távol is ez a csodás feladat vár rád! Keress és találj! Away from Home3.05KOtthontól távol is ez a csodás feladat vár rád! Keress és találj! Old meg a rejtélyt! Sok időre lesz szükséged! Robbery Attempt3.66KOld meg a rejtélyt! Sok időre lesz szükséged! Nyomozz egy gyilkossági ügyben! Detective Max3.44KNyomozz egy gyilkossági ügyben! Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room3.922KKeresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.64KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.99KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne. Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.34KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Ismerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. The Storyteller3.24KIsmerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. Fedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Super Kitchen1.52KFedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit!
Segíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Safe With Me3.32KSegíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Tedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Monkey Go Happy Xmas Tree3.85KTedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets3.84KElhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.14KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend3.76KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break3.13KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.84KGyőzd le a félelmeidet! Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.33KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.33KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.03KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban.
Elhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Lucky Card Deck3.39KElhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Eljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Practical House Cleaning3.34KEljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Ismerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent!  Legend of Two Hearts3.36KIsmerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent! Ismerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. The Brave Queen3.07KIsmerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. Kutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!  Vintage Treasures3.68KKutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!