Hugo: Headshooter

3K3.66
 

Pálcika ember hősünk a legnagyobb kommandós, ezt most be is bizonyítja az akció játékban, ahol non-stop kell tüzelnie, hogy ne szedjék széjjel az online játékban.

Elsőre tényleg úgy tűnik, hogy ez csak egy gyerek akció játék, de amikor már alig látsz, akkor jössz tá, hogy ideje összekapnod magad.

Hugo: Headshooter

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Hugo: Headshooter

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML51.084Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Vár rád egy igazán akció dús verekedés. Te készen állsz?Roar of City0.023Vár rád egy igazán akció dús verekedés. Te készen állsz?Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus1.61KÁllítsd meg a vírus terjedését! Szükség van rád a zombik likvidálásában. Lövöldözz ismét nálunk! Cold Station3.02KSzükség van rád a zombik likvidálásában. Lövöldözz ismét nálunk! Tedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Platcore5.01KTedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Látogass el a dinók szigetére és éld túl a kiképzést! Dino Island Rampage2.75KLátogass el a dinók szigetére és éld túl a kiképzést! Vegyél részt egy őrül csatában! Vigyázz itt minden megtörténhet! CRAZY PIXEL SHOOTERS2.73KVegyél részt egy őrül csatában! Vigyázz itt minden megtörténhet! Pixeles GTA sok sok küldetéssel! Nem hangzik rosszul! PIXEL STORIES 2: NIGHT OF PAYOFF0.0432Pixeles GTA sok sok küldetéssel! Nem hangzik rosszul! Hatalmas lövöldözés vár rád! Használd a rakétavetőket is! SUBWAY CLASH REMASTERED3.35KHatalmas lövöldözés vár rád! Használd a rakétavetőket is! Az orosz Chuck Norris visszatért! Most nindzsákkal kell megküzdenie! Bakk Borris in Attack of the Massacre Ninjas3.5612Az orosz Chuck Norris visszatért! Most nindzsákkal kell megküzdenie!
Legyél te a küzdők királya! Mutasd meg, hogy te vagy a legerősebb! The King Of Fighters0.0659Legyél te a küzdők királya! Mutasd meg, hogy te vagy a legerősebb! Szereted a Dragon Ball-t? Harcolj most Csillagharcosként! Dragon Ball Fighting 34.0803Szereted a Dragon Ball-t? Harcolj most Csillagharcosként! Brutális utcai harcok várnak rád! Álld a sarat!Sift Heads - Street Wars Prologue3.23KBrutális utcai harcok várnak rád! Álld a sarat!Mesterlövészkedj egy kicsit és állítsd meg a betolakodókat! Sni[p]r 3 - Apocalypse4.33KMesterlövészkedj egy kicsit és állítsd meg a betolakodókat! Nézd meg mit csinált a Rozsomák Tokyo-ban! Wolverine Tokyo Fury0.0716Nézd meg mit csinált a Rozsomák Tokyo-ban! Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Avatar Elemental Escape5.01KMenekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Térj vissza a videojátékok legismertebb helyére és pusztíts egy kicsit! Counter Strike De Dust2.96KTérj vissza a videojátékok legismertebb helyére és pusztíts egy kicsit! Brutális lövöldözés vár rád! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Stickman Madness2.91KBrutális lövöldözés vár rád! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Autós üldözés és hatalmas lövöldözés! Te készen állsz erre? Warzone Getaway 24.12KAutós üldözés és hatalmas lövöldözés! Te készen állsz erre? Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Counter Terror3.01KMentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat!
Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kenora Village5.0754Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kalandozz és kaszabolj! Vagy ha ez nem tetszene akkor varázsolj! Forgotten Dungeon 25.0572Kalandozz és kaszabolj! Vagy ha ez nem tetszene akkor varázsolj! Érdekes és élvezetes lövöldözés. Ha szereted a 3D-s lövöldözős játékokat akkor ezt muszáj kipróbálnod! Assault Zone3.36KÉrdekes és élvezetes lövöldözés. Ha szereted a 3D-s lövöldözős játékokat akkor ezt...A híres Call of Duty flash változata. Ne hagyd ki ezt a remek lövöldözős játékot! Call of Duty 14.05KA híres Call of Duty flash változata. Ne hagyd ki ezt a remek lövöldözős játékot!...Küzdj meg az életedért!Furious Fist Sticks3.0867Küzdj meg az életedért!Derítsd ki mi történt az Antarktiszi titkos bázison. Vigyázz elég nagy a baj! Facility Z3.41KDerítsd ki mi történt az Antarktiszi titkos bázison. Vigyázz elég nagy a baj! Válaszd ki kedvenc hősöd és győzz le vele mindenkit. Nem lesz egyszerű ez a feladat! Injustice: Gods Among Us3.91KVálaszd ki kedvenc hősöd és győzz le vele mindenkit. Nem lesz egyszerű ez a feladat!...Állítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Mighty Knight4.42KÁllítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Lődd le a csatatéri katonákat. Teszteld fegyvereidet és tudásod! Weapon 2 beta1.93KLődd le a csatatéri katonákat. Teszteld fegyvereidet és tudásod! Likvidáld ezt a motoros bandát. Próbálj meg nem lebukni. Warface2.64KLikvidáld ezt a motoros bandát. Próbálj meg nem lebukni.
Éld át a normandiai partraszállás élményét. D-Day in Normandy2.34KÉld át a normandiai partraszállás élményét. Öld meg a hatalmast titánt és mentsd meg a királyságot! Attack on Titan WIP 025.01KÖld meg a hatalmast titánt és mentsd meg a királyságot! Éld túl a zombik támadásait. Vigyázz nagyon sokan vannak! Zombie Survival 23.92KÉld túl a zombik támadásait. Vigyázz nagyon sokan vannak! Visszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást!  Strike Force Heroes 34.38KVisszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást! ...Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Minicraft Flash5.01KEgy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Állítsd meg a rabokat. Használd a fegyvered erre a nemes célra! Prison Escape2.62KÁllítsd meg a rabokat. Használd a fegyvered erre a nemes célra! Kösd fel a gatyád. Ez nem lesz egyszerű!  Aggressive Attack3.91KKösd fel a gatyád. Ez nem lesz egyszerű! Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Zombie Invaders4.11KTisztítsd meg a világot a zombiktól! Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pamp gun0.01KKapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.  CRAZY FLASHER 43.72KPusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.
Védd meg magad a mutánsoktól! Mad Or Dead4.32KVédd meg magad a mutánsoktól! Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Metal slug run2.41KÉld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.01KBúj egy ninja bőrébe! Öld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! The Last Stand3.61KÖld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! Irtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Zombie Stalker3.95KIrtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget!