Keeper of the Grove 3 – Védd magad okosan!

8K3.556
 

A Keeper of the Grove 3 lényegében egy toronyépítős stratégiai játék, csakhogy itt nem a szokásos lőtornyokat, hanem természetfeletti lényeket kell segítségül hívnunk, hogy megvédjük féltett területünket ebben az online ingyenes játékban.

A játék egy mágikus világban játszódik, ahol különféle gonosz lények próbálnak betörni hozzánk, melyek a fajuknak megfelelően valamilyen – főként a sebességükre vagy az ellenálló képességükre vonatkozó – különleges képességgel rendelkeznek. Aggodalomra azonban nincs okunk, hiszen a védekezésben egy sor jó (vagyis nem gonosz) teremtmény van a segítségünkre az online játékban, amelyek szintén eltérő képességekkel bírnak, ám esetükben ez inkább a támadóerejüket határozza meg.

A játék stratégiai része abban rejlik, hogy a lehető leghatékonyabb formációban kell elhelyezni a segítő lényeinket, hogy az úton elhaladó és ránk törő gonoszok ne érhessenek célba.

A dolgukat bonyolítja, hogy egyre erősebb szörnyek támadnak ránk, amiket csak úgy tudunk visszaszorítani, ha fejlesztjük a saját lényeinket. Ezért – és a lényeink életre hívásáért is – fizetnünk kell, méghozzá abból a pénzből, amit az ellenség megöléséért kapunk, tehát a megszerzett vagyon megfelelő beosztásához sem árt egy kis stratégiai érzék.

Ha kipróbálod, és rákattansz a erre a stratégiai játékra, akkor mindenképp mentsd el az eredményeidet, így onnan folytatatod a következő alkalommal a küldetéseket, ahol korábban abbahagytad. Ehhez az ingyenes online játék elején a megfelelő oszlopban kell kattintanod a New Game gombra. Ha online mentést szeretnél (ehhez regisztrálni is kell), akkor a bal oszlopot válaszd, ha pedig tudod, hogy legközelebb is ugyanazon a számítógépen fogsz játszani, akkor a helyi mentést kínáló jobb oszlopot.

Keeper of the Grove 3 – Védd magad okosan!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Keeper of the Grove 3 – Védd magad okosan! közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Építsd ki a bázisod és győzd le az összes ellenségedet. Szükséged lesz hősökre is!  Arcalona0.043Építsd ki a bázisod és győzd le az összes ellenségedet. Szükséged lesz hősökre is!...Vezesd győzelemre a viking csapatokat! The Viking's Revenge3.0446Vezesd győzelemre a viking csapatokat! Keresd meg ezt a hatalmas kincset és harcolj meg érte! Relic0.0347Keresd meg ezt a hatalmas kincset és harcolj meg érte! Védd meg magad a kockáktól! Box Dude TD 55.0334Védd meg magad a kockáktól! Utazz Middleshire-ba és buktasd meg a gonosz uralkodókat. Royal Envoy 23.91KUtazz Middleshire-ba és buktasd meg a gonosz uralkodókat. A hangyáknak is szükségük van egy jó vezetőre. Legyél te az! Ants Warriors5.01KA hangyáknak is szükségük van egy jó vezetőre. Legyél te az! Védd meg magad az emberektől! Legyél egy hős törp. Dwarf TD3.4766Védd meg magad az emberektől! Legyél egy hős törp. Védd meg világodat a Demogorgonoktól! Demogorgon 22.8650Védd meg világodat a Demogorgonoktól! Állítsd össze a diktátor védelmét! Dictator Defense0.0660Állítsd össze a diktátor védelmét! Védd meg a piramisod a rovaroktól! Pyramid Tower Defense2.11KVédd meg a piramisod a rovaroktól!
Akadályozd meg a földönkívüliek területfoglalását! Army of Ages1.0997Akadályozd meg a földönkívüliek területfoglalását! Legyél te a hegy királya. Vigyázz nem vagy egyedül ezzel a céllal! Hill of the King0.0954Legyél te a hegy királya. Vigyázz nem vagy egyedül ezzel a céllal! Építsd meg a Róma felé vezető utakat! Nagy feladat áll előtted! Roads of Rome4.82KÉpítsd meg a Róma felé vezető utakat! Nagy feladat áll előtted! Hívd segítségül a hősöket és öld meg a zombikat! Vigyázz nagyon sokan vannak.Emma: Zombie Defense!0.0693Hívd segítségül a hősöket és öld meg a zombikat! Vigyázz nagyon sokan vannak.Védd meg a várost a banditáktól. Vigyázz sokan akarnak majd kizsákmányolni. Long Way2.51KVédd meg a várost a banditáktól. Vigyázz sokan akarnak majd kizsákmányolni. Védd meg magad a pokolban is. Tower Defense játék amibe még hősök is vannak! Born of Fire2.3653Védd meg magad a pokolban is. Tower Defense játék amibe még hősök is vannak! Itt Taktikai sakk igaz megtestesítője. Sakkozz igazi stratégaként! Tactics 1002.5756Itt Taktikai sakk igaz megtestesítője. Sakkozz igazi stratégaként! A háború egy kegyetlen dolog. Tegyél meg mindent a bázisod védelméért. Command and Control4.31KA háború egy kegyetlen dolog. Tegyél meg mindent a bázisod védelméért. Uralkodj mindenek felett! Mainland Wars5.03KUralkodj mindenek felett! Küzdj meg a szörnyekkel! Vezesd csapatodat győzelemre! Ships vs Monsters1.0661Küzdj meg a szörnyekkel! Vezesd csapatodat győzelemre!
Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal. Sok sikert!  Uni squad1.01KÉpítsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal. Sok sikert!...Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Dino Assault2.01KAz ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Mászd meg a világ 7 legmagasabb hegyét! Jó kalandozást!  Seven Summits2.81KMászd meg a világ 7 legmagasabb hegyét! Jó kalandozást! Vikingtámadás érte a királyságot! Védd meg a várat és ezzel ments meg mindenit! Knight Attack Castle Defense3.74KVikingtámadás érte a királyságot! Védd meg a várat és ezzel ments meg mindenit! Hatalmas zombik támadnak. Védd meg a váradat! Immortals Siege2.61KHatalmas zombik támadnak. Védd meg a váradat! Hasznosítsd tudásod a legnagyobb háborúban! Ne engedd, hogy megszálljanak!  Ultimate Elite War 32.92KHasznosítsd tudásod a legnagyobb háborúban! Ne engedd, hogy megszálljanak! Mutasd meg milyen egy igazi király. Harcolj te is királyságodért! Kings Strike2.42KMutasd meg milyen egy igazi király. Harcolj te is királyságodért! Téged bíztak meg a támaszpont megvédésével. Képes vagy rá? National Defense Space Assault3.86KTéged bíztak meg a támaszpont megvédésével. Képes vagy rá? Hódítsd meg a világot és pusztítsd el az ellenfeleidet! Hut War Tactics1.92KHódítsd meg a világot és pusztítsd el az ellenfeleidet! Védd meg néped az élőhalottak seregétől. Hívj varázslókat és íjászokat! Royal Squad3.35KVédd meg néped az élőhalottak seregétől. Hívj varázslókat és íjászokat!
Segítsd a várvédőket és rakd össze az egyforma színeket!King's Guard4.6116KSegítsd a várvédőket és rakd össze az egyforma színeket!A híres lufis játék TD változata! Ne engedd a lufikat a kijárathoz!Bloons Tower Defense 44.6127KA híres lufis játék TD változata! Ne engedd a lufikat a kijárathoz!Hallottál már stratégiai verekedős játékról? Elég érdekes kis kombináció. Próbáld ki te is! Hexagong4.02KHallottál már stratégiai verekedős játékról? Elég érdekes kis kombináció. Próbáld...Legyél te a következő mitológiai harcos!Double Edge0.82KLegyél te a következő mitológiai harcos!Vezesd farmodat és gazdaságodat!Cattle Tycoon3.45KVezesd farmodat és gazdaságodat!Egy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!War Story2.53KEgy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!Építsd ki saját birodalmadat.Monster Imperium1.73KÉpítsd ki saját birodalmadat.Védd meg a bázisod szörnyektől,űrlényektől és csontiktól.Empire Defender 24.33KVédd meg a bázisod szörnyektől,űrlényektől és csontiktól.Segíts a királynak és győzd le ellenfeleidet. Legyen az ember vagy szörny.King's Rush4.07KSegíts a királynak és győzd le ellenfeleidet. Legyen az ember vagy szörny.Lopd el a fájlokat és cselezd ki az őröket.Green Saboteur2.72KLopd el a fájlokat és cselezd ki az őröket.
Öld meg a zombikat!Zombo Buster3.73KÖld meg a zombikat!Segítsd a macska királynak. Győzd le a gonosz rókákat és foglald el a várukat. Strikeforce Kitty 22.52KSegítsd a macska királynak. Győzd le a gonosz rókákat és foglald el a várukat. Irányítsd a macska hadsereget, öltöztesd őket és győzz.Strikeforce Kitty Last Stand3.33KIrányítsd a macska hadsereget, öltöztesd őket és győzz.Védd meg a szigeted a betolakodóktól.Island Defense tower3.05KVédd meg a szigeted a betolakodóktól.Harcolj törpékkel! Állítsd őket egymás fejére és akkor egyszerre is támadnak! Brave shorties2.73KHarcolj törpékkel! Állítsd őket egymás fejére és akkor egyszerre is támadnak!