Locked School Bus

8K3.611
 

Nem, ne csaljon meg a szemed, ez nem egy egyszerű buszos játék, hanem annál több, mivel egy kijutós játékról lesz szó! Segíts te is a diáklánynak, hogy minél hamarabb kijusson ebben az online játékban.

Különböző tárgyakat kell összeszedned a buszos játék során, amik segítségedre lesznek abban, hogy a kijutós játék során megmeneküljön a lány.

Az online játék stílusához méltóan profi lesz.

Locked School Bus

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Locked School Bus közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Egy hatalmas keresgélős kijutós játék vár rád! Snowy Night Escape0.0230Egy hatalmas keresgélős kijutós játék vár rád! Menekülj, de csak okosan! Puppy Escape4.02KMenekülj, de csak okosan! Próbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod! Survive In Siberia4.03KPróbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod!...Menekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Island Escape GH2.32KMenekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Szabadítsd ki a szegény pandát! Csak az agyadra lesz szükséged! Panda's Break Out2.82KSzabadítsd ki a szegény pandát! Csak az agyadra lesz szükséged! Menekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Modern Tunnel Room Escape2.55KMenekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Rabold ki a bankot! The Bank Robbery2.14KRabold ki a bankot! Juss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a környék. Descent of the Tomb2.95KJuss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a környék. Próbálj meg kijutni ebből a motorkereskedésből! Nem lesz egyszerű! Steal The Wheel 53.16KPróbálj meg kijutni ebből a motorkereskedésből! Nem lesz egyszerű! Bezártak a suliba! Próbálj meg kiszabadulni. Toon Escape School2.67KBezártak a suliba! Próbálj meg kiszabadulni.
Menekülj el egy vitorlás hajóról. Vigyázz hiszen minden mozdulatodat figyelik! Sailing Ship Escape3.76KMenekülj el egy vitorlás hajóról. Vigyázz hiszen minden mozdulatodat figyelik! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.312KJuss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Juss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Magic Forest Escape2.74KJuss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Menekülj el erről a titokzatos és félelmetes helyszínről. Vigyázz ! Catastrophe Escape2.54KMenekülj el erről a titokzatos és félelmetes helyszínről. Vigyázz ! Kalandozz egy úri család házában. Próbálj meg kiszökni. Kings Escape3.26KKalandozz egy úri család házában. Próbálj meg kiszökni. Keresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Village Rocket Escape2.85KKeresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Szabadítsd ki a lényeket a titkos bázisról! Mind a hármat. We Are Friends2.51KSzabadítsd ki a lényeket a titkos bázisról! Mind a hármat. Segíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Viking Quest3.03KSegíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Juss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Abandoned Mysteries Mad Manor2.36KJuss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Kijutós játék ahol ki kell szabadítanod az űrlényt a titkos bázisból. Aliens Quest4.16KKijutós játék ahol ki kell szabadítanod az űrlényt a titkos bázisból.
Segíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Monkey Go Happy Talisman3.811KSegíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Bújj be egy valódi nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtvényeket!Caedus Mysterium2.54KBújj be egy valódi nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtvényeket!Menekülj el a lebegő szigetről!Laputa Escape3.88KMenekülj el a lebegő szigetről!Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape3.310KMenekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Charon is Waiting3.32KSzabadítsd ki a fura pálcikaembert.Juss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Hackers Escape2.53KJuss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Vezesd a nyuszit és segíts neki kijutni a veszedelemből.Easy Joe 33.13KVezesd a nyuszit és segíts neki kijutni a veszedelemből.Legyél ügyes és szerezd meg Messit!Can You Sign Messi3.34KLegyél ügyes és szerezd meg Messit!Egy hátborzongató házból kell kimenekülnöd! Vajon neked sikerül megoldanod az online játékok különös darabjának rejtélyét ebben a kijutós játékban? Haunted House Necklace3.710KEgy hátborzongató házból kell kimenekülnöd! Vajon neked sikerül megoldanod az online...Szabadítsd ki a vonat vezetőjét! Ez a tétje a kijutós játéknak, és rengeteg szuper fejtörő vár rád, míg az online játék végén meg nem találod a kulcsot, amivel leveheted a láncokat! Locomotive Driver Escape3.99KSzabadítsd ki a vonat vezetőjét! Ez a tétje a kijutós játéknak, és rengeteg szuper...
Ó jaj, egy vonatban ragadtál! A kijutós játék tétje ezúttal az, hogy milyen hamar tudod elhagyni az online játék fülkéjét! Unlock Train Escape3.37KÓ jaj, egy vonatban ragadtál! A kijutós játék tétje ezúttal az, hogy milyen hamar...Csapdába estél a kijutós játék története szerint, és egykönnyen nem is fogsz szabadulni! az online játék során!  River Hut Escape3.38KCsapdába estél a kijutós játék története szerint, és egykönnyen nem is fogsz szabadulni!...Már a hangulata is magával ragad, és nehezen enged majd a kijutós játék, annyi rejtély vár majd rád! Ismerős lehet az online játékok között, hiszen egy méltán sikeres kaland folytatása. Mountain House 43.66KMár a hangulata is magával ragad, és nehezen enged majd a kijutós játék, annyi rejtély...Egy szépen feldíszített karácsonyfa, egy üresen kongó ház... Úristen, innen minél hamarabb le kell lécelned - ez egy kijutós játék! A karácsonyi hangulat az online játék rejtélyein nagyot fog csavarni! Christmas Escape2.213KEgy szépen feldíszített karácsonyfa, egy üresen kongó ház... Úristen, innen minél...Lépj le minél hamarabb a gengszterek bárjából - ez a célja a kijutós játéknak! Szedj össze minden tárgyat, és oldj meg minden feladatot az online játék felületén! Gangster's Escape2.36KLépj le minél hamarabb a gengszterek bárjából - ez a célja a kijutós játéknak! Szedj...Kigyulladt a házad, azonnal menekülnöd kell - kijutós juáték, ahol az életed lesz a tét! Ilyen online játék még nem volt! Fire Home Escape0.85KKigyulladt a házad, azonnal menekülnöd kell - kijutós juáték, ahol az életed lesz...Ha valami elhagyatott, akkor ez a kijutós játék nagyon az lesz! Össze kell magad kapnod az online játék minden percében, mert nem lesz könnyű menet. Abandoned Subway Tunnel Escape4.09KHa valami elhagyatott, akkor ez a kijutós játék nagyon az lesz! Össze kell magad...Egy sportkomplexumból kell viharsebesen lelécelned, a kijutós játék alatt, mert bizony egyedül maradtál... De ugye itt kezdődik egy igazi kaland minden online játékban... Escape Sports Complex2.16KEgy sportkomplexumból kell viharsebesen lelécelned, a kijutós játék alatt, mert bizony...Sherlock Holmes csapdába esett, és most neked kell segítened a kijutós játék végéig, hogy meg tudjon menekülni. Rengeteg eltűnt tárgy és talány vár most rád! Sherlock Holmes Escape3.311KSherlock Holmes csapdába esett, és most neked kell segítened a kijutós játék végéig,...Egy igazán extra lakásból kellene lelépned a kijutós játék végére, reméljük sikeres leszel az online játékok legújabb remekében!  Futuristic World Escape3.711KEgy igazán extra lakásból kellene lelépned a kijutós játék végére, reméljük sikeres...
Lécelj le az irodából azonnal! Ez a lényege a kijutós játéknak, de persze egy elég profi online játékkal lesz dolgunk... Escape the Office 20153.410KLécelj le az irodából azonnal! Ez a lényege a kijutós játéknak, de persze egy elég...Rejtélyes hotelből kell minél hamarabb eltűnnöd a kijutós játék végére. Számtalan akadályt kell leküzdened az online játékok legújabb darabjában, mire ki fogsz jutni. Mystery Hotel Escape2.812KRejtélyes hotelből kell minél hamarabb eltűnnöd a kijutós játék végére. Számtalan...Ilyen nehéz helyen még nem játszódott kijutós játék! Kösd fel a gatyádat, ha le akarsz lépni az online játék végére. Abandoned Military Bunker Escape2.67KIlyen nehéz helyen még nem játszódott kijutós játék! Kösd fel a gatyádat, ha le akarsz...Kijutós játék még soha nem volt ennyire hátborzongató az online játékok között! Vampire Horror Escape3.36KKijutós játék még soha nem volt ennyire hátborzongató az online játékok között! A cél nem más, mint megszökni a kijutós játék végére egy csodás palotából!   Imperial Palace Escape3.212KA cél nem más, mint megszökni a kijutós játék végére egy csodás palotából!