Miami Rex

3K2.07
 

Hatalmas ez a dinoszaurusz, és mindent könyörtelenül felzabál az akció játékban. Mert ha nem ezt teszi az online játékok legújabb darabjában, akkor bizony neki lőttek az akció játék kemény meneteiben.

Kövesd az elején az utasításokat ezért, hogy minél jobb legyél az online játék során!

Miami Rex

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Miami Rex közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Legyél te a küzdők királya! Mutasd meg, hogy te vagy a legerősebb! The King Of Fighters0.064Legyél te a küzdők királya! Mutasd meg, hogy te vagy a legerősebb! Szereted a Dragon Ball-t? Harcolj most Csillagharcosként! Dragon Ball Fighting 34.0173Szereted a Dragon Ball-t? Harcolj most Csillagharcosként! Brutális utcai harcok várnak rád! Álld a sarat!Sift Heads - Street Wars Prologue3.72KBrutális utcai harcok várnak rád! Álld a sarat!Mesterlövészkedj egy kicsit és állítsd meg a betolakodókat! Sni[p]r 3 - Apocalypse3.31KMesterlövészkedj egy kicsit és állítsd meg a betolakodókat! Nézd meg mit csinált a Rozsomák Tokyo-ban! Wolverine Tokyo Fury0.0166Nézd meg mit csinált a Rozsomák Tokyo-ban! Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Avatar Elemental Escape5.0799Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Térj vissza a videojátékok legismertebb helyére és pusztíts egy kicsit! Counter Strike De Dust3.04KTérj vissza a videojátékok legismertebb helyére és pusztíts egy kicsit! Brutális lövöldözés vár rád! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Stickman Madness2.91KBrutális lövöldözés vár rád! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Autós üldözés és hatalmas lövöldözés! Te készen állsz erre? Warzone Getaway 23.71KAutós üldözés és hatalmas lövöldözés! Te készen állsz erre? Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Counter Terror3.0811Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat!
Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kenora Village5.0261Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kalandozz és kaszabolj! Vagy ha ez nem tetszene akkor varázsolj! Forgotten Dungeon 25.0281Kalandozz és kaszabolj! Vagy ha ez nem tetszene akkor varázsolj! Érdekes és élvezetes lövöldözés. Ha szereted a 3D-s lövöldözős játékokat akkor ezt muszáj kipróbálnod! Assault Zone3.24KÉrdekes és élvezetes lövöldözés. Ha szereted a 3D-s lövöldözős játékokat akkor ezt...A híres Call of Duty flash változata. Ne hagyd ki ezt a remek lövöldözős játékot! Call of Duty 13.82KA híres Call of Duty flash változata. Ne hagyd ki ezt a remek lövöldözős játékot!...Küzdj meg az életedért!Furious Fist Sticks5.0315Küzdj meg az életedért!Nézd meg hogyan is működik egy ilyen szövetkezet. Vigyázz sok gyilkolás lesz benne! Sift Heads 53.92KNézd meg hogyan is működik egy ilyen szövetkezet. Vigyázz sok gyilkolás lesz benne!...Derítsd ki mi történt az Antarktiszi titkos bázison. Vigyázz elég nagy a baj! Facility Z3.41KDerítsd ki mi történt az Antarktiszi titkos bázison. Vigyázz elég nagy a baj! Válj egy igazi cowboy-já! Vigyázz a vadnyugat nem biztonságos vidék! Rise of the Cowboy2.82KVálj egy igazi cowboy-já! Vigyázz a vadnyugat nem biztonságos vidék! Válaszd ki kedvenc hősöd és győzz le vele mindenkit. Nem lesz egyszerű ez a feladat! Injustice: Gods Among Us3.9606Válaszd ki kedvenc hősöd és győzz le vele mindenkit. Nem lesz egyszerű ez a feladat!...Állítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Mighty Knight4.41KÁllítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez.
Lődd le a csatatéri katonákat. Teszteld fegyvereidet és tudásod! Weapon 2 beta1.92KLődd le a csatatéri katonákat. Teszteld fegyvereidet és tudásod! Likvidáld ezt a motoros bandát. Próbálj meg nem lebukni. Warface2.63KLikvidáld ezt a motoros bandát. Próbálj meg nem lebukni. Éld át a normandiai partraszállás élményét. D-Day in Normandy2.33KÉld át a normandiai partraszállás élményét. Öld meg a hatalmast titánt és mentsd meg a királyságot! Attack on Titan WIP 025.0666Öld meg a hatalmast titánt és mentsd meg a királyságot! Védd meg a földedet a rád támadó hadseregtől! Turn Coat3.31KVédd meg a földedet a rád támadó hadseregtől! Éld túl a zombik támadásait. Vigyázz nagyon sokan vannak! Zombie Survival 23.92KÉld túl a zombik támadásait. Vigyázz nagyon sokan vannak! Visszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást!  Strike Force Heroes 34.36KVisszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást! ...Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Minicraft Flash5.0732Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Brutalitás magas szinten. Tárazz be és pusztíts! Load Up And Kill2.84KBrutalitás magas szinten. Tárazz be és pusztíts! Állítsd meg a rabokat. Használd a fegyvered erre a nemes célra! Prison Escape2.62KÁllítsd meg a rabokat. Használd a fegyvered erre a nemes célra!
Legyél egy sztár rendőr. Válj hőssé és mentsd meg a túszokat. Virtual Police: The Genome War1.01KLegyél egy sztár rendőr. Válj hőssé és mentsd meg a túszokat. Kösd fel a gatyád. Ez nem lesz egyszerű!  Aggressive Attack3.91KKösd fel a gatyád. Ez nem lesz egyszerű! Legyél egy igazi kommandós! Lőj le mindenkit!  X-2273.51KLegyél egy igazi kommandós! Lőj le mindenkit! Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Zombie Invaders4.11KTisztítsd meg a világot a zombiktól! Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pamp gun0.0970Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.  CRAZY FLASHER 44.02KPusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős. Védd meg magad a mutánsoktól! Mad Or Dead4.32KVédd meg magad a mutánsoktól! Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Metal slug run2.41KÉld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Ten second war4.01KGyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.01KBúj egy ninja bőrébe!
Öld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! The Last Stand3.61KÖld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! Irtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Zombie Stalker5.04KIrtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Egy sivatagos vidéken kell megállnod a helyed! Sok sikert! Sons Of Guns2.41KEgy sivatagos vidéken kell megállnod a helyed! Sok sikert! Az akció testvérek élete nem egyszerű. Nézd meg miket is csinálnak a mindennapjaikon. Action Bros2.52KAz akció testvérek élete nem egyszerű. Nézd meg miket is csinálnak a mindennapjaikon....Piros riasztás kaptál. Ez csak egy dolgot jelenthet: pusztítanod kell! Outpost1.51KPiros riasztás kaptál. Ez csak egy dolgot jelenthet: pusztítanod kell!