Moshi Cupcakes

9K4.037
 

Kövesd a kis mézeskalács instrukcióit és készítsd el a világ legfinomabb muffinját! Ebben az online főzős játékban megtanulhatod az egész receptet.

Moshi Cupcakes

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Moshi Cupcakes közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Legyél egy tündér stylistja! Öltöztesd fel kedved szerint! Jungle Fairy Tita3.32KLegyél egy tündér stylistja! Öltöztesd fel kedved szerint! Öltözz fel a HipHop fellépésedre online! HipHop Korean4.64KÖltözz fel a HipHop fellépésedre online! Csípd ki magad egy hatalmas bulira!  Pool Party Dress Up1.02KCsípd ki magad egy hatalmas bulira! Szépítsd meg az embereket online! Legyél te is stylist! Makeover Designer4.14KSzépítsd meg az embereket online! Legyél te is stylist! Készülj az új évre és rendezd be a lakásod! Hello Kitty New Year Decoration3.82KKészülj az új évre és rendezd be a lakásod! Szépítsd meg magad és barátnőidet! Elsa And Rapunzel College Girls4.13KSzépítsd meg magad és barátnőidet! Csábíts az iskolában! Öltözz most kedvednek megfelelően! School Attraction3.82KCsábíts az iskolában! Öltözz most kedvednek megfelelően! A sötét tündéreknek a segítségedre van szükségük! Kell pár öltözködési tipp! Segíts nekik most! Dark Fairy4.22KA sötét tündéreknek a segítségedre van szükségük! Kell pár öltözködési tipp! Segíts...Öltöztesd fel most az űrlény lányokat! X-Girl4.25KÖltöztesd fel most az űrlény lányokat! Vezess egy törpe éttermet. Vigyázz itt nem az étterem nagyságáról van szó! Dwarfs Menu3.81KVezess egy törpe éttermet. Vigyázz itt nem az étterem nagyságáról van szó!
Vásárolj egy Tokióban! Tokio Shopping4.74KVásárolj egy Tokióban! Rajzold meg Popeye-t most online! Kapsz hozzá segítséget bőven! Dot to Dot Popeye3.52KRajzold meg Popeye-t most online! Kapsz hozzá segítséget bőven! Készülj a szülinapi bulidra online! Most egy jó takarítással! Cleaning Time! Birthday Party4.31KKészülj a szülinapi bulidra online! Most egy jó takarítással! Legyél te is divattervező! Alkosd meg te az új divatot! Colored Lace Trend1.94KLegyél te is divattervező! Alkosd meg te az új divatot! Készítsd el saját tortádat! Ez lehet a világ legextrább tortája! Cake Creations4.03KKészítsd el saját tortádat! Ez lehet a világ legextrább tortája! Fejleszd ki a sellő divatot most! Mermaid 2 Dress Up2.81KFejleszd ki a sellő divatot most! Tervezd meg a saját körmöd! Galaxy Nail Art Designs3.64KTervezd meg a saját körmöd! Ariel még terhesen is szeretne jól kinézni! Segíts neki! Stylish Pregnant Ariel4.54KAriel még terhesen is szeretne jól kinézni! Segíts neki! Készíts tetkókat, mutasd meg kreativitásod! Tattoo Style Shop4.21KKészíts tetkókat, mutasd meg kreativitásod! Készülj fel egy romantikus randira! Csípd ki magad! Romantic Dinner Date Makeover3.63KKészülj fel egy romantikus randira! Csípd ki magad!
Vegyél részt egy igazi hamburger készítő versenyen! Győzzön a legjobb! Hamburger Making Competition2.51KVegyél részt egy igazi hamburger készítő versenyen! Győzzön a legjobb! Készülj a Halloween-ra csajosan! Halloween Activity4.52KKészülj a Halloween-ra csajosan! Készítsd el a saját nem mindennapi Halloween tortád! Halloween Cake Design5.02KKészítsd el a saját nem mindennapi Halloween tortád! Készülj a Halloween-re most csajosan!Halloween Manicure4.43KKészülj a Halloween-re most csajosan!Kapcsolódj ki egy kis színezéssel! Coloring Secret4.89KKapcsolódj ki egy kis színezéssel! Legyél a Hó királynő stylist-ja! Snow Queen Dress Up3.92KLegyél a Hó királynő stylist-ja! Öltöztesd fel a sztár-tesókat! Sistar193.54KÖltöztesd fel a sztár-tesókat! Csináld meg a hercegnő haját! Hatalmas megtiszteltetés ez a feladat egy fodrásznak. Ne rontsd el!  Princess Hairdo4.66KCsináld meg a hercegnő haját! Hatalmas megtiszteltetés ez a feladat egy fodrásznak....Szeretgesd meg a cuki nyuszit és vigyázz rá!  Baby Hazel Pet Care4.65KSzeretgesd meg a cuki nyuszit és vigyázz rá! Segíts édesanyádnak és vásárolj be online!Shopping Girl5.02KSegíts édesanyádnak és vásárolj be online!
Próbáld ki milyen is anyának lenni. Nem lesz sok pihenő időd! Mama's Busy Time4.54KPróbáld ki milyen is anyának lenni. Nem lesz sok pihenő időd! Öltözz fel csajosan vagy éppen kicsit másképp! Válaszd ki kedvenc ruhadarabjaidat online! Princess Girly Vs Boyfriend Outfit3.65KÖltözz fel csajosan vagy éppen kicsit másképp! Válaszd ki kedvenc ruhadarabjaidat...Nézd meg régen milyen volt egy hatalmas esküvő! Készülj fel rá! Deluxe Vintage Wedding4.86KNézd meg régen milyen volt egy hatalmas esküvő! Készülj fel rá! Készítsd el saját bőr ruhád! Válaszd ki te a dizájnt! Laser Cut Leather Dress3.73KKészítsd el saját bőr ruhád! Válaszd ki te a dizájnt! Tervezd meg saját szobád dizájnját! Csináld meg álomszobád! My Totoro Room3.62KTervezd meg saját szobád dizájnját! Csináld meg álomszobád! Szeretsz színezni? A Szépség és a Szörnyeteg éppen egy kis színezésre vár!   Princess Belle Online Coloring4.31KSzeretsz színezni? A Szépség és a Szörnyeteg éppen egy kis színezésre vár! Készítsd el a világ legfinomabb pulykáját online!  How to Cook a Turkey2.82KKészítsd el a világ legfinomabb pulykáját online! Minnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Minnie Mouse Dress Up3.75KMinnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Roller Skating Diner3.51KPróbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Vezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz! Flower Shop Game3.21KVezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz!...
Vegyél fel csodálatos régi ruhákat és csináltass új frizurát! Roman Lady4.33KVegyél fel csodálatos régi ruhákat és csináltass új frizurát! Készülj az esküvőre indiai módon! Ismerd meg az indiai viseletet. Indian Wedding3.51KKészülj az esküvőre indiai módon! Ismerd meg az indiai viseletet. Ismerd meg a 40-es évek divatját és öltöztesd fel ennek megfelelően a modellt!  40s Fashion3.85KIsmerd meg a 40-es évek divatját és öltöztesd fel ennek megfelelően a modellt! Nézd meg mit is csinál Emily szabadidejében! Hát persze hogy vásárol! Emily's Diary: Shopping Tour2.92KNézd meg mit is csinál Emily szabadidejében! Hát persze hogy vásárol! Sajátítsd el Blake Lively titkos sminkes trükkjeit! Last Minute Makeover - Blake Lively2.74KSajátítsd el Blake Lively titkos sminkes trükkjeit!