Muplaysity solitaire

3K2.53
 

Ebben az online logikai játékban kártyákat kell sorba rendezned. Találd ki a kártyák sorrendjét. Minden kicsit másképpen van ebben az online pasziánsz játékban. 

Muplaysity solitaire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Muplaysity solitaire közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A világ egyik legkülönlegesebb muffinját készítheted el! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Moshi Cupcakes0.0118A világ egyik legkülönlegesebb muffinját készítheted el! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!...Az Uber gyerekek most sem lazsáltak. Vedd elő a fegyvert és készülj a pusztításra! Ubergrounds0.055Az Uber gyerekek most sem lazsáltak. Vedd elő a fegyvert és készülj a pusztításra!...Szerezd meg az igazgyöngyöket! Búvárkodj egy nagyot! Pearl Diver0.054Szerezd meg az igazgyöngyöket! Búvárkodj egy nagyot! Étellel játszani még sosem volt ilyen jó! Mahjongozz zöldségekkel és gyümölcsökkel! Fruits And Vegetables Mahjong2.4870Étellel játszani még sosem volt ilyen jó! Mahjongozz zöldségekkel és gyümölcsökkel!...Lopd el az ellenfél tornyát! Vezesd győzelemre csapataidat! Tower Squadz5.0166Lopd el az ellenfél tornyát! Vezesd győzelemre csapataidat! Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!  Underwater Secrets5.0985Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!...Készítsd el a világ legfinomabb pulykáját online!  How to Cook a Turkey0.0139Készítsd el a világ legfinomabb pulykáját online! Mászd meg a tornyot és kapj választ a kérdéseidre! Vigyázz fura szörnyek állnak majd utadba!  Rise0.0150Mászd meg a tornyot és kapj választ a kérdéseidre! Vigyázz fura szörnyek állnak majd...Egy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Moving in Together5.05KEgy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Egy komoly feladathoz egy bátor katonára van szükség! Készen állsz a feladatra? Brave Soldier2.9239Egy komoly feladathoz egy bátor katonára van szükség! Készen állsz a feladatra?
Barangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Pantheon2.91KBarangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Őrült motoros száguldozás! Ugrass most a hegyekben is! Hill Climb Bike Race5.0228Őrült motoros száguldozás! Ugrass most a hegyekben is! Hatalmas küzdelem két fél között! Minden a te döntéseiden múlik! The Armor RPG Experiment0.0121Hatalmas küzdelem két fél között! Minden a te döntéseiden múlik! Gyors és szórakoztató, itt a zuma mindig jó! Segíts a kicsi macinak! Little Bear Zuma5.04KGyors és szórakoztató, itt a zuma mindig jó! Segíts a kicsi macinak! Autós üldözés és sok sok lövöldözés vár rád! Ne hagyd ki! Warzone Getaway 35.0240Autós üldözés és sok sok lövöldözés vár rád! Ne hagyd ki! Cuki mahjong connect. Te készen állsz rá? Dream Beauty Link5.01KCuki mahjong connect. Te készen állsz rá? Mutasd meg ismét, hogy hogyan kell védekezni! Ravine0.0208Mutasd meg ismét, hogy hogyan kell védekezni! Üss egy nagyot!Cricket Fatka0.0167Üss egy nagyot!Újabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Sweet Candies: The Second Story4.29KÚjabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Őrületes zombiautós csapatás vár rád! Ne hagyd ki! Zombie Car Madness4.5504Őrületes zombiautós csapatás vár rád! Ne hagyd ki!
Vásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is!  The Flowers of Paris4.72KVásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is! Gyors stratégiai játék, amelyben gyorsan és hibátlanul kell döntened! Pixel Legions: Rapid Tactical Action0.0146Gyors stratégiai játék, amelyben gyorsan és hibátlanul kell döntened! Brutális tankos háború vár rád! Vigyázz kevesen képesek túlélni! More Than Survive0.5182Brutális tankos háború vár rád! Vigyázz kevesen képesek túlélni! Francia mahjong egy kis focival ötvözve! Foot Connect4.5974Francia mahjong egy kis focival ötvözve! Csapd szét a zombikat stílusosan! Crazy Zombie v3.03.5541Csapd szét a zombikat stílusosan! Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged!  101 Dalmatians Card Battles5.01KMentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Szörnyek, varázslók és háború vár rád! Vigyázz komoly stratégára van szükség! Azgard Tower Defense3.3693Szörnyek, varázslók és háború vár rád! Vigyázz komoly stratégára van szükség! Minnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Minnie Mouse Dress Up3.5911Minnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Kempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg!  Camping Adventure2.56KKempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg! Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Roller Skating Diner2.0344Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz!
Bontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Seudotetris3.16KBontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Sakk egy kicsit újragondolva. Itt minden a zászlókon múlik!   Check Flag5.0253Sakk egy kicsit újragondolva. Itt minden a zászlókon múlik! Az átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld ki!   Pyramid Solitaire Mummy's Curse4.13KAz átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld...Menekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Island Escape GH2.91KMenekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Gyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?10 seconds2.81KGyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell! Roadkill Revenge0.0436Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell!...Kutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Amulet of Ancients3.76KKutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Vezess támadásokat bolygók ellen! Mutasd meg milyen hadvezér vagy! Assault Fleet5.0581Vezess támadásokat bolygók ellen! Mutasd meg milyen hadvezér vagy! Zumázz az eredeti módon! Oriental Marble Blast1.33KZumázz az eredeti módon! Vezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz! Flower Shop Game4.7564Vezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz!...
Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Counter Terror1.0412Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Játsz a sors rúnáival és tüntesd el őket! Rune of Fate4.34KJátsz a sors rúnáival és tüntesd el őket! Tanulj meg parkolni online! Ez a játék segíthet még előben is! Drivers Ed Direct - Parking Game2.01KTanulj meg parkolni online! Ez a játék segíthet még előben is! Töltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban! Italian Vacation4.84KTöltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban!...Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Restaurant Love Fun5.0597Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is!