My Kindergarten Decoration

1K2.347
 

Ebben az ingyenes lányos játékban egy Óvoda kinti részét rendezheted be. Akár még embereket is tehetsz a kertbe. Jó szórakozást. 

My Kindergarten Decoration

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb My Kindergarten Decoration közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Legyél te is divattervező! Alkosd meg te az új divatot! Colored Lace Trend0.092Legyél te is divattervező! Alkosd meg te az új divatot! Készítsd el saját tortádat! Ez lehet a világ legextrább tortája! Cake Creations4.0417Készítsd el saját tortádat! Ez lehet a világ legextrább tortája! Fejleszd ki a sellő divatot most! Mermaid 2 Dress Up0.0381Fejleszd ki a sellő divatot most! Tervezd meg a saját körmöd! Galaxy Nail Art Designs0.0940Tervezd meg a saját körmöd! Ariel még terhesen is szeretne jól kinézni! Segíts neki! Stylish Pregnant Ariel4.7949Ariel még terhesen is szeretne jól kinézni! Segíts neki! Készíts tetkókat, mutasd meg kreativitásod! Tattoo Style Shop5.0316Készíts tetkókat, mutasd meg kreativitásod! Készülj fel egy romantikus randira! Csípd ki magad! Romantic Dinner Date Makeover3.91KKészülj fel egy romantikus randira! Csípd ki magad! Vegyél részt egy igazi hamburger készítő versenyen! Győzzön a legjobb! Hamburger Making Competition3.3535Vegyél részt egy igazi hamburger készítő versenyen! Győzzön a legjobb! Készülj a Halloween-ra csajosan! Halloween Activity4.0885Készülj a Halloween-ra csajosan! Készítsd el a saját nem mindennapi Halloween tortád! Halloween Cake Design5.0632Készítsd el a saját nem mindennapi Halloween tortád!
Készülj a Halloween-re most csajosan!Halloween Manicure5.01KKészülj a Halloween-re most csajosan!Kapcsolódj ki egy kis színezéssel! Coloring Secret5.02KKapcsolódj ki egy kis színezéssel! Legyél a Hó királynő stylist-ja! Snow Queen Dress Up4.01KLegyél a Hó királynő stylist-ja! Öltöztesd fel a sztár-tesókat! Sistar193.52KÖltöztesd fel a sztár-tesókat! Csináld meg a hercegnő haját! Hatalmas megtiszteltetés ez a feladat egy fodrásznak. Ne rontsd el!  Princess Hairdo5.03KCsináld meg a hercegnő haját! Hatalmas megtiszteltetés ez a feladat egy fodrásznak....Szeretgesd meg a cuki nyuszit és vigyázz rá!  Baby Hazel Pet Care5.02KSzeretgesd meg a cuki nyuszit és vigyázz rá! Segíts édesanyádnak és vásárolj be online!Shopping Girl5.01KSegíts édesanyádnak és vásárolj be online!Próbáld ki milyen is anyának lenni. Nem lesz sok pihenő időd! Mama's Busy Time5.01KPróbáld ki milyen is anyának lenni. Nem lesz sok pihenő időd! Öltözz fel csajosan vagy éppen kicsit másképp! Válaszd ki kedvenc ruhadarabjaidat online! Princess Girly Vs Boyfriend Outfit3.43KÖltözz fel csajosan vagy éppen kicsit másképp! Válaszd ki kedvenc ruhadarabjaidat...Nézd meg régen milyen volt egy hatalmas esküvő! Készülj fel rá! Deluxe Vintage Wedding5.02KNézd meg régen milyen volt egy hatalmas esküvő! Készülj fel rá!
Készítsd el saját bőr ruhád! Válaszd ki te a dizájnt! Laser Cut Leather Dress3.42KKészítsd el saját bőr ruhád! Válaszd ki te a dizájnt! Indítsd be a saját kis wellness központodat. Tegyél meg mindent a vendégekért! Sasha's Health Spa5.01KIndítsd be a saját kis wellness központodat. Tegyél meg mindent a vendégekért! Tervezd meg saját szobád dizájnját! Csináld meg álomszobád! My Totoro Room3.31KTervezd meg saját szobád dizájnját! Csináld meg álomszobád! Szeretsz színezni? A Szépség és a Szörnyeteg éppen egy kis színezésre vár!   Princess Belle Online Coloring4.21KSzeretsz színezni? A Szépség és a Szörnyeteg éppen egy kis színezésre vár! A világ egyik legkülönlegesebb muffinját készítheted el! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Moshi Cupcakes3.85KA világ egyik legkülönlegesebb muffinját készítheted el! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!...Készítsd el a világ legfinomabb pulykáját online!  How to Cook a Turkey2.81KKészítsd el a világ legfinomabb pulykáját online! Minnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Minnie Mouse Dress Up3.44KMinnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Roller Skating Diner3.51KPróbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Vezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz! Flower Shop Game3.81KVezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz!...Vegyél fel csodálatos régi ruhákat és csináltass új frizurát! Roman Lady4.12KVegyél fel csodálatos régi ruhákat és csináltass új frizurát!
Készülj az esküvőre indiai módon! Ismerd meg az indiai viseletet. Indian Wedding3.51KKészülj az esküvőre indiai módon! Ismerd meg az indiai viseletet. Ismerd meg a 40-es évek divatját és öltöztesd fel ennek megfelelően a modellt!  40s Fashion4.14KIsmerd meg a 40-es évek divatját és öltöztesd fel ennek megfelelően a modellt! Nézd meg mit is csinál Emily szabadidejében! Hát persze hogy vásárol! Emily's Diary: Shopping Tour4.12KNézd meg mit is csinál Emily szabadidejében! Hát persze hogy vásárol! Sajátítsd el Blake Lively titkos sminkes trükkjeit! Last Minute Makeover - Blake Lively2.73KSajátítsd el Blake Lively titkos sminkes trükkjeit! Legyél egy ördögi fodrász! Vigyázz nehogy elkapjanak! Devilish Hairdresser3.31KLegyél egy ördögi fodrász! Vigyázz nehogy elkapjanak! A hastáncosoknak is szükségük van rád. Öltöztesd fel őket a fellépésre! Indian Dancer3.72KA hastáncosoknak is szükségük van rád. Öltöztesd fel őket a fellépésre! Készülj a focira nőiesen! Girls Go Soccer3.03KKészülj a focira nőiesen! Tetovált hercegnőkről hallottál már? Ha nem akkor most ilyet is láthatsz! Princess Tattoos2.53KTetovált hercegnőkről hallottál már? Ha nem akkor most ilyet is láthatsz! A népszerű Pretty Little Liars-os lányokat öltöztetheted online! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Pretty Little Liars3.09KA népszerű Pretty Little Liars-os lányokat öltöztetheted online! Ne hagyd ki ezt...Válassz ki mindent ami hozzád tartozik legyen az ruha vagy szoba. Dekoráld saját házad a kedved szerint!  Me & My Home4.04KVálassz ki mindent ami hozzád tartozik legyen az ruha vagy szoba. Dekoráld saját...
Válj egy igazi dizájnerré! Nem máshol mint New Yorkban. Fashion Designer New York3.68KVálj egy igazi dizájnerré! Nem máshol mint New Yorkban. Fejleszd ki a szépség elixírjét! The Queen's Spell Disaster4.13KFejleszd ki a szépség elixírjét! Hogyan öltöznének a hercegnők ha szellemírtásra mennének? Nézd meg te is! Princess Ghostbusters4.23KHogyan öltöznének a hercegnők ha szellemírtásra mennének? Nézd meg te is! Készülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Cool Office Lady3.45KKészülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Érd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Career Stylist 24.32KÉrd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint.