Obama Chess

6K2.611
 

Mekkora ötlet ez a sakk játék! Annyiszor hasonlították már sakkjátszmához a politika világát, hogy végre elkészült egy olyan sakk játék, amelyben amerikai politikusok jelennek meg bábuként.

Az ötletes online játékot ráadásul Obama elnökről nevezték el :).

Ha neked is bejön ez az online játék, oszd meg másokkal!

Obama Chess

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Obama Chess közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Sakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Chess3.01KSakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Sakkoz most csajosan a Született kémekkel! Totally Spies: Spy Chess3.81KSakkoz most csajosan a Született kémekkel! Próbáld meg legyőzni a számítógépet sakkban! Vigyázz nehéz lesz!Touch Chess2.52KPróbáld meg legyőzni a számítógépet sakkban! Vigyázz nehéz lesz!Sakkozz a géped ellen! Flass Chess5.04KSakkozz a géped ellen! Sakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Flash Chess AI2.61KSakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Készülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Chess Strategy0.5937Készülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Győzd le ellenfeled az űrben is!3D Chess2.52KGyőzd le ellenfeled az űrben is!Sakkozz magad ellen! Chesssss2.94KSakkozz magad ellen! Győzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Sparkchess3.717KGyőzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Etesd meg a kis zebrát!ZeeBoo1.51KEtesd meg a kis zebrát!
Remek sakk játék vár rád, a tábla az online játék felületén 3D nézetben mutatja a figurákat.Flash chess 3d1.55KRemek sakk játék vár rád, a tábla az online játék felületén 3D nézetben mutatja a...Remek sakk játék egy robottal. Kezdőknek is ajánljuk, mivel a lépéseket előre jelzi az online játék felületén.Robo chess3.55KRemek sakk játék egy robottal. Kezdőknek is ajánljuk, mivel a lépéseket előre jelzi...Ha tisztában vagy a sakk játékok szabályaival, de kezdő lennél, akkor hoztunk neked egy remek online játékot.Knight'S Traveling3.54KHa tisztában vagy a sakk játékok szabályaival, de kezdő lennél, akkor hoztunk neked...Zseniális sakk játék, amiben egyetlen bábú, a ló lesz a főszereplő az online játék során.Ratsuk0.71KZseniális sakk játék, amiben egyetlen bábú, a ló lesz a főszereplő az online játék...Ez bizony nem az a hagyományos sakk játék! Már az elején gyanús lesz, hogy bizony nincsenek a bábuk felállítva az online játék felületén...Crazy Chess2.21KEz bizony nem az a hagyományos sakk játék! Már az elején gyanús lesz, hogy bizony...Ilyen sakk játék sem fordul meg sűrűn nálunk, pedig rengeteg online játékunk van!The 8 Queens of death3.02K...Ha már a szabályokon nem lehet változtatni egy sakk játék során, akkor legyenek vidámabbak a bábuk - talán ez lehet a mottója ennek az ingyenes online játékok eme darabjának.Smiley Chess0.01KHa már a szabályokon nem lehet változtatni egy sakk játék során, akkor legyenek vidámabbak...Klasszikus sakk játék azoknak, akik szeretik a logikai játékok legjobbikát! A dizájn talán a legjobban fogja követni a jól megszokott felület az online játékok eme darabjában.Spark Chess4.1304KKlasszikus sakk játék azoknak, akik szeretik a logikai játékok legjobbikát! A dizájn...Ha ajánlhatunk kezdőknek is sakk játék felületet, akkor ez az online játék lenne az. Teljesen letisztult, felülnézetes kivitelű.Flash Chess3.917KHa ajánlhatunk kezdőknek is sakk játék felületet, akkor ez az online játék lenne...