Olaf Frozen Doctor

25K4.3142
 

Olaf megbetegedett, és ebben a Jégvarázsos játékban neked kell gondoskodnod róla. Az orvosos játék célja, hogy minél hamarabb felépüljön, és teljesen egészséges legyen az online játék végére.

Ugye bízhatunk benned, megfelelőn fogod a Jégvarázs játékban ápolni, úgy ahogy azt egy orvosos játékban is mindig teszed?

Ha bejött az ingyenes online játék, akkor mutasd meg barátaidnak is!

Olaf Frozen Doctor

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Olaf Frozen Doctor közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Meglehetősen fura orvosos játék lesz ma palettán, amiben is fogkrémes tubusokkal kell védekezned, nehogy tönkremenjen bármilyen fog is az online játék alatt.Dentist defense0.01KMeglehetősen fura orvosos játék lesz ma palettán, amiben is fogkrémes tubusokkal...Orvosos játék, amiben még véletlenül sem kell műtened, viszont minél gyorsabban el kell hagynod a kórtermet. Na, gondoltad volna, hogy ez egy kijutós játék is lesz egyben? Gyújts össze minél több dolgot, és használd megfelelően az online játék idején.Sick Bay Escape3.25KOrvosos játék, amiben még véletlenül sem kell műtened, viszont minél gyorsabban el...Igazi sebész leszel az orvosos játék idejére, és bizony ügyesen kell helytállnod, hogy a betegek minél hamarabb meggyógyuljanak az online játék ideje alatt.Virtual knee surgery3.83KIgazi sebész leszel az orvosos játék idejére, és bizony ügyesen kell helytállnod,...Gondoztál csecsemőket baba játék során? Most bizony egy teljes kórházi osztályt kell majd irányítanod az orvosos játék alatt. De nem lesz egyszerű a dolgod, mivel mindezt addig kell csinálnod az ingyenes online játék felületén, amíg meg...Rookie Nurse 0.51KGondoztál csecsemőket baba játék során? Most bizony egy teljes kórházi osztályt kell...Kocsis játék, ami egyben orvosos játék is? Igen, végre megcsíptünk egy ilyen vagány online játék felületet.Express ambulance3.77KKocsis játék, ami egyben orvosos játék is? Igen, végre megcsíptünk egy ilyen vagány...Lelkiismeretesen kell a kisállatokat kivizsgálnod, és meggyógyítanod az orvosos játék alatt. Nem mindenki lesz beteg az online játékban, ezért gondosan kell foglalkoznod velük.Dr. Joe3.23KLelkiismeretesen kell a kisállatokat kivizsgálnod, és meggyógyítanod az orvosos játék...Nem akárhol zajlódik az orvosos játék, most a világűr lesz a helyszín az ingyenes online játék egésze alatt. Itt kell minél ügyesebben elpusztítanod a vírusokat!Fat Buster Doctor0.0808Nem akárhol zajlódik az orvosos játék, most a világűr lesz a helyszín az ingyenes...Rendhagyó orvosos játék lesz meglepetésként - mivel most állatokat kell meggyógyítanod az ingyenes online játék alatt.Dr Daisy pet vet3.54KRendhagyó orvosos játék lesz meglepetésként - mivel most állatokat kell meggyógyítanod...Vidám orvosos játék következik, amiben nem gyógytani kell, hanem csókolózni - de úgy, hogy egy beteg se vegye észre az online játék ideje alatt.Kiss in infirmary3.86KVidám orvosos játék következik, amiben nem gyógytani kell, hanem csókolózni - de...Pusztítsd el te is a vírusokat az orvosos játék ideje alatt. Ha három azonosat egymásra helyezel az online játék felületén, akkor végük lesz.Vanquish those viruses0.0828Pusztítsd el te is a vírusokat az orvosos játék ideje alatt. Ha három azonosat egymásra...
Kis főhősünk nagyon beteg lesz a Pou játékok legújabb darabjában. Neked kell meggyógyítanod, reméljük az orvosos játék nagyon tetszeni fog neked is. De vedd figyelembe, hogy nem lesz egyszerű dolgod az online játék műveletei során.Pou First Aid5.01KKis főhősünk nagyon beteg lesz a Pou játékok legújabb darabjában. Neked kell meggyógyítanod,...Segíts, az orvosos játék ideje alatt meg kell gyógyítanod kedvencedet. Hogy minden rendben menjen, nagyon oda kell figyelned a Pou játék során! Arra ügyelj, hogy az ingyenes online játék ideje alatt ne hagyd magára a főhőst!Pou Eye Care3.52KSegíts, az orvosos játék ideje alatt meg kell gyógyítanod kedvencedet. Hogy minden...Orvosos játék, melyben Pou sebét kell ellátnod, hogy begyógyuljon a Pou játék alatt. Legyél minél ügyesebb az online játék során, mert Pou nagyon szenved.Pou After Injury3.51KOrvosos játék, melyben Pou sebét kell ellátnod, hogy begyógyuljon a Pou játék alatt....  Orvosos játék a világhírű rajzfilm főhőseivel, ami természetesen hercegnős játék is lesz egyben. Segíts te is Annának és Elzának, hogy rendbe legyenek az online játék végére.    Ugye neked is lejött, hogy egy Jégvarázs játékról lesz szó ? :)First Aid to Anna and Elsa 3.916K Orvosos játék a világhírű rajzfilm főhőseivel, ami természetesen hercegnős játék...Segíts, hogy az orvosos játék ideje alatt minden rendbe menjen, mert a Spongyabob játék igencsak nagy odafigyelést igényel majd. Mert most neked kell helyretenned a főhős fogsorát az ingyenes online játékban.SpongeBob Tooth Problems3.922KSegíts, hogy az orvosos játék ideje alatt minden rendbe menjen, mert a Spongyabob...