Victor és Valentino

Tudod, hogy kell tacot készíteni? Itt az ideje, hogy megpróbáld! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát, a Victor és Valentino-t!

×

Papas Cupcakeria

5K3.06
 

Süteményes boltot üzemeltethetsz a kiszolgálós játékban, mely a kedvelt Papas online játéksorozat része. Most muffinokra és sütikre kell specializálódni a kiszolgálós játék során, de természetesen a vendég minél jobb kiszolgálása a cél az online játék idejére.

Papas Cupcakeria

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Papas Cupcakeria

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készülj a karácsonyra egy kis főzőcskével! Emily's Christmas Carol3.11KKészülj a karácsonyra egy kis főzőcskével! Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Chocolate Shop2.31KDolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Vezess egy törpe éttermet. Vigyázz itt nem az étterem nagyságáról van szó! Dwarfs Menu3.43KVezess egy törpe éttermet. Vigyázz itt nem az étterem nagyságáról van szó! Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Ice Cream Bar5.04KDolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Indítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Bay Restaurant3.02KIndítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Roller Skating Diner3.52KPróbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Restaurant Love Fun5.04KDolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Szolgáld ki az éhes kuncsaftokat. Nem is akármivel hanem Tapas-szal!Tapas Time1.92KSzolgáld ki az éhes kuncsaftokat. Nem is akármivel hanem Tapas-szal!Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Falafel king1.81KMennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Dolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Papa's Freezeria4.17KDolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád!
Süss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Cooking Crazy Master4.38KSüss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Futtasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan és precízen! Portrait Corner3.73KFuttasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan...Fejleszd és tedd nagyobbá farmod!Rabbit Farmer4.64KFejleszd és tedd nagyobbá farmod!Szolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Bed and Breakfast 34.411KSzolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Készítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni! How To Cook Everything4.39KKészítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni!...Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Pizza Bar3.15KSzolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Newspaper Boy Saga4.33KVidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Szereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Cupcake Frenzy4.012KSzereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Frenzy Cruise3.89KSzolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Megunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg, ezúttal egy pizzéria az online játék helyszíne.  Papa's Pizzeria3.711KMegunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg,...
Frissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának számító online játék legújabb darabjában.Papa's Donuteria3.68KFrissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának...A Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely egy pékségbe vezet minket az online játék során.Papa's Bakeria3.86KA Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely...Palacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló Papa's online játékok legújabb darabja.Papa's Pancakeria3.04KPalacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló...Az egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem vendégeit kell kiszolgálnod az online játék során.Papas Pastaria4.35KAz egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem...Kiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek neked kell a hamburger minden darabját feldolgoznod, hogy az online játék végére a legfinomabbal legyenek elkápráztatva.  Mini Burgers3.756KKiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek...Tőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek, így jó lesz, ha minél hamarabb nekiesel a főzős játék során, hogy a legszuperebbet elkészítsd az ingyenes online játék során.  Big Tasty Burger3.931KTőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek,...Hupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy minden rendben menjen az online játék során.Smurfs Dinner3.612KHupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy...