Papas Cupcakeria

3K4.04
 

Süteményes boltot üzemeltethetsz a kiszolgálós játékban, mely a kedvelt Papas online játéksorozat része. Most muffinokra és sütikre kell specializálódni a kiszolgálós játék során, de természetesen a vendég minél jobb kiszolgálása a cél az online játék idejére.

Papas Cupcakeria

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Papas Cupcakeria közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Falafel king3.0553Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Dolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Papa's Freezeria3.73KDolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Burger Run0.8834Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Süss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Cooking Crazy Master4.14KSüss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Futtasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan és precízen! Portrait Corner3.72KFuttasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan...Fejleszd és tedd nagyobbá farmod!Rabbit Farmer5.01KFejleszd és tedd nagyobbá farmod!Szolgáld ki az embereket hamburgerrel és hotdoggal. Vigyázz nagyon sokan lesznek! Hotdog Shop1.52KSzolgáld ki az embereket hamburgerrel és hotdoggal. Vigyázz nagyon sokan lesznek!...Szolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Bed and Breakfast 35.07KSzolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Készítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni! How To Cook Everything4.15KKészítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni!...Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Pizza Bar3.03KSzolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.
Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Newspaper Boy Saga4.32KVidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Szereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Cupcake Frenzy4.19KSzereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Frenzy Cruise4.07KSzolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Megunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg, ezúttal egy pizzéria az online játék helyszíne.  Papa's Pizzeria3.77KMegunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg,...Frissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának számító online játék legújabb darabjában.Papa's Donuteria3.66KFrissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának...A Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely egy pékségbe vezet minket az online játék során.Papa's Bakeria3.83KA Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely...Palacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló Papa's online játékok legújabb darabja.Papa's Pancakeria3.52KPalacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló...Az egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem vendégeit kell kiszolgálnod az online játék során.Papas Pastaria5.02KAz egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem...Kiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek neked kell a hamburger minden darabját feldolgoznod, hogy az online játék végére a legfinomabbal legyenek elkápráztatva.  Mini Burgers3.750KKiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek...Tőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek, így jó lesz, ha minél hamarabb nekiesel a főzős játék során, hogy a legszuperebbet elkészítsd az ingyenes online játék során.  Big Tasty Burger3.828KTőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek,...
Hupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy minden rendben menjen az online játék során.Smurfs Dinner3.610KHupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy...