Papas Cupcakeria

4K3.06
 

Süteményes boltot üzemeltethetsz a kiszolgálós játékban, mely a kedvelt Papas online játéksorozat része. Most muffinokra és sütikre kell specializálódni a kiszolgálós játék során, de természetesen a vendég minél jobb kiszolgálása a cél az online játék idejére.

Papas Cupcakeria

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Papas Cupcakeria közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Chocolate Shop1.0970Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Vezess egy törpe éttermet. Vigyázz itt nem az étterem nagyságáról van szó! Dwarfs Menu3.12KVezess egy törpe éttermet. Vigyázz itt nem az étterem nagyságáról van szó! Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Ice Cream Bar5.02KDolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Indítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Bay Restaurant3.01KIndítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Roller Skating Diner3.52KPróbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Restaurant Love Fun5.02KDolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Szolgáld ki az éhes kuncsaftokat. Nem is akármivel hanem Tapas-szal!Tapas Time1.92KSzolgáld ki az éhes kuncsaftokat. Nem is akármivel hanem Tapas-szal!Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Falafel king1.81KMennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Dolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Papa's Freezeria3.85KDolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Süss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Cooking Crazy Master4.27KSüss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban.
Futtasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan és precízen! Portrait Corner3.73KFuttasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan...Fejleszd és tedd nagyobbá farmod!Rabbit Farmer4.63KFejleszd és tedd nagyobbá farmod!Szolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Bed and Breakfast 34.410KSzolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Készítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni! How To Cook Everything4.38KKészítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni!...Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Pizza Bar3.14KSzolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Newspaper Boy Saga4.33KVidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Szereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Cupcake Frenzy4.111KSzereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Frenzy Cruise3.88KSzolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Megunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg, ezúttal egy pizzéria az online játék helyszíne.  Papa's Pizzeria3.710KMegunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg,...Frissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának számító online játék legújabb darabjában.Papa's Donuteria3.67KFrissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának...
A Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely egy pékségbe vezet minket az online játék során.Papa's Bakeria3.85KA Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely...Palacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló Papa's online játékok legújabb darabja.Papa's Pancakeria3.53KPalacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló...Az egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem vendégeit kell kiszolgálnod az online játék során.Papas Pastaria4.34KAz egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem...Kiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek neked kell a hamburger minden darabját feldolgoznod, hogy az online játék végére a legfinomabbal legyenek elkápráztatva.  Mini Burgers3.754KKiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek...Tőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek, így jó lesz, ha minél hamarabb nekiesel a főzős játék során, hogy a legszuperebbet elkészítsd az ingyenes online játék során.  Big Tasty Burger3.830KTőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek,...Hupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy minden rendben menjen az online játék során.Smurfs Dinner3.611KHupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy...