Papas Pastaria

2K5.02
 

A népszerű kiszolgálós játékok legújabb darabja, amelybe az online játk felületén elsősorban tésztaféléket kell készítened a kiszolgálós játák során. Igyekezz a rendelésekkel az online játékban, hogy időben ki tudd szolgálni vendégeidet.

Papas Pastaria

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Papas Pastaria közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Burger Run0.8438Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Süss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban.  Cooking Crazy Master4.13KSüss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Futtasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan és precízen!  Portrait Corner3.61KFuttasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan...Fejleszd és tedd nagyobbá farmod!Rabbit Farmer5.01KFejleszd és tedd nagyobbá farmod!Szolgáld ki az embereket hamburgerrel és hotdoggal. Vigyázz nagyon sokan lesznek!  Hotdog Shop1.51KSzolgáld ki az embereket hamburgerrel és hotdoggal. Vigyázz nagyon sokan lesznek!...Szolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Bed and Breakfast 35.04KSzolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Készítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni! How To Cook Everything4.34KKészítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni!...Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Pizza Bar3.03KSzolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Newspaper Boy Saga5.01KVidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Szereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Cupcake Frenzy4.17KSzereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.
Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Frenzy Cruise4.06KSzolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Megunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg, ezúttal egy pizzéria az online játék helyszíne.    Papa's Pizzeria3.77KMegunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg,...Frissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának számító online játék legújabb darabjában.Papa's Donuteria3.66KFrissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának...A Papas sorozat megállíthatatlan, itt  a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely egy pékségbe vezet minket az online játék során.Papa's Bakeria3.83KA Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely...Palacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló Papa's online játékok legújabb darabja.Papa's Pancakeria3.52KPalacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló...A népszerű Papas éttermes kiszolgálós játék újabb része lesz ez az online játék.Papas Cupcakeria4.03KA népszerű Papas éttermes kiszolgálós játék újabb része lesz ez az online játék.Kiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek neked kell a hamburger minden darabját feldolgoznod, hogy az online játék végére a legfinomabbal legyenek elkápráztatva.    Mini Burgers3.849KKiszolgálós játék, de nem abból a szimpla főzős játék fajtából, hanem most a vendégeknek...Tőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek, így jó lesz, ha minél hamarabb nekiesel a főzős játék során, hogy a legszuperebbet elkészítsd az ingyenes online játék során.    Big Tasty Burger3.827KTőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek,...Hupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy minden rendben menjen az online játék során.Smurfs Dinner3.610KHupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy...