Penguin Find The Spot

16K3.633
 

Rejtett tárgy játék, de nem egy zsúfolt szobában. Ingyenes online játék egy aranyos pingvinnel, akinek a "részleteit" kell megtalálnunk ebben a rejtett tárgy játékban. Elsőre akár egyszerűnek is tűnhet, de nem hagyunk titeket cserben, és eláruljuk: nem lesz egyszerű ez a logikai játék.

Penguin Find The Spot

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Penguin Find The Spot

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3703Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets0.01KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.46KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0665Keresgélj most egy kicsit másképp! Zuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Gem Match Deluxe3.01KZuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Lof Fruits Puzzles0.0612Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Szereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! School Memory Deluxe0.01KSzereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Fruits Equations3.5981Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Kapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Summer Cabin3.03KKapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Kutass tiltott kincsek után! Forbidden Treasure0.5851Kutass tiltott kincsek után!
Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! The Big Investigation3.0502Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Scary Voices0.0389Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Secret Time Portal0.0459Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Vegyél részt egy vízalatti expedíción! Underwater Mission1.95KVegyél részt egy vízalatti expedíción! Újítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! Home Restoration3.51KÚjítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! A városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Urban Vampires3.34KA városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Ismerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Dangerous Territory2.21KIsmerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Győzd le a rémálmodat nálunk! Haunted Dream3.5658Győzd le a rémálmodat nálunk! Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! My First Boutique2.2832Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! Keresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Rebel Treasure2.31KKeresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó!
Segíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!The Crime Writer2.21KSegíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!Dolgozz ismét egy farmon! 1010 Fruits Farming4.0774Dolgozz ismét egy farmon! Készülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Gems Blocks Collapse3.31KKészülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Tetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Tetriz Match 33.32KTetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Gyakorold az angolt most nálunk! Picsword Puzzles3.3506Gyakorold az angolt most nálunk! Fejtsd meg a rejtvényt ismét! Mystery to Solve4.02KFejtsd meg a rejtvényt ismét! Cuki kutyák és mahjongozás vár rád! Dogs Connect Deluxe2.53KCuki kutyák és mahjongozás vár rád! Szellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Ghostly Warning3.31KSzellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Most van mit keresned a kalózok között!Pirates 5 Differences4.88KMost van mit keresned a kalózok között!Segíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Eternal Wisdom3.01KSegíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében!
Tedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned! Opposite Photo Match4.41KTedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned! Fedezz fel egy igazán titkos épületet. Sokféle értékes tárgy várt rád! Secret Apartment2.31KFedezz fel egy igazán titkos épületet. Sokféle értékes tárgy várt rád! Törd szét a szíveket és zuhatagozz ismét velünk! Hearts Blocks Collapse2.82KTörd szét a szíveket és zuhatagozz ismét velünk! Tedd próbára magad most kicsit másképp! Find The Odd4.01KTedd próbára magad most kicsit másképp! Ismerd meg az új állatkerti dolgozókat! The New Zookeepers2.53KIsmerd meg az új állatkerti dolgozókat! Tüntesd el a lapokat! Black Hole Solitaire4.14KTüntesd el a lapokat! Tedd próbára magad egy újabb logikai játékban! Daily ZNumbers2.42KTedd próbára magad egy újabb logikai játékban! Ismerd meg jobban a szomszédodat! Next Door Criminals3.87KIsmerd meg jobban a szomszédodat! Fagyizz most zuhatagozás közben! Icecream3.42KFagyizz most zuhatagozás közben! Egy újabb puzzle vár rád. Ne hagyd ki! 4x4 Royal Warriors1.92KEgy újabb puzzle vár rád. Ne hagyd ki!
Zuhatagozz a víz alatt! Készen állsz? Fish Match Deluxe3.18KZuhatagozz a víz alatt! Készen állsz? Értékes gyöngyök és egy nagy kihívás vár rád. Te készen állsz? Treasure Rush2.97KÉrtékes gyöngyök és egy nagy kihívás vár rád. Te készen állsz? Rakd ki az összeset autós puzzle-t! Transport Jigsaw Deluxe3.31KRakd ki az összeset autós puzzle-t! Ismerd meg a kincsőrzők munkáját kicsit közelebbről! Treasure Keeper3.03KIsmerd meg a kincsőrzők munkáját kicsit közelebbről! Ismerd meg az operaház nyomozóját! Stage Silhouette2.51KIsmerd meg az operaház nyomozóját!