Victor és Valentino

Tudod, hogy kell tacot készíteni? Itt az ideje, hogy megpróbáld! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát, a Victor és Valentino-t!

×

Pizza Bar

4K3.121
 

A kért pizzát állítsd össze az alapanyagokból és süsd meg. Siess hiszen sokan látogatnak a pizzériádba, ez a legjobb a környéken. Ne várakoztasd meg a vendégeket ebben az online kiszolgálós játékban.

Pizza Bar

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Pizza Bar

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Legyél te is egy szuper stylist!Girl Dressup Deluxe1.5306Legyél te is egy szuper stylist!Dolgozz egy tetováló szalonban! Funny Tattoo Shop3.3807Dolgozz egy tetováló szalonban! Gondozd saját cuki állatodat! Pow Pet2.1322Gondozd saját cuki állatodat! Válj te is egy híres stylistá! Fashion Dressup3.3803Válj te is egy híres stylistá! Ismerkedj most a medence mellett. Egy igazán romantikus játék vár rád! Swimming Pool Romance5.02KIsmerkedj most a medence mellett. Egy igazán romantikus játék vár rád! Fodrászkodj most nálunk! Funny Hair Salon3.31KFodrászkodj most nálunk! Nézd meg milyen egy hercegnő fodrásza.Princess Hair Spa Salon3.43KNézd meg milyen egy hercegnő fodrásza.Nézd meg milyen egy igazi szupersztár macska! Superstar Kitty Fashion Award3.22KNézd meg milyen egy igazi szupersztár macska! Divat diktátor akarsz lenni? Itt a lehetőség!  FASHION YO!!5.0805Divat diktátor akarsz lenni? Itt a lehetőség! Ismered Ninát a nyomozót? Most megismerheted! Nina Detective4.51KIsmered Ninát a nyomozót? Most megismerheted!
Ismerd meg ezt a cuki boldog rókát! Happy Fox5.01KIsmerd meg ezt a cuki boldog rókát! Ismerd meg egy popsztár életét! Tina - Pop Star0.0710Ismerd meg egy popsztár életét! Most egy csodálatos farkassal ismerkedhetsz meg. Ne hagyd ki! My Fairytale Wolf4.51KMost egy csodálatos farkassal ismerkedhetsz meg. Ne hagyd ki! Ismerd meg és gondoskodj saját griffmadaradról! My Fairytale Griffin0.0687Ismerd meg és gondoskodj saját griffmadaradról! Szerezd meg a saját csoda tigrisedet! My Fairytale Tiger3.5668Szerezd meg a saját csoda tigrisedet! Ismerkedj meg egy csoda szarvassal! My Fairytale Deer0.0779Ismerkedj meg egy csoda szarvassal! Vidítsd fel ezt a cuki elefántot!Happy Elephant1.0571Vidítsd fel ezt a cuki elefántot!Ismerd meg Ninát és nézd meg milyen pop sztárnak lenni! Nina - Pop Star0.0679Ismerd meg Ninát és nézd meg milyen pop sztárnak lenni! Segíts egy szerencsétlen asztalosnak! Rescue The Carpenter1.9728Segíts egy szerencsétlen asztalosnak! Készítsd fel Tinát az esküvőjére. Nélküled nem lesz tökéletes! Tina Wedding0.01KKészítsd fel Tinát az esküvőjére. Nélküled nem lesz tökéletes!
Végezd el a pizza egyetemet! Pizza Chief2.92KVégezd el a pizza egyetemet! Készülj fel a party-ra! Öltözz fel és készíts el egy tortát is!Tina - Costume Party5.02KKészülj fel a party-ra! Öltözz fel és készíts el egy tortát is!Készítsd el a saját tengerész avatárodat! Sailor Girls Avatar Maker1.8994Készítsd el a saját tengerész avatárodat! Tedd boldoggá a kutyádat! Happy Dog4.03KTedd boldoggá a kutyádat! Készülj a karácsonyra egy kis főzőcskével! Emily's Christmas Carol3.11KKészülj a karácsonyra egy kis főzőcskével! Foglalkozz ismét az unikornisoddal! Cute Unicorn Care3.72KFoglalkozz ismét az unikornisoddal! Mentsd meg a kisállatokat! Funny Rescue Pet3.62KMentsd meg a kisállatokat! Gondoskodj Lily-ről most is! Baby Lily Sick Day3.01KGondoskodj Lily-ről most is! Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Funny Rescue Zookeeper4.11KMentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Próbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban! Hipsters vs Rockers4.55KPróbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban!
Készítsd el életed legfinomabb pitéjét! Pie Realife Cooking2.75KKészítsd el életed legfinomabb pitéjét! Készülj fel egy menő szörfözésre. Sminkelned is kell! Nina Surfer Girl0.02KKészülj fel egy menő szörfözésre. Sminkelned is kell! Tanulj meg pizzát sütni nálunk! Pizza Realife Cooking3.19KTanulj meg pizzát sütni nálunk! Színezd ki a napodat nálunk. Válassz ki egy számodra kedves képet a színezéshez. Color Pixel Art Classic3.53KSzínezd ki a napodat nálunk. Válassz ki egy számodra kedves képet a színezéshez....Most lehet egy saját unikornisod! Csak pár feladatot kell megoldanod előtte! My Fairytale Unicorn4.73KMost lehet egy saját unikornisod! Csak pár feladatot kell megoldanod előtte! Ünnepeld meg velünk Lili szülinapját! Baby Lily Birthday3.22KÜnnepeld meg velünk Lili szülinapját! Tudd meg mit csinál a hercegnő a házasság előtti napon! Princess the day before my wedding3.73KTudd meg mit csinál a hercegnő a házasság előtti napon! Segíts Lilinek! Gondoskodj most te róla! Baby Lily Care4.83KSegíts Lilinek! Gondoskodj most te róla! Foglalkozz a kis kutyáddal! Cute Puppy Care3.13KFoglalkozz a kis kutyáddal! Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines5.04KDolgozz egy repülőtársaság dizájnereként!
Shoppingolj most online! Minden a tiéd lehet! Shopping Lily3.01KShoppingolj most online! Minden a tiéd lehet! Készítsd fel Lily-t az esküvőre! Wedding Lily4.34KKészítsd fel Lily-t az esküvőre! Legyél te is egy divattervező! Casual Dress Fashion0.03KLegyél te is egy divattervező! Tanulj meg egy új receptet. Most egy finom süteményt készíthetsz el! Chocolate Biscuits4.34KTanulj meg egy új receptet. Most egy finom süteményt készíthetsz el! Öltöztess fel egy babát a kedved szerint. Kawaii Chibi Creator2.95KÖltöztess fel egy babát a kedved szerint.