Portal: The Flash Version

5K3.425
 

Find more free online flash games at Fupa.com

A világhíres Portal online verziója érkezett meg a mászkálós játékok közé! Bár van némi változás az ingyenes online játékban, de mindez csak a mászkálós játék javát szolgálja, mely kiugróan népszerű a világ szinte minden pontján, ahol online játékokra adják a fejüket!

 

Portal: The Flash Version

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Portal: The Flash Version

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Way of the samurai0.021Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Válj a krikettezés hősévé! Cricket Hero0.09Válj a krikettezés hősévé! Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Dumb Ways to Die 30.011Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! 5 Roll0.014Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.079Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Játssz a gravitációval! Ungravity0.052Játssz a gravitációval! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.080Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.065Biliárdozz együtt barátaiddal! Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.092Vezesd le a feszültséget! Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.0112Juss el a csúcsra a fagyiddal!
Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.069Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.0136Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.083Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Ismerd meg az ősemberek kedvenc sportját! Cave Golf5.0109Ismerd meg az ősemberek kedvenc sportját! Sportolj az állataiddal! Pet Sports5.054Sportolj az állataiddal! Száguldozz durva terepen és legyél te az első a célban a motoroddal. Készen állsz a kalandra?Extreme Bikers0.0223Száguldozz durva terepen és legyél te az első a célban a motoroddal. Készen állsz...Válj macskává és kapd el az egereket! Tap The Rat0.0438Válj macskává és kapd el az egereket! Fuss az életedért! Tomb Runner5.0148Fuss az életedért! Mi lenne ha Ádám és Éva űrhajós lenne? Nézd meg!Adam and Eve: Astronaut5.0127Mi lenne ha Ádám és Éva űrhajós lenne? Nézd meg!Tedd próbára a gyorsaságodat ebben az ügyességi játékban. Készen állsz?Color boxes1.0158Tedd próbára a gyorsaságodat ebben az ügyességi játékban. Készen állsz?
Mentsd meg a földet az űrlényektől most bohócként!Clowns vs aliens1.0159Mentsd meg a földet az űrlényektől most bohócként!Tedd próbára magad ismét egy kalsszikus játékban!Classic pinball0.0257Tedd próbára magad ismét egy kalsszikus játékban!Hallottál már csirke szerelemről? Most közelről megismerheted!Chicken love1.0150Hallottál már csirke szerelemről? Most közelről megismerheted!Biliárdozz ismét nálunk és győzd le a barátaidat!Pool 8 ball HTML50.0137Biliárdozz ismét nálunk és győzd le a barátaidat!Repülj egy pónival!Pony fly in a fantasy world1.0160Repülj egy pónival!Labdázz most kicsit másképpen!Poke ball0.0148Labdázz most kicsit másképpen!Utazz az űrben és kerüld el a veszélyes bolygókat!Poisonous planets5.0101Utazz az űrben és kerüld el a veszélyes bolygókat!Etesd meg ezt a csodálatos kis állatot!Pino0.0137Etesd meg ezt a csodálatos kis állatot!Gyűjtsd be az érméket a malacperselybe!Piggy bank adventure 25.0140Gyűjtsd be az érméket a malacperselybe!Vezess egy igazi hajót! Hatalmas élmény lesz!Drive boat0.088Vezess egy igazi hajót! Hatalmas élmény lesz!
Segíts az elveszett szerelmes pandának!Panda love20.037Segíts az elveszett szerelmes pandának!Legyél te is tagja egy igazi nindzsa klánnak!Ninja clan0.086Legyél te is tagja egy igazi nindzsa klánnak!Ugrálj háztetőkön és kapd el az áldozatodat! Most Drakula lehetsz! Dracula quest run for blood0.064Ugrálj háztetőkön és kapd el az áldozatodat! Most Drakula lehetsz! Így neveld a kukacod! Fald fel a többit! Worms Zone0.090Így neveld a kukacod! Fald fel a többit! Vezess a kockák világában, de vigyázz gyorsnak kell lenned!  Bridge blocky cars0.0402Vezess a kockák világában, de vigyázz gyorsnak kell lenned! Segíts Brian-nek a teknősnek a túlélésben! Brian adventures on the beach5.0313Segíts Brian-nek a teknősnek a túlélésben! Ismerd meg a cuki ugráló eper történetét. Szuper lesz! Bouncing strawberry1.0156Ismerd meg a cuki ugráló eper történetét. Szuper lesz! Kalandozz Dobival a legjobb arc dobozzal! Box adventure1.0164Kalandozz Dobival a legjobb arc dobozzal! Építsd meg a legnagyobb tornyot, de vigyázz nem lesz ilyen egyszerű!  Block pile1.0145Építsd meg a legnagyobb tornyot, de vigyázz nem lesz ilyen egyszerű! Biliárdozz ismét nálunk! Most igazi kihívással várunk! Biliards HTML51.0245Biliárdozz ismét nálunk! Most igazi kihívással várunk!
Ismerd meg a dinók extrém sportját. A biciklizést! Bikosaur0.0104Ismerd meg a dinók extrém sportját. A biciklizést! Jajj ne. Kifogyott a WC papír! Küzdj meg a többiekkel a boltban! Toilet Paper Rush0.0145Jajj ne. Kifogyott a WC papír! Küzdj meg a többiekkel a boltban! Lődd le az embereket most tehenekkel!  Baby Cow Launcher1.0327Lődd le az embereket most tehenekkel! Segíts a kis madárnak a repülésben! Baby Bird Flies in the Sky3.4247Segíts a kis madárnak a repülésben! Vezess egy harci helikoptert és győzd le ellenségeidet! Tap Heli Tap0.0166Vezess egy harci helikoptert és győzd le ellenségeidet!