Restaurant Turkey Escape

3K2.112
 
Get Adobe Flash Player

Na kérem: pulykás kijutós játék még nem volt, de ez a logikai játék kihagyhatatlan. Miért állítjuk ezt egy online játékról?

Nézd meg, és azonnal magával ragad a kijutós játék, amiben egy pulykát kell megmentenünk. A logikai játék azonban számtalan kihívást tartalmaz, és ne reménykedj, hogy egyszerű lesz az online játék menete.

 

Restaurant Turkey Escape

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Restaurant Turkey Escape közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Keresd meg az elveszettnek vélt boszorkányok könyvét! The Witch Book0.0183Keresd meg az elveszettnek vélt boszorkányok könyvét! Készülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Chainz - Mumbo Jumbo3.0133Készülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Kutass a mágikus relikviák után! Kalandokkal teli lesz utazásod! The Magical Relics5.05KKutass a mágikus relikviák után! Kalandokkal teli lesz utazásod! Ismerd meg a Farmok világát játékosan! Daltons Farm5.05KIsmerd meg a Farmok világát játékosan! Készülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Atlantis Quest4.75KKészülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Pasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Snowy Peaks Solitaire2.84KPasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Sajnos eltévedtél.Próbálj meg kijutni innen!  Keresgélj a kijutásodhoz! Wrong Direction5.01KSajnos eltévedtél.Próbálj meg kijutni innen! Keresgélj a kijutásodhoz! 100 mahjong pálya vár rád! Kell ennél több? Glow Jongg4.31K100 mahjong pálya vár rád! Kell ennél több? Tetris-ezz most kicsit másképp! Tetrollapse5.01KTetris-ezz most kicsit másképp! Kutasd fel a varázslók kis faluját és keresgélj elveszett tárgyak után! The Lost Citadel5.03KKutasd fel a varázslók kis faluját és keresgélj elveszett tárgyak után!
Kirakósozz egy kicsit velünk. Most négy nehézségi szint közül választhatsz! Road Train Truck Puzzle3.61KKirakósozz egy kicsit velünk. Most négy nehézségi szint közül választhatsz! Utazz haza ebbe a csodálatos meseországba! Kutass régi tárgyak után! Bright and Clean5.010KUtazz haza ebbe a csodálatos meseországba! Kutass régi tárgyak után! Kincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"! Dukateers: Bling Bling Blaster1.53KKincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"!...Irányítsd a lézernyalábokat logikáddal! Luminobes5.0271Irányítsd a lézernyalábokat logikáddal! Rendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Ace of Hearts3.34KRendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Kutass a történelemben és fejts meg mostani rejtélyeket! Echoes of Prehistory3.71KKutass a történelemben és fejts meg mostani rejtélyeket! Készíts ételt játékosan, de előtte keresd meg a hozzávalókat!  Mixed Flavours0.02KKészíts ételt játékosan, de előtte keresd meg a hozzávalókat! Bontsd le ismét a mahjong tornyokat! Mahjong Solitaire4.36KBontsd le ismét a mahjong tornyokat! Buborékozz ismét nálunk! Sok pálya és szórakozás vár rád! 4 Seasons Bubbles1.87KBuborékozz ismét nálunk! Sok pálya és szórakozás vár rád! Kapd el a hatalmas rablást elkövető embereket! Keress nyomokat és találj rájuk!  The Great Heist5.02KKapd el a hatalmas rablást elkövető embereket! Keress nyomokat és találj rájuk! ...
Viharos éjszakákon is számíthatsz ránk! Most éppen egy ilyen esetben keresgélhetsz! Scary Storm5.02KViharos éjszakákon is számíthatsz ránk! Most éppen egy ilyen esetben keresgélhetsz!...Szmájlis mahjong mindenkinek! Vedd le a mosolyt az arcokról és mutasd meg mennyire jó mahjongos vagy! Emoji Mahjong0.01KSzmájlis mahjong mindenkinek! Vedd le a mosolyt az arcokról és mutasd meg mennyire...Tüntesd a szörnyű szörnyeket! Robbantsd fel őket!  Tedd el lábalól a szörnyeket online! Roly-Poly Monsters1.0630Tüntesd a szörnyű szörnyeket! Robbantsd fel őket! Tedd el lábalól a szörnyeket online!...Készülj egy hatalmas pasziánszozásra! Tripeaks Creatures3.92KKészülj egy hatalmas pasziánszozásra! Próbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod! Survive In Siberia5.02KPróbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod!...Szerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz!   Strike Gold1.42KSzerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz! Fura dolgok történtek a Vörös vonaton. Nyomozd ki mi is történt! Mystery of the Red Train5.016KFura dolgok történtek a Vörös vonaton. Nyomozd ki mi is történt! 100 mahjongos pálya vár rád! Ne hagyd ki ezt a remek játékot!Flower Mahjong Solitaire3.13K100 mahjongos pálya vár rád! Ne hagyd ki ezt a remek játékot!Juss el a Fáraók völgyébe és ismerd meg Egyiptomot most!  Valley of Pharaohs4.87KJuss el a Fáraók völgyébe és ismerd meg Egyiptomot most! Kártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket.  Yukon Solitaire3.82KKártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket.
Mahjongozz kicsit zuhtagosan! Próbáld ki ezt a hibrid játékot! Magical Mahjong1.94KMahjongozz kicsit zuhtagosan! Próbáld ki ezt a hibrid játékot! Fura és érdekes puzzle. Te kitudnád rakni? Puzzle Chwist3.02KFura és érdekes puzzle. Te kitudnád rakni? Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Paris Jewelry Shop4.715KNézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Zuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény!  Match 3 Neon4.26KZuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Nézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit!  Farmyard Tales0.93KNézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit! Nyomj egy igazi kínai mahjongot! Mahjong Long4.83KNyomj egy igazi kínai mahjongot! Ismerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre! My Spanish Neighbor5.010KIsmerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre!...Rakd össze Scooby-t online! Készülj egy kis puzzlere!  Scooby-Doo Jigsaw3.01KRakd össze Scooby-t online! Készülj egy kis puzzlere! Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game3.64KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Változtass át mindent! Csak egy sport maradhat! Sport Match4.74KVáltoztass át mindent! Csak egy sport maradhat!
Látogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Hotel of Illusions4.52KLátogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Rakd össze az állatokat! Mahjongozz kicsit másképp! Zoo Mahjongg5.02KRakd össze az állatokat! Mahjongozz kicsit másképp! Menekülj el a kis termekből! Vigyázz egy kulcsra is szükséged lesz! Yokoruta5.01KMenekülj el a kis termekből! Vigyázz egy kulcsra is szükséged lesz! Segíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Elenors Unfinished Performance5.010KSegíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 22.12KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök!