Robo chess

6K3.542
 

Akár kezdőnek, de haladónak is ajánljuk legújabb sakk játékunkat, melyben egy robot lesz a partnerünk az online játék felületén. Kicsit mondjuk zavaró lesz a sakk játékban idővel, hogy mindent kommentál, ezért lehetőség szerint már az online játék elején tekerjük le a hangot.

Robo chess

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Robo chess

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tedd próbára magad a világ egyik legrégebbi logikai játékában!Casual Chess3.21KTedd próbára magad a világ egyik legrégebbi logikai játékában!Készen állsz egy sakkozásra? Most kiderül!Master chess multiplayer2.91KKészen állsz egy sakkozásra? Most kiderül!Sakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Chess2.53KSakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Sakkoz most csajosan a Született kémekkel! Totally Spies: Spy Chess3.82KSakkoz most csajosan a Született kémekkel! Sakkozz a géped ellen! Flass Chess3.57KSakkozz a géped ellen! Sakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Flash Chess AI2.63KSakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Készülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Chess Strategy0.51KKészülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Győzd le ellenfeled az űrben is!3D Chess2.53KGyőzd le ellenfeled az űrben is!Sakkozz magad ellen! Chesssss2.94KSakkozz magad ellen! Győzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Sparkchess3.229KGyőzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere!
Etesd meg a kis zebrát!ZeeBoo1.52KEtesd meg a kis zebrát!Remek sakk játék vár rád, a tábla az online játék felületén 3D nézetben mutatja a figurákat.Flash chess 3d1.56KRemek sakk játék vár rád, a tábla az online játék felületén 3D nézetben mutatja a...Ha tisztában vagy a sakk játékok szabályaival, de kezdő lennél, akkor hoztunk neked egy remek online játékot.Knight'S Traveling3.55KHa tisztában vagy a sakk játékok szabályaival, de kezdő lennél, akkor hoztunk neked...Ilyen sakk játék még nem volt nálunk! Amerikai politikusok fognak küzdeni egymás ellen a táblán az ingyenes online játék során.Obama Chess1.28KIlyen sakk játék még nem volt nálunk! Amerikai politikusok fognak küzdeni egymás...Zseniális sakk játék, amiben egyetlen bábú, a ló lesz a főszereplő az online játék során.Ratsuk0.72KZseniális sakk játék, amiben egyetlen bábú, a ló lesz a főszereplő az online játék...Ez bizony nem az a hagyományos sakk játék! Már az elején gyanús lesz, hogy bizony nincsenek a bábuk felállítva az online játék felületén...Crazy Chess2.22KEz bizony nem az a hagyományos sakk játék! Már az elején gyanús lesz, hogy bizony...Ilyen sakk játék sem fordul meg sűrűn nálunk, pedig rengeteg online játékunk van!The 8 Queens of death3.02K...Ha már a szabályokon nem lehet változtatni egy sakk játék során, akkor legyenek vidámabbak a bábuk - talán ez lehet a mottója ennek az ingyenes online játékok eme darabjának.Smiley Chess0.02KHa már a szabályokon nem lehet változtatni egy sakk játék során, akkor legyenek vidámabbak...Klasszikus sakk játék azoknak, akik szeretik a logikai játékok legjobbikát! A dizájn talán a legjobban fogja követni a jól megszokott felület az online játékok eme darabjában.Spark Chess4.1323KKlasszikus sakk játék azoknak, akik szeretik a logikai játékok legjobbikát! A dizájn...Ha ajánlhatunk kezdőknek is sakk játék felületet, akkor ez az online játék lenne az. Teljesen letisztult, felülnézetes kivitelű.Flash Chess3.919KHa ajánlhatunk kezdőknek is sakk játék felületet, akkor ez az online játék lenne...