St. Patrick’S Day Solitaire

85K4.1113
 

Ebben a pasziánszban több logikai játékot is fogsz találni, ami kedvedre lesz.

St. Patrick’S Day Solitaire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

St. Patrick’S Day Solitaire

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.0477Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0261Félelmetesen nagyszerű! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 30.0135Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0111Kösd össze és győzz! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.092Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.089Legyen ön is milliomos! Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.073Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock1.097Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0102Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.0920Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.
Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8469Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5592Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.090Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0117Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0218Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2336Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0107Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.03KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.064Dámázz most mérgesen! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3870Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...
A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5205Golfozz most egy ásóval! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0433Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0166Válj te is aranyásóvá! Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0507Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Jelly Madness5.0386Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Keresd meg az elrejtett finomságokat! Find the Candy Kids1.0275Keresd meg az elrejtett finomságokat! Mahjongozz ismét a farmon! Farm Connect5.0587Mahjongozz ismét a farmon!
Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Skydom5.0273Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Ismét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Mahjong FireFly3.01KIsmét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles5.02KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Ékkövek, sok pálya és egy nagyszerű zuhatagozás vár! Jewel Shuffle3.01KÉkkövek, sok pálya és egy nagyszerű zuhatagozás vár! Megjelent mobilon is az egyik legnépszerűbb mahjong játékunk. Próbáld ki hát te is! Pet Connect Mobil3.98KMegjelent mobilon is az egyik legnépszerűbb mahjong játékunk. Próbáld ki hát te is!...Ébreszd fel az alvó elefántot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Snoring Elephant0.0321Ébreszd fel az alvó elefántot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Készülj a rombolásra és a zuhatagozásra! Blockz4.01KKészülj a rombolásra és a zuhatagozásra! Minecraft-ozz most kicsit másképpen! Grindcraft Remastered0.0347Minecraft-ozz most kicsit másképpen! Tanulj angol szavakat játékosan!CROCWORD CROSSWORD PUZZLE GAME5.0443Tanulj angol szavakat játékosan!Nézd meg kik élnek a sötétben!Living in the dark3.01KNézd meg kik élnek a sötétben!
Titkos dokumentumok után eredhetsz most. Hatalmas értéket ér ez az információ! Secret Documents5.0946Titkos dokumentumok után eredhetsz most. Hatalmas értéket ér ez az információ! Ismerd meg a völgy védelmezőjét keresésed közben! Guardian of the valley0.0487Ismerd meg a völgy védelmezőjét keresésed közben! Válj te is aranykeresővé! Gold seekers0.0740Válj te is aranykeresővé! Félelmetesen nagyszerű tárgykereséssel várunk. Ne hagyd ki! House of sorrow1.5345Félelmetesen nagyszerű tárgykereséssel várunk. Ne hagyd ki! A felszínre került egy elfelejtett ügy. Fejtsd meg és kapd el a bűnözőt most! Forgotten Evidence0.0321A felszínre került egy elfelejtett ügy. Fejtsd meg és kapd el a bűnözőt most!

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.