Stonehenge Solitaire

15K1.946
 

Pasziánsz még nem volt a Stonhenge hátterével ingyenes online játékok között, így most ezt is pótoltuk. A rengeteg logikai játék között most itt egy igazi exkluzív pasziánsz.

Stonehenge Solitaire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Stonehenge Solitaire

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A szabadság felé vezető út mindig is göröngyös és egyedül nehéz volt. Segíts hát a fiatalokon! Route to Freedom0.0139A szabadság felé vezető út mindig is göröngyös és egyedül nehéz volt. Segíts hát...Győzd le a számítógépet egy újabb logikai játékban. Készen állsz?Straight 40.067Győzd le a számítógépet egy újabb logikai játékban. Készen állsz?Dominózz versenyszerűen! Domino Block0.047Dominózz versenyszerűen! A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Thanksgiving Treasure4.0463A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Snake vs Blocks0.076Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Frogtastic0.0261Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Agnes Solitaire0.0170Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Mysterious Thief0.0177Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Mystery Disease0.0905Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Fontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!Precious Moments2.53KFontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!
Így neveld a sárkányodat! Dragon Island1.0307Így neveld a sárkányodat! Zuhatagozz lufikkal!Balloons Path Swipe1.0414Zuhatagozz lufikkal!Egy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Sleepless House3.04KEgy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Funny Animals Memory0.0496Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Guríts egyet nálunk! Roll the Ball0.8323Guríts egyet nálunk! Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Under the Sea0.0438Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Sweet Candy Match5.0793Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Jigsaw Puzzle Big Cities0.0493Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Underwater Dream3.0947Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár! Hexa Blocks0.0231Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár!
Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Tracing a Murder3.0902Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Cute Snails Jigsaw0.5278Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Utazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Mahjong Pyramids5.01KUtazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Tedd próbára logikádat nálunk! Pipe Challenge2.0219Tedd próbára logikádat nálunk! Kosarazz logikusan! Gravity Linez0.0164Kosarazz logikusan! Takaríts ki a party után! Cleaning After Party3.65KTakaríts ki a party után! Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!The President of the USA0.0222Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Cartoon Motorbike Jigsaw0.0177Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Forbidden Journey4.0773Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Kutass egy elveszett személy után! Without Trace4.01KKutass egy elveszett személy után!
Virágos mahjongozással várunk! Mahjong Flowers4.01KVirágos mahjongozással várunk! Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Plumber Pipes2.8329Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Fedezd fel a mágusok kastélyát! The Wizards Castle1.01KFedezd fel a mágusok kastélyát! Győzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Jewel Duels5.01KGyőzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Egy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Strange Silence3.02KEgy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Mentsd meg meseországot! Saving Wonderland3.62KMentsd meg meseországot! Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Physics Drop1.0175Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Fancy Cars Memory Match5.0958Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Chain Reaction5.0758Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Partizz és zuhatagozz egyszerre! Party Pop Match5.04KPartizz és zuhatagozz egyszerre!
Tarts velünk a kincskeresésben! Treasure from the Past0.01KTarts velünk a kincskeresésben! Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Stealing history3.3901Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Juss ki a kajakos csapdából! Lumberjack River Exit0.0342Juss ki a kajakos csapdából! Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Pu zle a Puzzle Game2.8325Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén! Strong Lions Jigsaw0.0261Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén!

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.