Tactics 100

9592.51
 

Háborúzz a sakk táblán ebben az online stratégiai játékunkban. Védd meg a királynődet és öld meg az ellenséges katonákat. 

Tactics 100

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Tactics 100 közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Érdekes kis pálcikaemberkék támadnak egy hatalmas tornyot. A tiédet! Védd meg magad online! Steampunk Tower5.0246Érdekes kis pálcikaemberkék támadnak egy hatalmas tornyot. A tiédet! Védd meg magad...Építsd ki a védelmedet az űrben is! Deep Space Barrage5.0204Építsd ki a védelmedet az űrben is! Védd meg magad a háborús zónában! Vigyázz sokan támadnak majd rád! Warzone Tower Defense Extended3.0321Védd meg magad a háborús zónában! Vigyázz sokan támadnak majd rád! Állítsd meg a támadásokat mindenhol! Legyél egy igazi stratéga! Bullet Defense1.0211Állítsd meg a támadásokat mindenhol! Legyél egy igazi stratéga! Győzd le a gonosz goblinokat és mutasd meg a Spártaiak erejét!  Spartans vs Goblins0.0376Győzd le a gonosz goblinokat és mutasd meg a Spártaiak erejét! Védd meg a szelek birodalmát az ellenséges csapásoktól! Csak te mentheted meg a birodalmat! Kingdom of the Wind1.0315Védd meg a szelek birodalmát az ellenséges csapásoktól! Csak te mentheted meg a birodalmat!...Vegyél részt a fegyverek háborújában! Védd meg a királyságod a robotoktól! War of Guns3.0542Vegyél részt a fegyverek háborújában! Védd meg a királyságod a robotoktól! Készülj a védekezésre! Állítsd meg a robotok hadjáratát! Mahee Tower Defence4.3561Készülj a védekezésre! Állítsd meg a robotok hadjáratát! Mentsd meg a világot és a túszokat. Vezesd győzelemre csapatodat! Modern Tactics 41.0396Mentsd meg a világot és a túszokat. Vezesd győzelemre csapatodat! Vegyél részt te is az ősi törzsi harcokban. Terjeszkedj és harcolj! North Clans1.0564Vegyél részt te is az ősi törzsi harcokban. Terjeszkedj és harcolj!
Az űrbázis védelmét neked kell megszervezned. Készen állsz a feladatra? Star Base Defense5.0696Az űrbázis védelmét neked kell megszervezned. Készen állsz a feladatra? Fejleszd a birodalmad és foglald el Európát! SwordFall Kingdoms1.01KFejleszd a birodalmad és foglald el Európát! Védekezz a droidok ellen. Állítsd meg a támadásaikat, de vigyázz ez nem lesz egyszerű!  Desolate Defense5.0682Védekezz a droidok ellen. Állítsd meg a támadásaikat, de vigyázz ez nem lesz egyszerű!...Védd meg a pálcikabirodalmat! Stickman Tower Defense5.0843Védd meg a pálcikabirodalmat! Építsd meg álmaid települését! Próbálj meg okosan építkezni. Grow Valley2.21KÉpítsd meg álmaid települését! Próbálj meg okosan építkezni. Foglald el a kastélyt! Állítsd meg a gonosz uralkodót! Capture the Castle2.0942Foglald el a kastélyt! Állítsd meg a gonosz uralkodót! Győzd le az ellenségeidet véres háborúban! Siegius5.01KGyőzd le az ellenségeidet véres háborúban! Telepíts bombákat a hídra és robbantsd fel az ellenséges csapatokat! Bridge Tactics 22.81KTelepíts bombákat a hídra és robbantsd fel az ellenséges csapatokat! Válaszd meg az oldaladat és győzd le az ellenséged egy hatalmas háborúban! Anticristum1.0536Válaszd meg az oldaladat és győzd le az ellenséged egy hatalmas háborúban! Válaszd meg az évet és győzd le az ellenséget! Ageless War2.5731Válaszd meg az évet és győzd le az ellenséget!
Harcolj az ellenségeiddel a partokért! River War5.0875Harcolj az ellenségeiddel a partokért! Győzd le ellenfeledet és mutasd meg milyen egy jó stratéga! Knight Tactics 21.1492Győzd le ellenfeledet és mutasd meg milyen egy jó stratéga! Likvidáld a vírusokat! Computer Defense3.3800Likvidáld a vírusokat! Állítsd meg az állatok támadásait. Használd a teknősöket! Mr. No Hands - Defense of Big Green0.5734Állítsd meg az állatok támadásait. Használd a teknősöket! Mentsd meg a hercegnőt csapataiddal! Tower Moon3.5807Mentsd meg a hercegnőt csapataiddal! Akadályozd meg a szekta terjedését és mentsd meg a szigeteket. Sea of Fire 21.01KAkadályozd meg a szekta terjedését és mentsd meg a szigeteket. Foglald el az összes létező támaszpontot és semmisítsd meg ellenfeleidet. Vigyázz ez a feladat nem lesz egyszerű! Civ Wars 41.01KFoglald el az összes létező támaszpontot és semmisítsd meg ellenfeleidet. Vigyázz...Építsd ki a bázisod és győzd le az összes ellenségedet. Szükséged lesz hősökre is!  Arcalona0.51KÉpítsd ki a bázisod és győzd le az összes ellenségedet. Szükséged lesz hősökre is!...Vezesd győzelemre a viking csapatokat! The Viking's Revenge2.31KVezesd győzelemre a viking csapatokat! Keresd meg ezt a hatalmas kincset és harcolj meg érte! Relic4.0788Keresd meg ezt a hatalmas kincset és harcolj meg érte!
Védd meg magad a kockáktól! Box Dude TD 55.01KVédd meg magad a kockáktól! Utazz Middleshire-ba és buktasd meg a gonosz uralkodókat. Royal Envoy 24.13KUtazz Middleshire-ba és buktasd meg a gonosz uralkodókat. A hangyáknak is szükségük van egy jó vezetőre. Legyél te az! Ants Warriors3.03KA hangyáknak is szükségük van egy jó vezetőre. Legyél te az! Védd meg magad az emberektől! Legyél egy hős törp. Dwarf TD3.61KVédd meg magad az emberektől! Legyél egy hős törp. Védd meg világodat a Demogorgonoktól! Demogorgon 22.8849Védd meg világodat a Demogorgonoktól! Állítsd össze a diktátor védelmét! Dictator Defense0.0812Állítsd össze a diktátor védelmét! Védd meg a piramisod a rovaroktól! Pyramid Tower Defense2.12KVédd meg a piramisod a rovaroktól! Akadályozd meg a földönkívüliek területfoglalását! Army of Ages1.01KAkadályozd meg a földönkívüliek területfoglalását! Legyél te a hegy királya. Vigyázz nem vagy egyedül ezzel a céllal! Hill of the King0.01KLegyél te a hegy királya. Vigyázz nem vagy egyedül ezzel a céllal! Építsd meg a Róma felé vezető utakat! Nagy feladat áll előtted! Roads of Rome4.84KÉpítsd meg a Róma felé vezető utakat! Nagy feladat áll előtted!
Hívd segítségül a hősöket és öld meg a zombikat! Vigyázz nagyon sokan vannak.Emma: Zombie Defense!0.0889Hívd segítségül a hősöket és öld meg a zombikat! Vigyázz nagyon sokan vannak.Védd meg a várost a banditáktól. Vigyázz sokan akarnak majd kizsákmányolni. Long Way2.51KVédd meg a várost a banditáktól. Vigyázz sokan akarnak majd kizsákmányolni. Védd meg magad a pokolban is. Tower Defense játék amibe még hősök is vannak! Born of Fire2.3784Védd meg magad a pokolban is. Tower Defense játék amibe még hősök is vannak! A háború egy kegyetlen dolog. Tegyél meg mindent a bázisod védelméért. Command and Control4.41KA háború egy kegyetlen dolog. Tegyél meg mindent a bázisod védelméért. Uralkodj mindenek felett! Mainland Wars5.05KUralkodj mindenek felett!