The Hidden Cave

29K3.736
 

Ez az online játék egy angol kis faluban játszódik, ahol először a megadott tárgyakat kell megkeresned, és bizony ezekből lesz bőven.

Azt hiszed ez egy sima tárgykeresős játék? Ugyan, itt és most nagyobb a tét, hiszen egy ritka és nagyon drága ásványi anyagot rejtő barlangot kell megtalálnod a tárgykeresős játék során.

Ehhez rengeteg tárgyat kell majd felismerned az ingyenes online játék felületén, ami nem lesz annyira könnyű, mint azt elsőre hinnéd.

The Hidden Cave

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb The Hidden Cave közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Ismerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre! My Spanish Neighbor5.06KIsmerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre!...Látogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Hotel of Illusions4.31KLátogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Segíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Elenors Unfinished Performance5.08KSegíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Kutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád! The Lost Toys3.01KKutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád!...Keresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet. The Thief of Sherwood5.03KKeresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet....Mr. Bean bajban van! Segíts neki a keresésben! Mr. Bean Hidden Car Tires1.01KMr. Bean bajban van! Segíts neki a keresésben! Kövesd végig Artur és Vanda munkáját. Derítsd ki mi is ez a titkos szervezet! Order of the full Moon3.01KKövesd végig Artur és Vanda munkáját. Derítsd ki mi is ez a titkos szervezet! Fedezd fel a csodálatos Labirintust és kalandozz egy kicsit! Into the Labyrinth3.93KFedezd fel a csodálatos Labirintust és kalandozz egy kicsit! Ismerd Nancy kiegészítő melóját! Takaríts és keresgél elhagyott értékes tárgyak után! Nancys Part-time Job2.83KIsmerd Nancy kiegészítő melóját! Takaríts és keresgél elhagyott értékes tárgyak után!...Barangolj a szellemek menedék helyére és keresgélj érdekes tárgyak után! Ghost Shelter5.09KBarangolj a szellemek menedék helyére és keresgélj érdekes tárgyak után!
Egy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Moving in Together4.18KEgy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Vásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is!  The Flowers of Paris4.73KVásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is! Kempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg!  Camping Adventure2.57KKempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg! Kutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Amulet of Ancients3.56KKutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Töltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban! Italian Vacation2.84KTöltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban!...Sok pálya és jó zene vár. Na meg egy kis tárgykeresés! Seven Diamonds4.14KSok pálya és jó zene vár. Na meg egy kis tárgykeresés! Segíts a szomszédoknak a beköltözésben. Egy kis tárgykeresésre is szükség lesz! Next Door Neighbors3.78KSegíts a szomszédoknak a beköltözésben. Egy kis tárgykeresésre is szükség lesz! Tárgykeresés puzzle és zuma. Minden megtalálható ebben a játékban.Fancy Bazaar3.94KTárgykeresés puzzle és zuma. Minden megtalálható ebben a játékban.Klasszikus tárgykeresős játék, a már megszokott jó zenével. Love Letter3.57KKlasszikus tárgykeresős játék, a már megszokott jó zenével. Szeretsz takarítani? Itt takaríthatsz csak úgy hobbiból is! Cleaning for Fun4.03KSzeretsz takarítani? Itt takaríthatsz csak úgy hobbiból is!
Klasszikus megszokott és tökéletes. Keresgélj ismét kellemes zenére! Secret Artifacts4.56KKlasszikus megszokott és tökéletes. Keresgélj ismét kellemes zenére! Vegyél részt egy igazi helyszínelésben és ismerd meg a nyomozás folyamatát! Lost Clues5.012KVegyél részt egy igazi helyszínelésben és ismerd meg a nyomozás folyamatát! Nyugtató zene és kikapcsolódás vár rád. Ne hagy ki ezt a lehetőséget! Spring Facts4.911KNyugtató zene és kikapcsolódás vár rád. Ne hagy ki ezt a lehetőséget! Barangolj egy csodálatos környéken és relaxálj! Itt minden erről szól. The Forgotten Garden4.811KBarangolj egy csodálatos környéken és relaxálj! Itt minden erről szól. Keresd meg az elveszett értékeket! Sok kutatással jár majd ez a kaland! Forgotten Treasure5.016KKeresd meg az elveszett értékeket! Sok kutatással jár majd ez a kaland! Újabb csodás helyszíneken kell keresgélned. Készülj a tárgykeresésre! Temple of the Lotus5.010KÚjabb csodás helyszíneken kell keresgélned. Készülj a tárgykeresésre! Ismerd meg Olaszországot a legszebb évszakban! Italian Summer5.09KIsmerd meg Olaszországot a legszebb évszakban! Takarítsd el a szemetet és tenyél rendet a ház körül! Vigyázz sok munkád lesz!  Cleaning up the Mess4.615KTakarítsd el a szemetet és tenyél rendet a ház körül! Vigyázz sok munkád lesz! Nézd meg milyen is a híres 215-ös apartman. Érdekes dolgokra bukkanhatsz! Apartment 2154.717KNézd meg milyen is a híres 215-ös apartman. Érdekes dolgokra bukkanhatsz! Nézd meg milyen tárgyakkal találkozik egy igazi tűzoltó! Igen érdekes tárgyakra bukkanhatsz! Stormy Nights4.66KNézd meg milyen tárgyakkal találkozik egy igazi tűzoltó! Igen érdekes tárgyakra bukkanhatsz!...
Nézd meg milyen is egy állatkert belülről. Relaxálj és keresd meg az elrejtett tárgyakat online! Zookeeper Sam5.07KNézd meg milyen is egy állatkert belülről. Relaxálj és keresd meg az elrejtett tárgyakat...Segíts a hercegnőnek! Teljesítsd egyetlen kívánságát! The Princess Wish3.43KSegíts a hercegnőnek! Teljesítsd egyetlen kívánságát! Látogass el a turisták elől eldugott kis faluba. Itt minden csodás és nyugodt. Wrapped in Beauty3.411KLátogass el a turisták elől eldugott kis faluba. Itt minden csodás és nyugodt. Kutass egy legendás kard után. Ha elég ügyes vagy sikerrel is járhatsz! Stones of Avalon2.03KKutass egy legendás kard után. Ha elég ügyes vagy sikerrel is járhatsz! Barangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. My Secret Place4.03KBarangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo3.56KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant3.78KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.34KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát!  Wings of Hope2.36KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Egy kis gyors tárgykeresés vár rád! Anteroom hidden Object2.07KEgy kis gyors tárgykeresés vár rád!
Készülj az ünnepekre online! Preparing for Holiday3.85KKészülj az ünnepekre online! Kutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Aunt Lisas House2.48KKutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Ha főzni van kedved itt megteheted! Tanulj meg recepteket játékosan.What’s For Dinner? 2: Second Serving!3.64KHa főzni van kedved itt megteheted! Tanulj meg recepteket játékosan.Áskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Sunset Memories1.04KÁskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Albert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Uncle Alberts House4.08KAlbert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet.