The Magical Kingdom

31K3.266
 

Egy eltűnt varázspálca megtalálása lesz a cél a tárgykeresős játékok legújabb darabjában. Azonban amíg meg nem találod az online játékban, addig számtalan tárgynak a nyomára kell bukkannod - hiszen ez is célja a tárgykeresős játéknak.

Az online játékban lehetőséged lesz arra is, hogy segítséget kérj a Hint felirattal, ha esetleg valamit már végképp nem találsz.

 

The Magical Kingdom

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb The Magical Kingdom közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! The Damned Queen0.0299Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! Tanulj meg okosan takarítani! Smart Cleaning1.0301Tanulj meg okosan takarítani! Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Secret Notebook1.066Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Playing with fear1.0323Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Invisible Gang5.0487Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Kapcsolódj ki a szabadban! Lost in the wild3.3194Kapcsolódj ki a szabadban! Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Card collection1.0327Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Deríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Conspiracy Story3.74KDeríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Mysterious River5.0510Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Wizards Rules1.0659Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!
Derítsd ki mi történik a falak mögött! Fort of Secrets1.5429Derítsd ki mi történik a falak mögött! Kellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Little Flower House5.02KKellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet! Romantic Recipe1.3898Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet!...Nézd meg milyen egy tökéletes barátság! Perfect Friendship4.05KNézd meg milyen egy tökéletes barátság! Ismerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! The Lost Outlander5.01KIsmerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! Kalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Under the Pirate Flag0.02KKalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Precious Collection3.3993Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda!    More Than a Legend3.0737Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda! Holdfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Moonlight Swamp3.75KHoldfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Keresgélj most az iskolában. Itt is lesz keresnivalód! School of Genius2.1759Keresgélj most az iskolában. Itt is lesz keresnivalód!
Látogasd meg az Alkimisták szigetét. Varázslatos lesz ez az utazás!The Alchemists Land4.13KLátogasd meg az Alkimisták szigetét. Varázslatos lesz ez az utazás!Derítsd ki az igazságot! Természetesen tárgyakon át vezet az utad itt is. The Place of Truth5.0977Derítsd ki az igazságot! Természetesen tárgyakon át vezet az utad itt is. Vegyél részt egy érdekes kutatásban. Egy titkos laboratóriumot kellene megtalálnod. Neked menne? Sworn to Silence5.0988Vegyél részt egy érdekes kutatásban. Egy titkos laboratóriumot kellene megtalálnod....Kövesd a szerelem nyomait és találd meg a szerelmed! Trails of Love3.4879Kövesd a szerelem nyomait és találd meg a szerelmed! Kutass és kapcsolódj ki egyszerre. Ismét tárgykeresés vár rád! Missing Files2.93KKutass és kapcsolódj ki egyszerre. Ismét tárgykeresés vár rád! Unatkozol? Most egy hatalmas kaland vár rád. Ne hagyd ki! The Big Adventure5.0884Unatkozol? Most egy hatalmas kaland vár rád. Ne hagyd ki! Fedezz fel egy új világot. Mi is segítünk! The Unseen World3.66KFedezz fel egy új világot. Mi is segítünk! Kapcsolódj ki és találj ihletet az új novelládhoz! Szuper keresés vár rád! The Lost Novel3.0954Kapcsolódj ki és találj ihletet az új novelládhoz! Szuper keresés vár rád! Vegyél részt egy nyomozásban. Kapd el a tettest! Secret Package5.0886Vegyél részt egy nyomozásban. Kapd el a tettest! Kutass a régi családi ereklyék után! Értékes tárgyak várnak rád! Family Treasure3.94KKutass a régi családi ereklyék után! Értékes tárgyak várnak rád!
Segíts most az Istenek lányának! Fantasztikus tárgykeresés vár rád! Daughter of the Gods1.0914Segíts most az Istenek lányának! Fantasztikus tárgykeresés vár rád! Utazz a mágikus lények szigetére. Itt is szükség van a rád! Land of Creatures3.01KUtazz a mágikus lények szigetére. Itt is szükség van a rád! Részt vennél egy hatalmas régészeti kutatásban? Most megteheted! Temple of Power5.01KRészt vennél egy hatalmas régészeti kutatásban? Most megteheted! Derítsd ki, hogy álom vagy valóság ez! A tárgyak segítenek! Strange Reality3.45KDerítsd ki, hogy álom vagy valóság ez! A tárgyak segítenek! Egy fontos feladatban kell most segítened a titkosszolgálatnak. Te készen állsz?The Missing Informant3.3791Egy fontos feladatban kell most segítened a titkosszolgálatnak. Te készen állsz?Tölts el egy tökéletes hétvégét a családoddal. Kapcsolódj ki a saját farmodon! Perfect Weekend5.01KTölts el egy tökéletes hétvégét a családoddal. Kapcsolódj ki a saját farmodon! Keresgélj és segíts egy szellem! Készülj a kísérteties keresgélésre!  Yours Truly1.01KKeresgélj és segíts egy szellem! Készülj a kísérteties keresgélésre! Varázslatos keresgélés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Twilight Magic1.31KVarázslatos keresgélés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Segíts a keresésben! Most a viharban is meg kell állnod a helyed!  Storm Emergency4.13KSegíts a keresésben! Most a viharban is meg kell állnod a helyed! Ismerd meg ezt a jóléti királyságot. Itt tényleg mindent megtalálsz majd! Kingdom of Prosperity1.5786Ismerd meg ezt a jóléti királyságot. Itt tényleg mindent megtalálsz majd!
Kapj el velünk egy rablót. Most mi is segítünk! Catching a Thief4.39KKapj el velünk egy rablót. Most mi is segítünk! Hajózz veszélyes vizekre,  tárgykeresésed közepedte.Dangerous Waves3.81KHajózz veszélyes vizekre, tárgykeresésed közepedte.Próbáld ki milyen egy csodálatos szigeten élni. Segítünk nem rossz! Living on an Island5.06KPróbáld ki milyen egy csodálatos szigeten élni. Segítünk nem rossz! Vegyél részt egy fontos és veszélyes expedícióban! Dangerous Expedition1.5928Vegyél részt egy fontos és veszélyes expedícióban! Kapcsolódj ki Márta üdülő centrumában. Itt aztán mindent találsz majd!Marthas Spa Center1.01KKapcsolódj ki Márta üdülő centrumában. Itt aztán mindent találsz majd!