Tribal Jungle – Jewel Quest

11K3.521
 

Drágaköveknél lehet ragyogóbb? Persze, ha egy zuhatag játékban csilingelnek órákon keresztül. Pazar lesz ez az online játékok egyik legszebbike, ne hagyd ki, mert ritka az ilyen  gyönyörű

Tribal Jungle – Jewel Quest

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Tribal Jungle – Jewel Quest közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Szép grafikával és sok pályával vár ez a zuhatag játék! Ha szeretsz zuhatagozni akkor próbáld ki! Match And Crash3.311KSzép grafikával és sok pályával vár ez a zuhatag játék! Ha szeretsz zuhatagozni akkor...Újévi zuhatagozás! Próbáld ki te is! Dreams New Year Puzzle1.32KÚjévi zuhatagozás! Próbáld ki te is! Hullanak a karácsonyfa díszek! Gyűjtsd be most az összeset ebben a zuhatag játékban! Billions Of Baubles5.07KHullanak a karácsonyfa díszek! Gyűjtsd be most az összeset ebben a zuhatag játékban!...Zuhatagos mahjong, amely biztosan próbára tesz! Próbáld ki te is! Moving tiles2.11KZuhatagos mahjong, amely biztosan próbára tesz! Próbáld ki te is! Az ünnepekre hagytuk a legjobbat! Zuhatagozz mindenféleképpen! Wizard Jewels3.712KAz ünnepekre hagytuk a legjobbat! Zuhatagozz mindenféleképpen! Zuhatagozz most a víz alatt! Gyűjtsd be a kagylókat! SeaLife Puzzle1.45KZuhatagozz most a víz alatt! Gyűjtsd be a kagylókat! Édes és érdekes! Zuhatagozz velünk! Candy Era3.58KÉdes és érdekes! Zuhatagozz velünk! Nagyszerű zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Diamond Valley4.16KNagyszerű zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Zuhatagozz egy hatalmasat ismét velük! Sok pálya vár rád! Treasures of Atlantis3.749KZuhatagozz egy hatalmasat ismét velük! Sok pálya vár rád! Készülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Chainz - Mumbo Jumbo4.03KKészülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is!
Készülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Atlantis Quest4.427KKészülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Kincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"! Dukateers: Bling Bling Blaster2.65KKincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"!...Szerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz!  Strike Gold2.14KSzerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz! Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Paris Jewelry Shop3.027KNézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Zuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Match 3 Neon4.27KZuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 22.12KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Virágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Flower Match4.814KVirágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Készíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Flip Flop Candy Shop3.93KKészíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales3.28KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell! Underwater Secrets2.78KVízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!...
Barangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Pantheon3.65KBarangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Újabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Sweet Candies: The Second Story4.326KÚjabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Bontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Seudotetris3.38KBontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Tarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Coffee Breaker3.33KTarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Készül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Matching Blocks 23.48KKészül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Új és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra vágysz!  FlipFruit4.010KÚj és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra...Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Swap The Gems II3.63KKészülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Relaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod. Eden Flowers2.34KRelaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod....Használd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Ark of Treasure2.95KHasználd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Törd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Cube Crash 24.312KTörd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket!
Zuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Constellation Legends2.54KZuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Kalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Ana The Pirate Jewel Match1.23KKalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Fald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Yummy Match2.711KFald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Győzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód! Marine Puzzle4.827KGyőzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód!...Tüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató és kihívásokkal teli.  Icons Match4.44KTüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató...Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards4.56KForgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match2.78KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.51KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.76KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.85KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra!
Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.46KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.314KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage4.210KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Segíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Elsa Crystal Match3.05KSegíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra!