Tribal Jungle – Jewel Quest

10K3.521
 

Drágaköveknél lehet ragyogóbb? Persze, ha egy zuhatag játékban csilingelnek órákon keresztül. Pazar lesz ez az online játékok egyik legszebbike, ne hagyd ki, mert ritka az ilyen  gyönyörű

Tribal Jungle – Jewel Quest

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Tribal Jungle – Jewel Quest közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Új és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra vágysz!  FlipFruit5.01KÚj és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra...Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Swap The Gems II4.31KKészülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Relaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod. Eden Flowers2.32KRelaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod....Szerezd meg a Maja kincset zuhatagos tudásoddal! Mayan Treasure2.43KSzerezd meg a Maja kincset zuhatagos tudásoddal! Ismerd meg a Hó királynőt és segíts neki sárkánynevelésben! Snow Queen2.511KIsmerd meg a Hó királynőt és segíts neki sárkánynevelésben! Használd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Ark of Treasure2.93KHasználd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Törd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Cube Crash 24.34KTörd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Zuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Constellation Legends2.23KZuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Kalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Ana The Pirate Jewel Match1.22KKalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Fald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Yummy Match4.77KFald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra!
Győzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód! Marine Puzzle5.010KGyőzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód!...Tüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató és kihívásokkal teli.  Icons Match4.42KTüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató...Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards4.55KForgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match2.78KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.51KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.42KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.85KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.46KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.110KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz!
Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage3.88KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Segíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Elsa Crystal Match3.04KSegíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Tedd boldoggá a papagájt. Ehhez zuhatagoznod kell! Shellshock Match 33.83KTedd boldoggá a papagájt. Ehhez zuhatagoznod kell! Készülj a zuhatagra! Sok sok pálya vár rád! Jem Match 23.19KKészülj a zuhatagra! Sok sok pálya vár rád! Bontsd le a tojás hegyet! Egyet se hagyj állva.  Easter - Eggs3.36KBontsd le a tojás hegyet! Egyet se hagyj állva. Készülj a húsvétra zuhatag játékkal! Easter Match 33.33KKészülj a húsvétra zuhatag játékkal! Zuhatagra fel! Gyűjtsd be az értékeket és a pontokat! Gem-Match Fun 32.23KZuhatagra fel! Gyűjtsd be az értékeket és a pontokat! Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Gemstone Match3.32KTeszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Szuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Super Candy Match 23.56KSzuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Sok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra! Music Instruments Match3.63KSok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra!
Teremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Match 3 Harmony3.84KTeremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Zúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Beyblade Burst Jewel Match3.04KZúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Már az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Caveman Match2.916KMár az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Tüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Marble Match Up3.411KTüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Segíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Iron Man Energy Match3.46KSegíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Klasszikus zuhatag játék. Egyszerű mégis nagyszerű. Simple Match 32.52KKlasszikus zuhatag játék. Egyszerű mégis nagyszerű. Utazd körbe a világot! Hogy mi kell ehhez? Csak egy kis zuhatagozás! Match to Travel4.119KUtazd körbe a világot! Hogy mi kell ehhez? Csak egy kis zuhatagozás! Legyél egy amerikai zuhatag ninja! Hogy mi? Nézd meg és rájössz. American Ninja Gold Match3.04KLegyél egy amerikai zuhatag ninja! Hogy mi? Nézd meg és rájössz. Gyűjtsd be az édességeket most ingyen! Yummy Match 33.33KGyűjtsd be az édességeket most ingyen! Dolgoztasd meg agyad a víz alatt! Wonders of the Deep Match 34.02KDolgoztasd meg agyad a víz alatt!
Próbálj meg sok csókot lopni. Hogy hogyan? Hát zuhatagozással! Kiss Me Match 34.03KPróbálj meg sok csókot lopni. Hogy hogyan? Hát zuhatagozással! Tüntesd el a cuki állatokat! Persze csak mahjongok formájában! Dream Pets Connect 23.628KTüntesd el a cuki állatokat! Persze csak mahjongok formájában! Zuhatagra fel! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Gem Match Fun 32.12KZuhatagra fel! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Virágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat.  Flower Match 22.96KVirágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat. Tisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz. Monster Match Game3.17KTisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz.