Tribal Jungle – Jewel Quest

11K3.521
 

Drágaköveknél lehet ragyogóbb? Persze, ha egy zuhatag játékban csilingelnek órákon keresztül. Pazar lesz ez az online játékok egyik legszebbike, ne hagyd ki, mert ritka az ilyen  gyönyörű

Tribal Jungle – Jewel Quest

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Tribal Jungle – Jewel Quest közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tetris és zuhatag kombinációja ez a remek játék. Kell ennél jobb? Candy Bubble0.0176Tetris és zuhatag kombinációja ez a remek játék. Kell ennél jobb? Cuki zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Candy House0.0194Cuki zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Utazz el a gyöngyök szigetére! Ha már ott vagy akkor zuhatagozz egy nagyot! Gemstone Island2.0910Utazz el a gyöngyök szigetére! Ha már ott vagy akkor zuhatagozz egy nagyot! Hatalmas zuhatagozás vár rád! Készülj a zuhatagra! Fruity Flavour0.0693Hatalmas zuhatagozás vár rád! Készülj a zuhatagra! Készülj fel a zuhatagra! Ismét kicsit másképpen kell majd játszanod! Ha egy kis változatosságra vágysz ez lesz a játékod!   Match 3 Rabbits1.11KKészülj fel a zuhatagra! Ismét kicsit másképpen kell majd játszanod! Ha egy kis változatosságra...Teszteld gyorsaságod és logikádat egy helyen! Fruit Cubes1.56KTeszteld gyorsaságod és logikádat egy helyen! Zuhatagozz és számolj! Supermarket Numbers5.0995Zuhatagozz és számolj! Zuhatagozz most viccesen és különlegesen! Most minden a te kezedben van! Funny Faces0.0760Zuhatagozz most viccesen és különlegesen! Most minden a te kezedben van! Zuhatagozz újra nálunk! Nem fogod megbánni! Gem Swap Deluxe3.511KZuhatagozz újra nálunk! Nem fogod megbánni! Kalózkodj és zuhatagozz! Legyél egy gazdag kalóz! Pirate Jewel Collapse0.01KKalózkodj és zuhatagozz! Legyél egy gazdag kalóz!
Zuhatagozz a farmon! Most kicsit modernebben! Farm Stacker2.03KZuhatagozz a farmon! Most kicsit modernebben! Szép grafikával és sok pályával vár ez a zuhatag játék! Ha szeretsz zuhatagozni akkor próbáld ki! Match And Crash3.416KSzép grafikával és sok pályával vár ez a zuhatag játék! Ha szeretsz zuhatagozni akkor...Újévi zuhatagozás! Próbáld ki te is! Dreams New Year Puzzle1.32KÚjévi zuhatagozás! Próbáld ki te is! Hullanak a karácsonyfa díszek!  Gyűjtsd be most az összeset ebben a zuhatag játékban! Billions Of Baubles5.011KHullanak a karácsonyfa díszek! Gyűjtsd be most az összeset ebben a zuhatag játékban!...Zuhatagos mahjong,  amely biztosan próbára tesz! Próbáld ki te is! Moving tiles2.12KZuhatagos mahjong, amely biztosan próbára tesz! Próbáld ki te is! Az ünnepekre hagytuk a legjobbat! Zuhatagozz mindenféleképpen! Wizard Jewels3.714KAz ünnepekre hagytuk a legjobbat! Zuhatagozz mindenféleképpen! Zuhatagozz most a víz alatt! Gyűjtsd be a kagylókat! SeaLife Puzzle1.45KZuhatagozz most a víz alatt! Gyűjtsd be a kagylókat! Édes és érdekes! Zuhatagozz velünk! Candy Era3.59KÉdes és érdekes! Zuhatagozz velünk! Nagyszerű zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Diamond Valley4.16KNagyszerű zuhatagozás vár rád! Ne hagyd ki! Zuhatagozz egy hatalmasat ismét velük! Sok pálya vár rád! Treasures of Atlantis4.264KZuhatagozz egy hatalmasat ismét velük! Sok pálya vár rád!
Készülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Chainz - Mumbo Jumbo3.54KKészülj egy láncos zuhatagozásra. Lesz itt még láncreakció is! Készülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Atlantis Quest4.532KKészülj egy feledhetetlen zuhatagozásra! Kincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"! Dukateers: Bling Bling Blaster2.65KKincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"!...Szerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz!   Strike Gold2.14KSzerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz! Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Paris Jewelry Shop3.130KNézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Zuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény!  Match 3 Neon4.27KZuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 22.12KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Virágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Flower Match4.815KVirágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Készíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Flip Flop Candy Shop3.13KKészíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales3.28KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset!
Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!  Underwater Secrets2.79KVízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!...Barangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Pantheon3.65KBarangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Újabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Sweet Candies: The Second Story4.330KÚjabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Bontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Seudotetris3.38KBontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Tarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Coffee Breaker3.33KTarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Készül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Matching Blocks 23.48KKészül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Új és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra vágysz!   FlipFruit4.010KÚj és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra...Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Swap The Gems II3.63KKészülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Relaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod. Eden Flowers2.35KRelaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod....Használd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat!  Ark of Treasure2.95KHasználd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat!
Törd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Cube Crash 24.313KTörd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Zuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Constellation Legends2.54KZuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Kalózkodj egy kicsit  a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Ana The Pirate Jewel Match1.23KKalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Fald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Yummy Match2.711KFald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Győzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód!  Marine Puzzle4.232KGyőzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód!...