Tribal Jungle – Jewel Quest

11K3.521
 

Drágaköveknél lehet ragyogóbb? Persze, ha egy zuhatag játékban csilingelnek órákon keresztül. Pazar lesz ez az online játékok egyik legszebbike, ne hagyd ki, mert ritka az ilyen  gyönyörű

Tribal Jungle – Jewel Quest

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Tribal Jungle – Jewel Quest közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Változtass át mindent! Csak egy sport maradhat! Sport Match5.01KVáltoztass át mindent! Csak egy sport maradhat! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 21.71KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Virágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Flower Match5.07KVirágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Készíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Flip Flop Candy Shop3.52KKészíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales2.86KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell! Underwater Secrets2.55KVízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!...Barangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Pantheon3.43KBarangolj ősi tájakon és készülj a zuhatagozásra! Újabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Sweet Candies: The Second Story4.216KÚjabb pályákkal és kihívásokkal vár rád ez a remek zuhatag játék! Bontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Seudotetris3.38KBontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Tarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Coffee Breaker3.32KTarts egy kis kávészünetes zuhatagozást!
Készül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Matching Blocks 23.48KKészül egy kis zuhatag connectre! Te megtudod dönteni a rekordunkat? Új és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra vágysz!  FlipFruit4.09KÚj és különleges játék. Készülj a zuhatag szerű játékra. Próbáld ki ha új dologra...Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Swap The Gems II3.53KKészülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Relaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod. Eden Flowers2.34KRelaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod....Ismerd meg a Hó királynőt és segíts neki sárkánynevelésben! Snow Queen2.717KIsmerd meg a Hó királynőt és segíts neki sárkánynevelésben! Használd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Ark of Treasure2.94KHasználd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat! Törd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Cube Crash 24.38KTörd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Zuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Constellation Legends2.23KZuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Kalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Ana The Pirate Jewel Match1.23KKalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Fald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Yummy Match4.79KFald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra!
Győzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód! Marine Puzzle4.821KGyőzd le ellenséged ebben a zuhatagos háborúban! Ne engedd, hogy elsüllyedjen a hajód!...Tüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató és kihívásokkal teli.  Icons Match4.43KTüntesd el az ikonokat és gyűjtsd be a pontokat! Ez a zuhatag játték igazán szórakoztató...Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards4.55KForgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match2.78KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.51KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.64KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.85KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.46KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.212KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz!
Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage4.29KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Segíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Elsa Crystal Match3.05KSegíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Tedd boldoggá a papagájt. Ehhez zuhatagoznod kell! Shellshock Match 33.84KTedd boldoggá a papagájt. Ehhez zuhatagoznod kell! Készülj a zuhatagra! Sok sok pálya vár rád! Jem Match 23.19KKészülj a zuhatagra! Sok sok pálya vár rád! Bontsd le a tojás hegyet! Egyet se hagyj állva.  Easter - Eggs3.37KBontsd le a tojás hegyet! Egyet se hagyj állva. Készülj a húsvétra zuhatag játékkal! Easter Match 33.34KKészülj a húsvétra zuhatag játékkal! Zuhatagra fel! Gyűjtsd be az értékeket és a pontokat! Gem-Match Fun 32.23KZuhatagra fel! Gyűjtsd be az értékeket és a pontokat! Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Gemstone Match3.32KTeszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Szuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Super Candy Match 23.57KSzuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Sok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra! Music Instruments Match3.63KSok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra!
Teremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Match 3 Harmony3.84KTeremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Zúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Beyblade Burst Jewel Match3.04KZúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Már az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Caveman Match2.917KMár az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Tüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Marble Match Up3.412KTüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Segíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Iron Man Energy Match3.47KSegíts Vasembernek az energiagyűjtésben!