Trigger Down

23K4.0139
 

 

Vedd fel a kesztyűt a háborús játékban, mert az ellenség nem lesz kíméletes az akció játék egésze alatt, és örülsz majd ha ép bőrrel megúszod az egyes missziókat az online játékban.

Nem akárhogy indul a háborús játék: egyetlen pisztollyal kell majd szembeszállnod az ellenséggel az akció játékban, és innen kell felküzdened magad, hogy egyre jobb és jobb fegyverekkel tudd végigvinni a küldetéseket az online játékban.

A háborús játékban a város már teljesen romokban, te vagy az egyetlen, aki még megtámadhatja az ellenséges erőket az akciójáték során, és neked kell túlélned egyedül az egyre nehezedő offenzívákat az online játékban.

Trigger Down

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Trigger Down

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Védd meg magad a háborús zónában! Vigyázz sokan támadnak majd rád! Warzone Tower Defense Extended1.81KVédd meg magad a háborús zónában! Vigyázz sokan támadnak majd rád! Vegyél részt a fegyverek háborújában! Védd meg a királyságod a robotoktól! War of Guns3.42KVegyél részt a fegyverek háborújában! Védd meg a királyságod a robotoktól! Vegyél részt te is az ősi törzsi harcokban. Terjeszkedj és harcolj! North Clans1.01KVegyél részt te is az ősi törzsi harcokban. Terjeszkedj és harcolj! Győzd le az ellenségeidet véres háborúban! Siegius3.47KGyőzd le az ellenségeidet véres háborúban! Válaszd meg az oldaladat és győzd le az ellenséged egy hatalmas háborúban! Anticristum2.91KVálaszd meg az oldaladat és győzd le az ellenséged egy hatalmas háborúban! Válaszd meg az évet és győzd le az ellenséget! Ageless War1.81KVálaszd meg az évet és győzd le az ellenséget! Hódítsd meg a világot és pusztítsd el az ellenfeleidet! Hut War Tactics1.93KHódítsd meg a világot és pusztítsd el az ellenfeleidet! Fejleszd csapatodat és öld meg az embereket.Monster War Zone 21.61KFejleszd csapatodat és öld meg az embereket.Segítsd a macska királynak. Győzd le a gonosz rókákat és foglald el a várukat. Strikeforce Kitty 22.53KSegítsd a macska királynak. Győzd le a gonosz rókákat és foglald el a várukat. Irányítsd a macska hadsereget, öltöztesd őket és győzz.Strikeforce Kitty Last Stand3.84KIrányítsd a macska hadsereget, öltöztesd őket és győzz.
Legyél te a legjobb ebben a többjátékos lövöldözős játékban.Combatants4.34KLegyél te a legjobb ebben a többjátékos lövöldözős játékban.Akarsz tankokat irányítani egy háborúban? Hát akkor hajrá itt megteheted.Tank Biathlon3.310KAkarsz tankokat irányítani egy háborúban? Hát akkor hajrá itt megteheted.Harcolj törpékkel! Állítsd őket egymás fejére és akkor egyszerre is támadnak! Brave shorties2.74KHarcolj törpékkel! Állítsd őket egymás fejére és akkor egyszerre is támadnak! Célozz és ölj! Ez a játék mottója. Kell ennél több?Castle Runner3.05KCélozz és ölj! Ez a játék mottója. Kell ennél több?Hódítsd meg a Karib-tengert! Bővítsd a flottádat és foglalj el mindent!Battle Sails - Caribbean Heroes4.16KHódítsd meg a Karib-tengert! Bővítsd a flottádat és foglalj el mindent!Kőkemény tankos játék veszi kezdetét, és te azonnal a harcmezőn találod magad már a háborús játék legelején. A cél, hogy a tankkal minél több ellenséget elpusztíts az online játék során.  Armored Warfare 1917 3.93KKőkemény tankos játék veszi kezdetét, és te azonnal a harcmezőn találod magad már...1944 Franciaország: még dúlnak a csaták, és most neked kell közbeavatkoznod a háborús játékok egyik legjobbikában. Profi online játék, az élmény tényleg az egyik legjobb a kategóriájában.War Heroes: France 1944.3.814K1944 Franciaország: még dúlnak a csaták, és most neked kell közbeavatkoznod a háborús...Klasszikus, egykori játéktermi repülős játék vár rád, amiben nagyon kemény ütközetek lesznek a háborús játék során. Aki járt a kilencvenes években játéktermekben, annak nagyon ismerős lesz az online játék.Air War 19413.910KKlasszikus, egykori játéktermi repülős játék vár rád, amiben nagyon kemény ütközetek...Készen állsz a harcra, ebben az online játékban? Ez az akció játék tele van izgalommal és sok feladattal. Lenyűgöző hang és látvány elemekkel szórakoztat majd ez a háborús játék.Intruder Combat Trainings 2X4.58KKészen állsz a harcra, ebben az online játékban? Ez az akció játék tele van izgalommal...Most olyan háborús játék jön, ahol városi környezetben zajlódik az akció játék, és rád egy komolyabb küldetés vár az online játék során.Dark Ops Shooter2.910KMost olyan háborús játék jön, ahol városi környezetben zajlódik az akció játék, és...
Nem az a klasszikus durr bele háborús játék, most a kiképzésen lesz a hangsúly az akció játék során. Végre megmutathatod az online játék felületén, mennyire jó mesterlövész is vagy.Sierra 73.920KNem az a klasszikus durr bele háborús játék, most a kiképzésen lesz a hangsúly az... Ha háborús játékról van szó, mennyire vagy kemény? Most városi terepen mutathatod meg, mennyi ért egy akció játék alatt.   Mielőtt beindulnál: a hangot vedd le az online játék kezdetén.American Unit 23.812K Ha háborús játékról van szó, mennyire vagy kemény? Most városi terepen mutathatod...Itt a profi háborús játék folytatása, mely egy űrben játszódó akció játék lesz. A küldetés során az ellenség a lehető legkíméletlenebb lesz, ne várj tőlük kegyelmet az online játék idejére.Strike Force Hereos 24.328KItt a profi háborús játék folytatása, mely egy űrben játszódó akció játék lesz. A...Egy olyan háborús játék vár rád, amiben mesterlövész bukkan fel, és egy háztetőtől kell kilőnie az ellenséget az akció játék során. A meglepetés az egészben, hogy a főhősről kiderül az online játékok eme darabjában, hogy nő.Nasty Sniper3.36KEgy olyan háborús játék vár rád, amiben mesterlövész bukkan fel, és egy háztetőtől...Klasszikus háborús játék, ami talán a legjobban elgondolkodtat, mivel itt egy hajóhadat kell úgy elhelyezned, hogy minél kevesebb semmisüljön meg az online játék alatt.Battleship War4.330KKlasszikus háborús játék, ami talán a legjobban elgondolkodtat, mivel itt egy hajóhadat...Egy harci géppel kell minél messzebb jutnod a háborús játék eme darabjában, és az elit legénységgel a repülős játék során meg kell semmisítened az ellenséget.   Mutasd meg, hogy téged nem lehet félreállítani ez ingyenes online játék során.Parasite Strike4.26KEgy harci géppel kell minél messzebb jutnod a háborús játék eme darabjában, és az...Egy igazán sikeres fiús játék tért vissza, és azonnal egy utcai harc kellős közepébe csöppenve indulhatunk neki a háborús játék felületének. Az ellenség kíméletlen lesz, de ettől fogjuk igazán profinak érezni az online játék eseményeit.Commando 34.372KEgy igazán sikeres fiús játék tért vissza, és azonnal egy utcai harc kellős közepébe...Húú, ez egy belevaló fiús játék lesz ám! Bevalljuk, nekünk nagyon bejött ez a háborús játék, de ahogy nézzük a számokat, sokan mások is rácuppantak.Battle Gear 24.534KHúú, ez egy belevaló fiús játék lesz ám! Bevalljuk, nekünk nagyon bejött ez a háborús...Ha van valami, ami igazán fiús játék, akkor az a háborús játékok bármelyike. Nos, most egy ilyen akció dús online játék lesz terítéken, csak szánj rá elég időt.Aqua Turret4.521KHa van valami, ami igazán fiús játék, akkor az a háborús játékok bármelyike. Nos,...Helikopteres játékban kell a legkeményebbnek lenned, hogy mindenki tudja, te vagy a legjobb ha háborús játék kerül szóba. Most egy profi akció játék felületén kell megmutatnod tudásodat.Overkill Apache 24.35KHelikopteres játékban kell a legkeményebbnek lenned, hogy mindenki tudja, te vagy...