Viking Invasion Solitaire

17K3.820
 

Ebben az online logikai játékban 20 pálya vár rád. Rakd sorba a lapokat és ezzel győzd le a védekezőket. Többet ésszel mint erővel!

Viking Invasion Solitaire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Viking Invasion Solitaire

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A szabadság felé vezető út mindig is göröngyös és egyedül nehéz volt. Segíts hát a fiatalokon! Route to Freedom4.0230A szabadság felé vezető út mindig is göröngyös és egyedül nehéz volt. Segíts hát...Győzd le a számítógépet egy újabb logikai játékban. Készen állsz?Straight 40.0104Győzd le a számítógépet egy újabb logikai játékban. Készen állsz?Dominózz versenyszerűen! Domino Block0.072Dominózz versenyszerűen! A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Thanksgiving Treasure4.0515A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Snake vs Blocks0.082Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Frogtastic0.0292Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Agnes Solitaire0.0192Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Mysterious Thief0.0193Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Mystery Disease4.0925Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Fontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!Precious Moments2.53KFontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!
Így neveld a sárkányodat! Dragon Island1.0318Így neveld a sárkányodat! Zuhatagozz lufikkal!Balloons Path Swipe1.0418Zuhatagozz lufikkal!Egy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Sleepless House3.04KEgy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Funny Animals Memory0.0520Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Guríts egyet nálunk! Roll the Ball0.8330Guríts egyet nálunk! Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Under the Sea0.0457Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Sweet Candy Match5.0795Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Jigsaw Puzzle Big Cities0.0517Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Underwater Dream3.0948Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár! Hexa Blocks0.0233Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár!
Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Tracing a Murder3.0904Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Cute Snails Jigsaw0.5280Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Utazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Mahjong Pyramids5.01KUtazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Tedd próbára logikádat nálunk! Pipe Challenge2.0220Tedd próbára logikádat nálunk! Kosarazz logikusan! Gravity Linez0.0164Kosarazz logikusan! Takaríts ki a party után! Cleaning After Party3.65KTakaríts ki a party után! Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!The President of the USA0.0222Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Cartoon Motorbike Jigsaw0.0177Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Forbidden Journey4.0777Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Kutass egy elveszett személy után! Without Trace4.01KKutass egy elveszett személy után!
Virágos mahjongozással várunk! Mahjong Flowers4.01KVirágos mahjongozással várunk! Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Plumber Pipes2.8329Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Fedezd fel a mágusok kastélyát! The Wizards Castle1.01KFedezd fel a mágusok kastélyát! Győzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Jewel Duels5.01KGyőzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Egy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Strange Silence3.02KEgy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Mentsd meg meseországot! Saving Wonderland3.62KMentsd meg meseországot! Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Physics Drop1.0175Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Fancy Cars Memory Match5.0961Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Chain Reaction5.0760Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Partizz és zuhatagozz egyszerre! Party Pop Match5.04KPartizz és zuhatagozz egyszerre!
Tarts velünk a kincskeresésben! Treasure from the Past0.01KTarts velünk a kincskeresésben! Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Stealing history3.3906Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Juss ki a kajakos csapdából! Lumberjack River Exit0.0343Juss ki a kajakos csapdából! Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Pu zle a Puzzle Game2.8325Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén! Strong Lions Jigsaw0.0262Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén!

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.