When Penguins Attack TD 2

9K4.043
 

 Akadályozd meg az ellenfelet,hogy átjusson az általad ellenőrzött területen! Ez egy pingvines játék, de azért ne dőlj be, mert nem lesz egyszerű a stratégiai játék, ahogy az online játék előző része sem volt az. Természetesen további fegyverekre is szert tehetsz a pingvines játékban, de csak akkor, ha már bizonyítottál a stratégiai játék során. De ez neked biztosan menni fogsz, ha kedveled az ilyen online játékokat.

When Penguins Attack TD 2

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb When Penguins Attack TD 2 közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Győzd le az embereket brutál nyulakkal! Persze ész is kell ehhez a feladathoz! Bunnies and Zombies5.0204Győzd le az embereket brutál nyulakkal! Persze ész is kell ehhez a feladathoz! Háborúzz! Most a legelejétől követheted az eseményeket! The War: Beginning5.0388Háborúzz! Most a legelejétől követheted az eseményeket! Vegyél részt egy komoly szurikáta misszióban! A fajodért kell küzdened! Meerkat Mission3.0453Vegyél részt egy komoly szurikáta misszióban! A fajodért kell küzdened! Ismerd meg a legendás Sonny történetét és küzdj meg életedért! Sonny 10.0191Ismerd meg a legendás Sonny történetét és küzdj meg életedért! Ismerd meg a legendás Gondor-i háborút! Battle for Gondor5.0590Ismerd meg a legendás Gondor-i háborút! Foglald el a várost! Használd szuper erődet ehhez! My Territory0.0325Foglald el a várost! Használd szuper erődet ehhez! Szimpla grafika és nehéz játék! Te elég jó stratéga vagy a játék teljesítéséhez? Flash Circle TD3.0410Szimpla grafika és nehéz játék! Te elég jó stratéga vagy a játék teljesítéséhez?...Védd meg a portált madarakkal! Vigyázz komoly szörnyek támadnak majd! Tweet Defense2.3920Védd meg a portált madarakkal! Vigyázz komoly szörnyek támadnak majd! Egy komoly védelemhez komoly ember kell! Te az vagy? Guns Defense3.9780Egy komoly védelemhez komoly ember kell! Te az vagy? Védd meg az utadat stílusosan és hibátlanul! Desolate Defense 21.0493Védd meg az utadat stílusosan és hibátlanul!
Állítsd meg az űrlény tolvajokat! Vigyázz űrhajókkal jönnek! Space Thieves0.0408Állítsd meg az űrlény tolvajokat! Vigyázz űrhajókkal jönnek! Szép kidolgozott grafika és hatalmas háború vár rád! Védd meg a királyságodat! Trinitas5.01KSzép kidolgozott grafika és hatalmas háború vár rád! Védd meg a királyságodat! Építsd ki a torony birodalmadat és győzd le gonosz ellenfeleidet! Tower Empire 23.31KÉpítsd ki a torony birodalmadat és győzd le gonosz ellenfeleidet! Az emberiség kihalása után a robotok elkezdtek háborúzni. Nézd meg mégis hogyan! Robotic Emergence3.0523Az emberiség kihalása után a robotok elkezdtek háborúzni. Nézd meg mégis hogyan!...Sakkozz a géped ellen! Flass Chess5.0879Sakkozz a géped ellen! A torta kalózok ismét támadnak! Állítsd meg őket! Cake Pirate 23.9922A torta kalózok ismét támadnak! Állítsd meg őket! Űrbéli csatára hív ez a játék. Arass elsöprő győzelmet! Hyperpath5.0846Űrbéli csatára hív ez a játék. Arass elsöprő győzelmet! Sakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Flash Chess AI5.0681Sakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Legyen tiéd a teljes pálya! Foglalj el mindent! Zone Control1.2851Legyen tiéd a teljes pálya! Foglalj el mindent! Lopd el az ellenfél tornyát! Vezesd győzelemre csapataidat! Tower Squadz5.0958Lopd el az ellenfél tornyát! Vezesd győzelemre csapataidat!
Mászd meg a tornyot és kapj választ a kérdéseidre! Vigyázz fura szörnyek állnak majd utadba! Rise0.0472Mászd meg a tornyot és kapj választ a kérdéseidre! Vigyázz fura szörnyek állnak majd...Hatalmas küzdelem két fél között! Minden a te döntéseiden múlik! The Armor RPG Experiment0.0362Hatalmas küzdelem két fél között! Minden a te döntéseiden múlik! Mutasd meg ismét, hogy hogyan kell védekezni! Ravine0.0536Mutasd meg ismét, hogy hogyan kell védekezni! Gyors stratégiai játék, amelyben gyorsan és hibátlanul kell döntened! Pixel Legions: Rapid Tactical Action0.0308Gyors stratégiai játék, amelyben gyorsan és hibátlanul kell döntened! Szörnyek, varázslók és háború vár rád! Vigyázz komoly stratégára van szükség! Azgard Tower Defense3.31KSzörnyek, varázslók és háború vár rád! Vigyázz komoly stratégára van szükség! Sakk egy kicsit újragondolva. Itt minden a zászlókon múlik!  Check Flag5.0429Sakk egy kicsit újragondolva. Itt minden a zászlókon múlik! Vezess támadásokat bolygók ellen! Mutasd meg milyen hadvezér vagy! Assault Fleet5.0762Vezess támadásokat bolygók ellen! Mutasd meg milyen hadvezér vagy! Védd meg a kisfiút a rémálmaitól! 7 Night3.7472Védd meg a kisfiút a rémálmaitól! Indíts be egy Mc Donalds-ot online! Vigyázz nem lesz egyszerű! McDonalds Videogame2.6779Indíts be egy Mc Donalds-ot online! Vigyázz nem lesz egyszerű! Kicsi csillagok háborúja. Itt természetesen nem a Star Wars-ról van szó!Little Stars for Little Wars - Players Pack 23.0679Kicsi csillagok háborúja. Itt természetesen nem a Star Wars-ról van szó!
Építsd ki birodalmadat és győzd le ellenségedet. Vigyázz nem annyira könnyű ez a játék! Little Kingdom4.6926Építsd ki birodalmadat és győzd le ellenségedet. Vigyázz nem annyira könnyű ez a...Védd meg barlangodat a szörnyetől! Vigyázz sokan vannak! Monster Cave Defense5.0621Védd meg barlangodat a szörnyetől! Vigyázz sokan vannak! Folytass egy kis űrbéli háborút. Mutasd meg milyen stratéga vagy!  My World5.0559Folytass egy kis űrbéli háborút. Mutasd meg milyen stratéga vagy! Ha szeretnél komoly dolgokban dönteni akkor próbáld ki ezt a remek, döntésekkel teli játékot!  Grow Nano V35.01KHa szeretnél komoly dolgokban dönteni akkor próbáld ki ezt a remek, döntésekkel...Állítsd meg a Démonokat! Vigyázz nem fog menni csak erőből! Demonrift TD3.51KÁllítsd meg a Démonokat! Vigyázz nem fog menni csak erőből! Építs egy futurisztikus védelmi rendszert! Vajon kibírja az ellenséges támadásokat? Csak rajtad múlik!Helix Defense1.0517Építs egy futurisztikus védelmi rendszert! Vajon kibírja az ellenséges támadásokat?...Készülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Chess Strategy0.5572Készülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Építsd ki a dinasztiád! Ehhez persze először rombolnod és harcolnod kell! Dynasty War3.01KÉpítsd ki a dinasztiád! Ehhez persze először rombolnod és harcolnod kell! Nézd meg milyen a goblinok háborúja. Vigyázz igen brutális! Clan Wars: Goblin Forest1.0803Nézd meg milyen a goblinok háborúja. Vigyázz igen brutális! Egy igazi katonai vezetőre van szükség! Méltó vagy a feladatra? Frontline Defense 22.82KEgy igazi katonai vezetőre van szükség! Méltó vagy a feladatra?
Letisztult jól átlátható mégis nehéz. Válj te is igazi stratégává! Troops Tower Defense 21.8779Letisztult jól átlátható mégis nehéz. Válj te is igazi stratégává! Eléggé random és eléggé szórakoztató! Védd meg magad mindentől !Random Defense3.6866Eléggé random és eléggé szórakoztató! Védd meg magad mindentől !Zavard el a zombikat az otthonod környékéről! Friendly Fire TaD2.71KZavard el a zombikat az otthonod környékéről! Nézd meg milyen is egy háború az elementálok között.Elemental War3.0629Nézd meg milyen is egy háború az elementálok között.Fejlődj tovább vagy pusztulj el. Ebben a stratégiai játékban nincsen köztes út! Adapt Or Die3.0717Fejlődj tovább vagy pusztulj el. Ebben a stratégiai játékban nincsen köztes út! ...