Zombie Resurrection

1K2.02
 

Nem, most nem te nem a zombi ellen leszel az akció játékban, hanem éppen hogy segíteni fogod az online játékban. A  feladatod az lesz, hogy az akció játék minden pályáján elérje a kijáratot - ehhez egy speciális eszközt kell majd használnod az online játékban.

 

Zombie Resurrection

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Zombie Resurrection közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Counter Terror1.0586Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kenora Village5.0142Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kalandozz és kaszabolj! Vagy ha ez nem tetszene akkor varázsolj! Forgotten Dungeon 25.0200Kalandozz és kaszabolj! Vagy ha ez nem tetszene akkor varázsolj! Érdekes és élvezetes lövöldözés. Ha szereted a 3D-s lövöldözős játékokat akkor ezt muszáj kipróbálnod! Assault Zone2.93KÉrdekes és élvezetes lövöldözés. Ha szereted a 3D-s lövöldözős játékokat akkor ezt...A híres Call of Duty flash változata. Ne hagyd ki ezt a remek lövöldözős játékot! Call of Duty 13.61KA híres Call of Duty flash változata. Ne hagyd ki ezt a remek lövöldözős játékot!...Küzdj meg az életedért!Furious Fist Sticks5.0176Küzdj meg az életedért!Nézd meg hogyan is működik egy ilyen szövetkezet. Vigyázz sok gyilkolás lesz benne! Sift Heads 53.81KNézd meg hogyan is működik egy ilyen szövetkezet. Vigyázz sok gyilkolás lesz benne!...Derítsd ki mi történt az Antarktiszi titkos bázison. Vigyázz elég nagy a baj! Facility Z3.41KDerítsd ki mi történt az Antarktiszi titkos bázison. Vigyázz elég nagy a baj! Válj egy igazi cowboy-já! Vigyázz a vadnyugat nem biztonságos vidék! Rise of the Cowboy2.82KVálj egy igazi cowboy-já! Vigyázz a vadnyugat nem biztonságos vidék! Válaszd ki kedvenc hősöd és győzz le vele mindenkit. Nem lesz egyszerű ez a feladat! Injustice: Gods Among Us3.9417Válaszd ki kedvenc hősöd és győzz le vele mindenkit. Nem lesz egyszerű ez a feladat!...
Állítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Mighty Knight4.41KÁllítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Lődd le a csatatéri katonákat. Teszteld fegyvereidet és tudásod! Weapon 2 beta1.92KLődd le a csatatéri katonákat. Teszteld fegyvereidet és tudásod! Likvidáld ezt a motoros bandát. Próbálj meg nem lebukni. Warface2.63KLikvidáld ezt a motoros bandát. Próbálj meg nem lebukni. Éld át a normandiai partraszállás élményét. D-Day in Normandy2.33KÉld át a normandiai partraszállás élményét. Öld meg a hatalmast titánt és mentsd meg a királyságot! Attack on Titan WIP 025.0466Öld meg a hatalmast titánt és mentsd meg a királyságot! Védd meg a földedet a rád támadó hadseregtől! Turn Coat3.31KVédd meg a földedet a rád támadó hadseregtől! Éld túl a zombik támadásait. Vigyázz nagyon sokan vannak! Zombie Survival 23.91KÉld túl a zombik támadásait. Vigyázz nagyon sokan vannak! Visszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást!  Strike Force Heroes 34.75KVisszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást! ...Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Minicraft Flash5.0478Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Brutalitás magas szinten. Tárazz be és pusztíts! Load Up And Kill2.84KBrutalitás magas szinten. Tárazz be és pusztíts!
Állítsd meg a rabokat. Használd a fegyvered erre a nemes célra! Prison Escape2.61KÁllítsd meg a rabokat. Használd a fegyvered erre a nemes célra! Legyél egy sztár rendőr. Válj hőssé és mentsd meg a túszokat. Virtual Police: The Genome War1.01KLegyél egy sztár rendőr. Válj hőssé és mentsd meg a túszokat. Kösd fel a gatyád. Ez nem lesz egyszerű!  Aggressive Attack3.91KKösd fel a gatyád. Ez nem lesz egyszerű! Legyél egy igazi kommandós! Lőj le mindenkit!  X-2273.51KLegyél egy igazi kommandós! Lőj le mindenkit! Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Zombie Invaders4.11KTisztítsd meg a világot a zombiktól! Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pamp gun0.0886Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.  CRAZY FLASHER 44.02KPusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős. Védd meg magad a mutánsoktól! Mad Or Dead4.32KVédd meg magad a mutánsoktól! Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Metal slug run2.41KÉld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Ten second war4.01KGyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több?
Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.0919Búj egy ninja bőrébe! Öld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! The Last Stand3.61KÖld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! Irtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Zombie Stalker5.03KIrtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Egy sivatagos vidéken kell megállnod a helyed! Sok sikert! Sons Of Guns2.41KEgy sivatagos vidéken kell megállnod a helyed! Sok sikert! Az akció testvérek élete nem egyszerű. Nézd meg miket is csinálnak a mindennapjaikon. Action Bros2.52KAz akció testvérek élete nem egyszerű. Nézd meg miket is csinálnak a mindennapjaikon....Piros riasztás kaptál. Ez csak egy dolgot jelenthet: pusztítanod kell! Outpost1.51KPiros riasztás kaptál. Ez csak egy dolgot jelenthet: pusztítanod kell! Nézd meg milyen egy komolyabb bevetés a SAS-nál! SAS Unit4.15KNézd meg milyen egy komolyabb bevetés a SAS-nál! Szekérrel kell gurulgatnod, de figyelj ez nem egy átlagos szekér! Woodcraft Warfare3.22KSzekérrel kell gurulgatnod, de figyelj ez nem egy átlagos szekér! Öld meg a terroristákat és szabadíts fel a civileket. Become SWAT 24.02KÖld meg a terroristákat és szabadíts fel a civileket. Ugrass Monster Truck-oddal ja és persze lőj! Igazi amerikai buli. Spree Rider4.17KUgrass Monster Truck-oddal ja és persze lőj! Igazi amerikai buli.
Eljött a csontik ideje, legalábbis ezt hitték. Rontsd el a kedvüket ebben a szuper játékban.Skeleton Gardens3.04KEljött a csontik ideje, legalábbis ezt hitték. Rontsd el a kedvüket ebben a szuper...Tapasztald meg milyen is egy igazi viking élete. Mászkálj veszélyes területeken és vidd haza az élelmet! Ultimate Legend3.01KTapasztald meg milyen is egy igazi viking élete. Mászkálj veszélyes területeken és...Egyedül te maradtál életben. Próbálj úgy is maradni! Wrath Of Zombies3.12KEgyedül te maradtál életben. Próbálj úgy is maradni! Legyél te is egy kommandós. Nyomulj városról városra és likvidáld a terroristákat.  First Commando3.23KLegyél te is egy kommandós. Nyomulj városról városra és likvidáld a terroristákat....Legyen belőled is kommandós. Nem is akármilyen, legyél te is SWAT-os. Become SWAT2.92KLegyen belőled is kommandós. Nem is akármilyen, legyél te is SWAT-os.