Daily Celebrity Crossword

1K1.01
 
Solve the clue and insert your answer in the highlighted squares, using the keyboard of letters provided on your mobile or your desktop keyboard. After completing a word, the next set of squares will be highlighted and you will receive the next clue. You can also click anywhere on the screen to answer any clue, or use the arrow keys. Tap or click on the icon to the left of the clue to switch from horizontal clues to vertical clues.

Use the icons at the bottom for helpful hints. Eyeglasses icon: See wrong in red! Star icon: 10 letter blast! Magnifying glass: Reveal a word! Check for the new crossword every night at 10pm ET.

New puzzle published each night at 10pm ET
Written by the same people who write crossword puzzles for major newspapers and magazines
Different theme for every day of the week: Sunday Funday, Movie Monday, TV Tuesday, Wayback Wednesday, Top 40 Thursday, Sports Fan Friday, and Smartypants Saturday
Hints to help you solve clues

Daily Celebrity Crossword

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Daily Celebrity Crossword közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room0.0299Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tüntesd el a lapokat a világűrben is! 3 Moon Solitaire5.0289Tüntesd el a lapokat a világűrben is! Fejtsétek meg a Startlap naponta frissülő keresztrejtvényeit! Itt megbeszélhetitek az eredményeket!Keresztrejtvények3.696KFejtsétek meg a Startlap naponta frissülő keresztrejtvényeit! Itt megbeszélhetitek...Virágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat.  Flower Match 22.65KVirágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat. Bontsd le a mahjongokat! Marine Life: Bullseye Mahjong2.71KBontsd le a mahjongokat! Párosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű lapod! Tropical Solitaire3.33KPárosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen...Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.62KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték....Rendezd a lapokat most kicsit másképp!Gaps Solitaire2.31KRendezd a lapokat most kicsit másképp!Szerezd meg a napi gyümölcsöd ezzel a játékkal! Bontsd le a gyümölcs tornyot! Fruit Mahjong: Square Mahjong2.15KSzerezd meg a napi gyümölcsöd ezzel a játékkal! Bontsd le a gyümölcs tornyot!...Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.98KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.
Tisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz. Monster Match Game3.86KTisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz....Ismerd meg a nemzetek zászlóit és közben szórakozz jól! Flag Mahjong4.03KIsmerd meg a nemzetek zászlóit és közben szórakozz jól! Mit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta.  Garfield Solitaire1.91KMit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta....Zuhatagra fel!  Monster Cubes Crush4.02KZuhatagra fel! Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.33KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Lásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Tower Solitaire3.33KLásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Ismerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. The Storyteller3.53KIsmerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted....Mahjongra fel. Egy újabb logikai játék. Reméljük ez is tetszik majd. Internet Mahjong4.14KMahjongra fel. Egy újabb logikai játék. Reméljük ez is tetszik majd. Tetris és Zuhatagjáték most egyben! Nagyon eltalált játék. CrystalLoid3.42KTetris és Zuhatagjáték most egyben! Nagyon eltalált játék. Mahjongra fel! Bontsd le a tornyokat! Mahjongg Toychest3.02KMahjongra fel! Bontsd le a tornyokat!
Fedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Super Kitchen1.52KFedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Rabold ki a bankot! The Bank Robbery2.81KRabold ki a bankot! Segíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Safe With Me3.31KSegíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Jewels 3D3.32KGyűjtsd be a gyöngyöket! Segíts a Mikulásnak a cukrok begyűjtésében! Vigyázz nincs már sok időd! X Mas Treats2.91KSegíts a Mikulásnak a cukrok begyűjtésében! Vigyázz nincs már sok időd! Karácsonyi zuhatag játék. Kell ennél több? Mix & Christmatch4.33KKarácsonyi zuhatag játék. Kell ennél több? Tedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Monkey Go Happy Xmas Tree3.74KTedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Egy jól megcsavart memória játék. Az előző csak a bemelegítés volt. Twisting puzzle christmas1.61KEgy jól megcsavart memória játék. Az előző csak a bemelegítés volt. Segíts a mikulásnak! Gyűjtsd be az ajándékokat. Zuhatagra fel! Christmas fr33z3.05KSegíts a mikulásnak! Gyűjtsd be az ajándékokat. Zuhatagra fel! Tornáztasd meg az agyad. Mennyire jó a memóriád? Memory Game3.66KTornáztasd meg az agyad. Mennyire jó a memóriád?
Juss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a környék. Descent of the Tomb2.92KJuss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a...Pihentető és élvezetes ez az ingyenes játékunk. Keresgél és találj! Alphanumeric 13.820KPihentető és élvezetes ez az ingyenes játékunk. Keresgél és találj! Rakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Spider solitaire ws 3.33KRakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Mahjongra fel! Tüntesd el a bogarakat. Ha nem vagy bogaras ez lesz a te játékod.  Bug connect 3.41KMahjongra fel! Tüntesd el a bogarakat. Ha nem vagy bogaras ez lesz a te játékod....Hangolódj Karácsonyra élvezetesen! Zuhatagra fel! Christmas puzzle 2 2.94KHangolódj Karácsonyra élvezetesen! Zuhatagra fel! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets3.83KElhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire4.13KTüntesd el a lapokat! Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mahjong ace2.15KBontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.13KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!  Qrossfire 3.014KEgy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!
Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.82KOpaa.. Pasziánsz! Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.32KMahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Shifter Puzzle Game2.74KÖtletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend3.75KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Segíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! The Pandas Mahjong Solitaire 1.34KSegíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat!