Vészvihar: Kalózvadászat!

Az emberlakta űr határvidéke összeomlóban van. A védtelenné vált településeket földönkívüli kalózok dúlják-fosztogatják. Fegyverkezz és vedd fel a harcot ellenük: légy igazi halálosztó a Kalózvadászaton! Segítsd a klánodat, mentsd meg az emberiséget, tisztítsd meg a galaxist a söpredéktől!

Ha a „Vészvihar: Kalózvadászat” eventen a rangsor élvonalában végzel, prémium tagságot, továbbfejlesztett LF-4-eseket és még sok egyéb jutalmat is szerezhetsz! A klánok versenyében az első három helyezettet szintén rendkívüli jutalmak illetik meg, a győztest pedig a jól megérdemelt „Kalózok rémálma” címmel tüntetjük ki!

A földönkívüli ellenség az emberiség jövőjét veszélyezteti!

Jelentkezz szolgálatra és légy hősi űrpilóta: csatlakozz a három frakció egyikéhez, válaszd ki űrhajódat, alapíts saját klánt vagy szövetkezz más pilótákkal és harcolj az emberiség létéért! Gyűjtsd be a harcban lelőtt űrhajók roncsait, pótold az értékes erőforrás-készleteket.

Vezesd győzelemre a frakciódat a böngésződben, ingyen játszható, online játékban!

Játssz most!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War2.9272Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Aranyos állatok, finom ételek - indítsd be a saját éttermed!Dining Zoo5.01KAranyos állatok, finom ételek - indítsd be a saját éttermed!Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6603KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3593KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.438KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1157KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.685KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Fedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!My Little Farmies3.9120KFedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!Építsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Legends of Honor4.036KÉpítsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.414KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!
Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.489KVálogass több ezer divatos ruha közül!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.1166KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.94KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Egyesítsd Görögországot a Xerxész elleni harban!Sparta: War of Empires4.74KEgyesítsd Görögországot a Xerxész elleni harban!Az embereknek egy hősre van szükségük!Stormfall: Age of War5.02KAz embereknek egy hősre van szükségük!Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.52KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination5.04KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.944KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.041KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar5.03KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?
A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.13KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!My Free Circus0.02KPónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends2.54KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies4.713KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom5.06KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.59KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.62KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 35.02KLegyél a legnagyobb poker sztár!Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Chronicles of Nerdia4.5913Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.424KNyiss roncstelepet!
Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.6101KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.019KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.5185KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital3.810KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.361KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm4.25KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.131KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Állítsd össze saját akváriumodat és gondozd a halakat!Free Aqua Zoo4.368KÁllítsd össze saját akváriumodat és gondozd a halakat!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster3.33KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.456KHozd létre a saját online vidámparkodat!
Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.557KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Akadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Koyotl4.547KAkadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.318KNyerd meg az I. Világháborút!Vesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Battlestar Galactica Online4.419KVesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.133KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!