DarkOrbit Húsvét 2016

8530.00
 

Friss esemény!

A M.A.S.Q.U.E. teljesen az ellenőrzése alá akarja vonni az intergalaktikus kereskedelmet, ezért bejelentette, hogy a tömegtermelésnek vége, mostantól minden egyes pilótának exkluzív, igény szerinti felszerelést, például testreszabható P.E.T.-eket kínál.

Ez a lépés azonban nem aratott osztatlan tetszést. A M.A.S.Q.U.E.-kal korábban kizárólagos szerződésben álló luxuskategóriás biztonsági cég, a SecuriTek számára komoly presztízsveszteség, hogy többé nem ő a M.A.S.Q.U.E. technológiáinak egyedüli közvetítője. Ezért mindent megtesz, hogy keresztülhúzza a M.A.S.Q.U.E. legújabb reklámfogását, és megtorpedózza a vállalat új sikereit.

Vajon ki az erősebb? A 2016-os húsvéti eventen kiderül! Vadássz különleges eventdobozokra, durrogtass tűzijátékot, gyűjts P.E.T.-designokat különböző színekben, és vállalj izgalmas új küldetéseket március 21-étől április 3-áig! 

DarkOrbit Húsvét 2016

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb DarkOrbit Húsvét 2016 közösségében!
Játssz most!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mahjongra fel! Tüntesd el a bogarakat. Ha nem vagy bogaras ez lesz a te játékod.  Bug connect 0.09Mahjongra fel! Tüntesd el a bogarakat. Ha nem vagy bogaras ez lesz a te játékod....Készülj fel a menekülésre. Vigyázz nem lesz elég itt a futás! Not Alone0.06Készülj fel a menekülésre. Vigyázz nem lesz elég itt a futás! 3D-ben is teszteld parkolási tudásodat! Town Driver0.0113D-ben is teszteld parkolási tudásodat! Hangolódj Karácsonyra élvezetesen! Zuhatagra fel! Christmas puzzle 2 0.0957Hangolódj Karácsonyra élvezetesen! Zuhatagra fel! Uralkodj mindenek felett! Mainland Wars5.0235Uralkodj mindenek felett! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets5.01KElhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Keresgélj betűket ezeken az aranyos autós képeken. Blaze Monster Machine Letters3.0743Keresgélj betűket ezeken az aranyos autós képeken. Küzdj meg a ringben! Szerezd meg a bajnoki övet. Hot Blood Boxing0.0110Küzdj meg a ringben! Szerezd meg a bajnoki övet. Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire2.51KTüntesd el a lapokat! Versenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek hatalmasak!   MINI MOTO0.0167Versenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek...
Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mahjong ace1.61KBontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Zombie Invaders5.0225Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Küzdj meg a szörnyekkel! Vezesd csapatodat győzelemre! Ships vs Monsters0.0168Küzdj meg a szörnyekkel! Vezesd csapatodat győzelemre! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park3.81KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pamp gun0.0174Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!  Qrossfire 3.31KEgy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki! Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal. Sok sikert!  Uni squad1.0218Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal....Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.  CRAZY FLASHER 40.0168Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős. Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.51KOpaa.. Pasziánsz! Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan!  Motorjoust5.0277Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan!
Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.31KMahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Védd meg magad a mutánsoktól! Mad Or Dead4.3548Védd meg magad a mutánsoktól! Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Shifter Puzzle Game2.81KÖtletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend3.23KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Metal slug run2.8346Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Győzd le az oroszlánt és barangolj ebben a mesés világban. Knights rescue0.0196Győzd le az oroszlánt és barangolj ebben a mesés világban. Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Dino Assault2.1614Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Versenyezz most ebben a műfajban! Foofa Race 20.0146Versenyezz most ebben a műfajban! Segíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! The Pandas Mahjong Solitaire 1.33KSegíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break2.32KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet.
Egy klasszikus újjászületése.  Classic Pacman5.01KEgy klasszikus újjászületése. Pókerezz és pasziánszozz egyszerre! Poker Square Solitaire1.01KPókerezz és pasziánszozz egyszerre! Mutasd meg ki az úr a konyhában! Egg Riot0.0266Mutasd meg ki az úr a konyhában! Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Toiletwar5.0514Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Mario visszatért! Mario Super3.31KMario visszatért! Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.83KGyőzd le a félelmeidet! Ismerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Duotony0.62KIsmerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.32KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! Szereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. Truck Hidden Letters4.42KSzereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.32KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket!...
Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Ten second war5.0379Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.0352Búj egy ninja bőrébe! Fedezd fel LEGO® City titokzatos dzsungelét!LEGO® City Jungle2.01KFedezd fel LEGO® City titokzatos dzsungelét!Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.42KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Napoleon Waterloo 20.0566Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt.