Moai Mahjong - Az egzotikus mahjong

8830.00
 

Ha szereted a mahjong játékokat, de már unod egy kicsit a megszokott kőmintákat, akkor igazán érdemes kipróbálnod a Moai Mahjongot.

A szabályok ugyanazok, mint a klasszikus mahjongban, a játék inkább grafika és hang frontján igyekszik kiemelkedni a mezőnyből. Ezek alatt a hangulatos háttérzenét, a Húsvét szigeteket idéző hátteret, valamint a látványos mintákkal tarkított mahjong köveket értjük.

A játék első néhány pályája viszonylag könnyű, később viszont egyre nehezebbé válik a kövek összepárosítása. Hála a szuper zenének, a könnyű irányíthatóságnak és szemnek kellemes grafikának, akár órákon át is jól elszórakozhatunk a Moai Mahjonggal anélkül, hogy megunnánk.

Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Mászkálós játék angolul jól tudóknak.The Broadenlands0.035Mászkálós játék angolul jól tudóknak.Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Endless Barkhans Solitaire5.0251Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Szerezz otthont a cicusnak!Spiky Cat0.0626Szerezz otthont a cicusnak!Rajzolj utat a keréknek!Rollin Paint0.0345Rajzolj utat a keréknek!Keresd meg a különbségeket misztikus képeken!Ancient Mysteries2.01KKeresd meg a különbségeket misztikus képeken!Bontsd le a csoki hegyet!Chocolate Tower3.71KBontsd le a csoki hegyet!Vezesd farmodat és gazdaságodat!Cattle Tycoon1.01KVezesd farmodat és gazdaságodat!Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Catch the Cheese3.5349Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Szedd össze a cukorkákat!Candy Basket5.0156Szedd össze a cukorkákat!Mahjong a kertek alatt most 3D ben.Mahjongg garden1.75KMahjong a kertek alatt most 3D ben.
Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Moto Tomb Racer 25.0322Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Bomb of Love0.0218Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Hajítsd el a pandáidat!Panda Toy Shoot5.0378Hajítsd el a pandáidat!Tisztítsd meg a várost a szeméttől!Clean Green City0.0588Tisztítsd meg a várost a szeméttől!Pasziánsz a vonaton.Train Voyage Solitaire2.75KPasziánsz a vonaton.Keresd meg a különbségeket a festői tájakon!China Differences4.05KKeresd meg a különbségeket a festői tájakon!Legyél te a nap hőse!One Screen Hero3.0379Legyél te a nap hőse!Állítsd pályára a műholdakat!Space Madness5.0721Állítsd pályára a műholdakat!Javítsd meg az elromlott liftet!Broken Elevator3.21KJavítsd meg az elromlott liftet!Repessz végig az aranyos kis kocsiddal a pályákon.VeeSix5.01KRepessz végig az aranyos kis kocsiddal a pályákon.
Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Sonic Jumping Stars5.0658Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Gyűjtsd össze az drágaköveket!Gemollection Level Pack3.83KGyűjtsd össze az drágaköveket!Legyél te a legügyesebb ninja panda!Panda Ninja0.0442Legyél te a legügyesebb ninja panda!Repessz motoroddal a dzsungelben!Jungle Ride0.0628Repessz motoroddal a dzsungelben!Trükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Osmosis Solitaire1.74KTrükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Tüntesd el a lapokat.Twelve2.47KTüntesd el a lapokat.Repülj a minionnal az űrig.Minions Jumping5.0611Repülj a minionnal az űrig.A világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.The Worlds Hardest Game Fan Made5.01KA világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.Egy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!War Story1.01KEgy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!Hatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. War Mahjong4.39KHatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne.
Húsvéti zuhatagjáték.Easter Egg Blitz2.07KHúsvéti zuhatagjáték.Memória játék húsvéti hangulatban. Nyuszikkal meg hímes tojásokkal. Easter Bunny Hunt3.0430Memória játék húsvéti hangulatban. Nyuszikkal meg hímes tojásokkal. Pusztítsd el a pálcikaemberekből álló ellenséges csapatokat.Gunz1.01KPusztítsd el a pálcikaemberekből álló ellenséges csapatokat.Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Biker Exploit1.6859Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Alpesi pasziánsz!Alpine Solitaire4.17KAlpesi pasziánsz!Irányítsd a pandák marioját!Super Panda Land0.0534Irányítsd a pandák marioját!Etesd meg a pajtilényt!Fantastico0.0373Etesd meg a pajtilényt!Indíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske   a helyére jusson.Bristlies Level Pack3.65KIndíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske a helyére jusson.Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Pirates Time 2 Fans Pack1.7585Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Egyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Nile Tiles3.911KEgyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.
Lődd le a zombikat és fejleszd a bázisod.Dark Dayz5.01KLődd le a zombikat és fejleszd a bázisod.Üsd szét a Pinata-t és szerezd meg a cukrokat.Pinata Hunter 35.0656Üsd szét a Pinata-t és szerezd meg a cukrokat.Szállíts hatalmas gépeket kamionoddal!Extreme Cargo Transporter2.81KSzállíts hatalmas gépeket kamionoddal!Segíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Perfect Pou Couple2.81KSegíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Pasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Addiction Solitaire4.28KPasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.