Archer

7K5.02
 
Have you ever fancied being a ranger like those fantasy characters you love so much? Well, now you can in Archer! Pick up a bow and a quiver full of arrows and get shooting! Don’t worry you won’t be shooting at anything alive or moving. This addictive free online hunting game has you blasting arrows at targets in many fun and interesting ways. Forget traditional archery ranges, because you’ll be shooting your way past obstacles, and using physics based gameplay to hit those targets. You can use the power of your shot to slam through objects blocking the way and hit your target, all in one fell swoop. To control your shot you must swipe your finger or drag the mouse across the screen to adjust the shot power, and then release once you’ve chosen the trajectory you want. There are multiple levels each with varying challenge difficulties that make for a seemingly endless stream of fun scenarios and results. The farther you progress in the game the harder and more challenging the levels become. The puzzles can be compared to other slingshot based games where you have to shoot a variety of birds at pigs – you know the one we’re talking about! If you find that you can’t reach a particular target, you can swap out to the bouncy arrows – one of many different ammunition types. What are you waiting for? Get out there and start shooting targets! Compare your scores with friends and family to see who can get the best. Don’t forget that this game can be played from any smartphone, tablet or computer. Choose your weapon of choice so to speak and aim for those targets! There’s a lot less to clean up when you’ve finished a game of archer too, and nobody likes to clean.

Archer

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Archer

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kingshill királyi városában egymást érik a földrengések, és munkások tűnnek el megmagyarázhatatlan módon. Szállj alá Kingshill csatornáiba, és derítsd fel a probléma gyökerét! Drakensang Online - Kingshill férges csatornái5.0324Kingshill királyi városában egymást érik a földrengések, és munkások tűnnek el megmagyarázhatatlan...Indulj el egy veszélyes tankos küldetésre és mutasd meg mire is jó egy tank! Stick Tank Wars2.822KIndulj el egy veszélyes tankos küldetésre és mutasd meg mire is jó egy tank! Húú, ez egy belevaló fiús játék lesz ám! Bevalljuk, nekünk nagyon bejött ez a háborús játék, de ahogy nézzük a számokat, sokan mások is rácuppantak.Battle Gear 24.541KHúú, ez egy belevaló fiús játék lesz ám! Bevalljuk, nekünk nagyon bejött ez a háborús...Próbálj meg túlélni egy háborús környéken. Nem lesz egyszerű!FPS shooting survival game3.110KPróbálj meg túlélni egy háborús környéken. Nem lesz egyszerű!Segíts az embereknek és szabadíts meg a szörnyektől! Monster shooter 3D2.95KSegíts az embereknek és szabadíts meg a szörnyektől! Gyűjtsd be az adósságokat egy igazán kemény lövöldözéssel. Te készen állsz?Go Repo 12.23KGyűjtsd be az adósságokat egy igazán kemény lövöldözéssel. Te készen állsz?Mentsd meg a földet a pusztulástól! Super Villainy2.43KMentsd meg a földet a pusztulástól! Válj te a mesterlövészek királyává! Sniper Champion 3D5.04KVálj te a mesterlövészek királyává! Egyszerű a feladatod: lődd le a zombikat. Vigyázz hihetetlen sokan vannak! Zombie Shooter 3D3.49KEgyszerű a feladatod: lődd le a zombikat. Vigyázz hihetetlen sokan vannak! Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Time Shooter 22.75KLassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!
Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Zombie Last Castle0.03KVédd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!Subway Clash 23.78KVegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz a meló az biztos!  Super Spy Agent 463.67KTarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz...Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Wild Bullets0.01KLegyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Tegyél rendet az utcán! Block city wars0.02KTegyél rendet az utcán! Legyél te is kommandós!Bullet Party3.46KLegyél te is kommandós!Ismerd meg a kocka csapatot és harcolj velük! Blocky Squad3.13KIsmerd meg a kocka csapatot és harcolj velük! Válj te is mesterlövésszé! Blocky Sharpshooter0.02KVálj te is mesterlövésszé! Védd meg a földet az aszteroidáktól!Space Purge3.32KVédd meg a földet az aszteroidáktól!Vegyél részt egy igazán komoly csatában. Készen állsz a lövöldözésre?Masked Forces Unlimited3.815KVegyél részt egy igazán komoly csatában. Készen állsz a lövöldözésre?
Válj igazi katonává! Soldiers Combat3.66KVálj igazi katonává! Harcolj most egy csapatban! Stickman Army Team Battle3.26KHarcolj most egy csapatban! Tedd próbára célzásodat élesben! Aim Clash3.511KTedd próbára célzásodat élesben! Vegyél részt a pálcikaemberek háborújában! Stickman Shooter4.03KVegyél részt a pálcikaemberek háborújában! Próbáld meg túlélni a zombi apokalipszist! Garage Apocalypse3.02KPróbáld meg túlélni a zombi apokalipszist! Vadászd le a szörnyeket és tisztítsd meg a világot tőlük! Slime Hunter2.84KVadászd le a szörnyeket és tisztítsd meg a világot tőlük! Szereted a Counter-Strike-ot? Most nálunk is játszhatod! Critical Combat Battle Royale3.08KSzereted a Counter-Strike-ot? Most nálunk is játszhatod! Tarts ismét a maszkos titkos osztaggal és lövöldözz egy nagyot! Masked Forces3.48KTarts ismét a maszkos titkos osztaggal és lövöldözz egy nagyot! Tanulj meg vadászni velünk! Hunter 3D3.06KTanulj meg vadászni velünk! Gyakorold a lövöldözést. Vigyázz durva lesz!Head Shot2.93KGyakorold a lövöldözést. Vigyázz durva lesz!
Tarts ismét Panchoval. Utazz el most New Yorkba! Amigo Pancho 24.33KTarts ismét Panchoval. Utazz el most New Yorkba! Védd meg a városodat a légi támadásoktól! Missile Defense System1.71KVédd meg a városodat a légi támadásoktól! Ki győzne egy harcban Slenderman vagy egy maci? Derítsd ki most!  Slenderman vs Freddy the Fazbear4.02KKi győzne egy harcban Slenderman vagy egy maci? Derítsd ki most! Vadászd le a kiborgokat! Cyber Hunter3.01KVadászd le a kiborgokat! Védd meg a korházat a zombiktól! Night Watchmen Stories Zombie Hospital5.07KVédd meg a korházat a zombiktól! Válj te is egy fegyvere ügynökké!Agent Gun1.32KVálj te is egy fegyvere ügynökké!Állítsd meg a zombik támadásait! Dead Zed3.34KÁllítsd meg a zombik támadásait! A zombik már megint elfoglalták a strandot. Takarítsd el őket!Zombies at the Beach3.82KA zombik már megint elfoglalták a strandot. Takarítsd el őket!Állítsd meg a zombikat! Legendary Warrior GR3.22KÁllítsd meg a zombikat! Lövöldözz és rohanj az életedért! Sketchman Gun2.02KLövöldözz és rohanj az életedért!
Harcolj ismét az űrben! Space Blaze5.05KHarcolj ismét az űrben! Válj te is titkos ügynökké! Agent of Descend3.02KVálj te is titkos ügynökké! Tarts te is Billy-vel és lődd le a banditákat! Billy the Kid3.61KTarts te is Billy-vel és lődd le a banditákat! Vegyél részt egy hatalmas légi csatában!Tictec Shot0.01KVegyél részt egy hatalmas légi csatában!Lövöldözz az űrben és győzz! Space Shooter5.05KLövöldözz az űrben és győzz!