Archer

5K5.02
 
Have you ever fancied being a ranger like those fantasy characters you love so much? Well, now you can in Archer! Pick up a bow and a quiver full of arrows and get shooting! Don’t worry you won’t be shooting at anything alive or moving. This addictive free online hunting game has you blasting arrows at targets in many fun and interesting ways. Forget traditional archery ranges, because you’ll be shooting your way past obstacles, and using physics based gameplay to hit those targets. You can use the power of your shot to slam through objects blocking the way and hit your target, all in one fell swoop. To control your shot you must swipe your finger or drag the mouse across the screen to adjust the shot power, and then release once you’ve chosen the trajectory you want. There are multiple levels each with varying challenge difficulties that make for a seemingly endless stream of fun scenarios and results. The farther you progress in the game the harder and more challenging the levels become. The puzzles can be compared to other slingshot based games where you have to shoot a variety of birds at pigs – you know the one we’re talking about! If you find that you can’t reach a particular target, you can swap out to the bouncy arrows – one of many different ammunition types. What are you waiting for? Get out there and start shooting targets! Compare your scores with friends and family to see who can get the best. Don’t forget that this game can be played from any smartphone, tablet or computer. Choose your weapon of choice so to speak and aim for those targets! There’s a lot less to clean up when you’ve finished a game of archer too, and nobody likes to clean.

Archer

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Archer

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Ömlenek a zombik, szedd össze magad!War Zomb Avatar4.25KÖmlenek a zombik, szedd össze magad!Válj igazi katonává! Soldiers Combat0.01KVálj igazi katonává! Lődd le a mozgó célpontokat! The Gun Club Shooter0.0485Lődd le a mozgó célpontokat! Védd meg a pozíciódat a modern nindzsáktól! Modern Combat Defense0.5373Védd meg a pozíciódat a modern nindzsáktól! Harcolj most egy csapatban! Stickman Army Team Battle3.1705Harcolj most egy csapatban! Bosszuld meg a munkahelyeden történt esetet!The Office Guy3.72KBosszuld meg a munkahelyeden történt esetet!Ismerd meg a kocka csapatot és harcolj velük! Blocky Squad1.0395Ismerd meg a kocka csapatot és harcolj velük! Vegyél részt a pálcikaemberek háborújában! Stickman Shooter2.0368Vegyél részt a pálcikaemberek háborújában! Tedd próbára célzásodat élesben! Aim Clash0.01KTedd próbára célzásodat élesben! Szabadítsd el a belső tankod! Tank Fury3.4656Szabadítsd el a belső tankod!
Próbáld meg túlélni a zombi apokalipszist! Garage Apocalypse2.4516Próbáld meg túlélni a zombi apokalipszist! Tarts ismét Panchoval. Utazz el most New Yorkba! Amigo Pancho 25.0966Tarts ismét Panchoval. Utazz el most New Yorkba! Védd meg a városodat a légi támadásoktól! Missile Defense System0.0328Védd meg a városodat a légi támadásoktól! Válj te is mesterlövésszé! Blocky Sharpshooter0.0399Válj te is mesterlövésszé! Tanulj meg vadászni velünk! Hunter 3D5.02KTanulj meg vadászni velünk! Ki győzne egy harcban Slenderman vagy egy maci? Derítsd ki most!  Slenderman vs Freddy the Fazbear0.0531Ki győzne egy harcban Slenderman vagy egy maci? Derítsd ki most! Vadászd le a kiborgokat! Cyber Hunter3.0385Vadászd le a kiborgokat! Védd meg a földet az aszteroidáktól!Space Purge3.3688Védd meg a földet az aszteroidáktól!Védd meg a korházat a zombiktól! Night Watchmen Stories Zombie Hospital5.01KVédd meg a korházat a zombiktól! Gyakorold a lövöldözést. Vigyázz durva lesz!Head Shot5.0781Gyakorold a lövöldözést. Vigyázz durva lesz!
Válj te is egy fegyvere ügynökké!Agent Gun1.3523Válj te is egy fegyvere ügynökké!Állítsd meg a zombik támadásait! Dead Zed3.51KÁllítsd meg a zombik támadásait! A zombik már megint elfoglalták a strandot. Takarítsd el őket!Zombies at the Beach3.8970A zombik már megint elfoglalták a strandot. Takarítsd el őket!Állítsd meg a zombikat! Legendary Warrior GR3.2679Állítsd meg a zombikat! Lövöldözz és rohanj az életedért! Sketchman Gun2.0647Lövöldözz és rohanj az életedért! Harcolj ismét az űrben! Space Blaze5.0550Harcolj ismét az űrben! Válj te is titkos ügynökké! Agent of Descend5.0564Válj te is titkos ügynökké! Tarts te is Billy-vel és lődd le a banditákat! Billy the Kid1.0445Tarts te is Billy-vel és lődd le a banditákat! Vegyél részt egy hatalmas légi csatában!Tictec Shot0.0786Vegyél részt egy hatalmas légi csatában!Lövöldözz az űrben és győzz! Space Shooter5.0666Lövöldözz az űrben és győzz!
Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Mexico Rex2.7683Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Legyél te is kommandós!Bullet Party3.61KLegyél te is kommandós!Tedd próbára a lövési pontosságodat! Deul0.0992Tedd próbára a lövési pontosságodat! Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Space Blaze 20.0304Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában! Johnny Revenge4.5637Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában! Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack3.0592Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.81KLövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Neon Blaster 25.0824Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Védd meg a bolygónkat a neonharcosoktól! Neon Blaster3.0420Védd meg a bolygónkat a neonharcosoktól! Használd fel a dobozokat a pusztításra. Készen állsz a robbantásokra?Box blast0.0363Használd fel a dobozokat a pusztításra. Készen állsz a robbantásokra?
Repülj és védj meg minket az ellenségtől!Cartoon Flight1.0417Repülj és védj meg minket az ellenségtől!Védd meg a támaszpontot! Tank Defender0.0934Védd meg a támaszpontot! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML53.0975Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus1.53KÁllítsd meg a vírus terjedését! Vegyél részt egy űrbéli kalandozásban. Jó lövöldözést!Raider: Episode 14.02KVegyél részt egy űrbéli kalandozásban. Jó lövöldözést!