Run and Bun

1K0.00
 
Click or tap to use the booster. Collect as many buns as possible, avoid dangerous objects, and increase your distance and score with each level. Use buns in the store to unlock new characters, levels, and powerups!

Go to the store to unlock 6 fun Happy Tree Friends, 6 different levels including the jungle and an amusement park, and 6 awesome powerups including Atomic Buns, Turbo Buns, and Buns of Steel! Some special buns will make you invulnerable, some increase your speed, some make buns bigger and easier to collect, and still others give more powers.

Endless runner arcade game
An aBUNdance of unlockable characters from Happy Tree Friends
Fresh, new levels with unique obstacles and traps
Crazy powerups to help you get those buns

Run and Bun

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Run and Bun

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vadászd le a szörnyeket és tisztítsd meg a világot tőlük! Slime Hunter5.01KVadászd le a szörnyeket és tisztítsd meg a világot tőlük! Szereted a Counter-Strike-ot? Most nálunk is játszhatod! Critical Combat Battle Royale5.02KSzereted a Counter-Strike-ot? Most nálunk is játszhatod! Indulj el egy veszélyes tankos küldetésre és mutasd meg mire is jó egy tank! Stick Tank Wars2.82KIndulj el egy veszélyes tankos küldetésre és mutasd meg mire is jó egy tank! Tarts ismét a maszkos titkos osztaggal és lövöldözz egy nagyot! Masked Forces4.01KTarts ismét a maszkos titkos osztaggal és lövöldözz egy nagyot! Vegyél részt egy igazán komoly csatában. Készen állsz a lövöldözésre?Masked Forces Unlimited5.01KVegyél részt egy igazán komoly csatában. Készen állsz a lövöldözésre?Válj igazi katonává! Soldiers Combat3.22KVálj igazi katonává! Harcolj most egy csapatban! Stickman Army Team Battle3.11KHarcolj most egy csapatban! Ismerd meg a kocka csapatot és harcolj velük! Blocky Squad3.0813Ismerd meg a kocka csapatot és harcolj velük! Vegyél részt a pálcikaemberek háborújában! Stickman Shooter2.0793Vegyél részt a pálcikaemberek háborújában! Tedd próbára célzásodat élesben! Aim Clash4.12KTedd próbára célzásodat élesben!
Próbáld meg túlélni a zombi apokalipszist! Garage Apocalypse2.4722Próbáld meg túlélni a zombi apokalipszist! Tarts ismét Panchoval. Utazz el most New Yorkba! Amigo Pancho 25.01KTarts ismét Panchoval. Utazz el most New Yorkba! Védd meg a városodat a légi támadásoktól! Missile Defense System0.0458Védd meg a városodat a légi támadásoktól! Válj te is mesterlövésszé! Blocky Sharpshooter0.0514Válj te is mesterlövésszé! Tanulj meg vadászni velünk! Hunter 3D3.03KTanulj meg vadászni velünk! Ki győzne egy harcban Slenderman vagy egy maci? Derítsd ki most!  Slenderman vs Freddy the Fazbear4.0738Ki győzne egy harcban Slenderman vagy egy maci? Derítsd ki most! Vadászd le a kiborgokat! Cyber Hunter3.0505Vadászd le a kiborgokat! Védd meg a földet az aszteroidáktól!Space Purge3.3865Védd meg a földet az aszteroidáktól!Védd meg a korházat a zombiktól! Night Watchmen Stories Zombie Hospital5.01KVédd meg a korházat a zombiktól! Gyakorold a lövöldözést. Vigyázz durva lesz!Head Shot5.01KGyakorold a lövöldözést. Vigyázz durva lesz!
Válj te is egy fegyvere ügynökké!Agent Gun1.3652Válj te is egy fegyvere ügynökké!Állítsd meg a zombik támadásait! Dead Zed3.51KÁllítsd meg a zombik támadásait! A zombik már megint elfoglalták a strandot. Takarítsd el őket!Zombies at the Beach3.81KA zombik már megint elfoglalták a strandot. Takarítsd el őket!Állítsd meg a zombikat! Legendary Warrior GR3.2805Állítsd meg a zombikat! Lövöldözz és rohanj az életedért! Sketchman Gun2.0758Lövöldözz és rohanj az életedért! Harcolj ismét az űrben! Space Blaze5.0846Harcolj ismét az űrben! Válj te is titkos ügynökké! Agent of Descend5.0811Válj te is titkos ügynökké! Tarts te is Billy-vel és lődd le a banditákat! Billy the Kid1.0553Tarts te is Billy-vel és lődd le a banditákat! Vegyél részt egy hatalmas légi csatában!Tictec Shot0.0906Vegyél részt egy hatalmas légi csatában!Lövöldözz az űrben és győzz! Space Shooter5.01KLövöldözz az űrben és győzz!
Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Mexico Rex2.7871Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Legyél te is kommandós!Bullet Party3.72KLegyél te is kommandós!Tedd próbára a lövési pontosságodat! Deul0.01KTedd próbára a lövési pontosságodat! Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Space Blaze 20.0390Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában! Johnny Revenge4.5888Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában! Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack3.0719Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.81KLövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Neon Blaster 25.01KIsmét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Védd meg a bolygónkat a neonharcosoktól! Neon Blaster3.0492Védd meg a bolygónkat a neonharcosoktól! Használd fel a dobozokat a pusztításra. Készen állsz a robbantásokra?Box blast0.0418Használd fel a dobozokat a pusztításra. Készen állsz a robbantásokra?
Repülj és védj meg minket az ellenségtől!Cartoon Flight1.0494Repülj és védj meg minket az ellenségtől!Védd meg a támaszpontot! Tank Defender0.01KVédd meg a támaszpontot! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML53.01KVezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus1.53KÁllítsd meg a vírus terjedését! Védd meg a földet az űrlények támadásától. Szükség van rád! Alien Invaders 22.33KVédd meg a földet az űrlények támadásától. Szükség van rád!