Nézd meg a The Magic Summer játékról készült videónkat! Ha tetszett, próbáld ki a játékot!


The Magic Summer - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb The Magic Summer közösségében!

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló videók

Elég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Pets Mahjong4.51309KElég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Nem véletlenül ez a zuhatag játék az egyik legnépszerűbb a palettán, hiszen klasszikus darab, és hatalmas a rajongó tábora az online játékok között.Bubble Game 34.41017KNem véletlenül ez a zuhatag játék az egyik legnépszerűbb a palettán, hiszen klasszikus...Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! The Lost Farmer3.514KDerítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! Egy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz! Templars Chapel3.613KEgy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz!...Mahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Taipei4.137KMahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Nagyszerű logikai játék, ahol három egyforma színű kockát kell összetolni!Egypt Puzzle4.4344KNagyszerű logikai játék, ahol három egyforma színű kockát kell összetolni!Dolgozz egy érdekes konyhában. Itt éppen mahjongoznod kell! KitchenMahjong4.6143KDolgozz egy érdekes konyhában. Itt éppen mahjongoznod kell! Mitől lesz jó egy kocsis játék? Mert ez az egyik legjobb játék ebben a műfajban nálunk - felhasználók szerint. De hatalmas a vita róla az online játék alatt - a hozzászólásokban.The Heist4.4188KMitől lesz jó egy kocsis játék? Mert ez az egyik legjobb játék ebben a műfajban nálunk...Csinálj ötös sorokat az egyszínű golyókból!Arcade Lines4.3328KCsinálj ötös sorokat az egyszínű golyókból!   Rakj össze hármat a tárgyakból!Rome Puzzle4.3299K  Rakj össze hármat a tárgyakból!
Klasszikus mahjong, semmi mellébeszélés! Gyere és próbáld ki ingyen ezt a kiváló logikai játékot!Mahjong Titans4.3730KKlasszikus mahjong, semmi mellébeszélés! Gyere és próbáld ki ingyen ezt a kiváló...Igazi klasszikus mahjong! Próbáld ki nálunk az egyik legjobb online játékunkat és oszd meg az eredményed a többiekkel!Classic Style Mahjong4.4725KIgazi klasszikus mahjong! Próbáld ki nálunk az egyik legjobb online játékunkat és...A hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik?  Smurfs Classic Mahjong3.026KA hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik?...Tárgykeresés egy csodálatos történelmi helyen. Kell ennél többet mondanunk?Land of History3.210KTárgykeresés egy csodálatos történelmi helyen. Kell ennél többet mondanunk?Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales2.024KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Kutass szerelem után. Most megtalálhatod! Seeking Love3.29KKutass szerelem után. Most megtalálhatod! Zuhatagozz a víz alatt! Készen állsz? Fish Match Deluxe3.113KZuhatagozz a víz alatt! Készen állsz? Értékes gyöngyök és egy nagy kihívás vár rád. Te készen állsz? Treasure Rush2.914KÉrtékes gyöngyök és egy nagy kihívás vár rád. Te készen állsz? Ismerd meg a kincsőrzők munkáját kicsit közelebbről! Treasure Keeper3.05KIsmerd meg a kincsőrzők munkáját kicsit közelebbről! Kapcsolódj ki egy farmon, zuhatagozással!Vegetables Match 33.428KKapcsolódj ki egy farmon, zuhatagozással!
Egy furcsaság és sok elrejtett tárgy. Te készen állsz a keresésre?Neverending Midnight3.85KEgy furcsaság és sok elrejtett tárgy. Te készen állsz a keresésre?Buborékozz ismét velünk! Most labdázás közben! Bubble Shooter Golden Football3.318KBuborékozz ismét velünk! Most labdázás közben! Húsvétra tőlünk is kapsz egy ajándékot, méghozzá egy szuper mahjongot!Easter Mahjong Deluxe3.434KHúsvétra tőlünk is kapsz egy ajándékot, méghozzá egy szuper mahjongot!Sütés,főzés és díszítés vár rád. Készülj velünk a nagy ünnepre! Bake and Decorate3.74KSütés,főzés és díszítés vár rád. Készülj velünk a nagy ünnepre! A nehéz időkben is szükség van rád. Nyomozz és kapd el a bűnözőket! Beat Cops4.08KA nehéz időkben is szükség van rád. Nyomozz és kapd el a bűnözőket! 50 évente ezen a csodálatos helyen minden mágikussá válik. Nézd meg hogyan! Dawn of Illusion3.07K50 évente ezen a csodálatos helyen minden mágikussá válik. Nézd meg hogyan! Mahjongozz ismét velünk! Slidon Mahjhong Slide3.79KMahjongozz ismét velünk! Vásárolj be velünk! Egy új piac vár rád! Unknown Bazaar3.05KVásárolj be velünk! Egy új piac vár rád! Egy újabb logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Hexalau4.238KEgy újabb logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Keresd meg az élet rejtett szépségeit! Hidden Beauty2.98KKeresd meg az élet rejtett szépségeit!
Tedd próbára magad egy újabb logikai játékkal. Mi is segítünk! Daily Futoshiki3.04KTedd próbára magad egy újabb logikai játékkal. Mi is segítünk! Egy titkos küldetés és egy feledhetetlen kaland vár. Ez szuper lesz! Spy Mission3.53KEgy titkos küldetés és egy feledhetetlen kaland vár. Ez szuper lesz! Egy csodálatos álom és Prága is vár. Ne hagyd ki! Dreaming in Prague4.430KEgy csodálatos álom és Prága is vár. Ne hagyd ki! Varázslatos vonat utazásod még varázslatosabb lesz! Keresgélj ismét velünk! The Mystery Express3.35KVarázslatos vonat utazásod még varázslatosabb lesz! Keresgélj ismét velünk! Szükség van rád a zombik likvidálásában. Lövöldözz ismét nálunk! Cold Station3.03KSzükség van rád a zombik likvidálásában. Lövöldözz ismét nálunk! Tedd próbára magad egy igazán különleges játékban! Balls and bricks5.06KTedd próbára magad egy igazán különleges játékban! Kiránduljunk most együtt a vadonba! Kellemes keresés és megannyi érdekes tárgy vár rád. Tarts velünk!  Scent of the Forest3.514KKiránduljunk most együtt a vadonba! Kellemes keresés és megannyi érdekes tárgy vár...Tarts velünk egy csodálatos farmra. Ez tényleg örömre derít majd! Happy Farm2.67KTarts velünk egy csodálatos farmra. Ez tényleg örömre derít majd! Egy hatalmas kaland és nagyszerű keresés vár rád! Darkness Calls3.03KEgy hatalmas kaland és nagyszerű keresés vár rád! Csodálatos környezet és igazi aktív kikapcsolódás vár rád!Farm Sweet Farm3.811KCsodálatos környezet és igazi aktív kikapcsolódás vár rád!
Kapcsolódj ki a barátaiddal egy kellemes keresgéléssel! Book of Prophecies3.03KKapcsolódj ki a barátaiddal egy kellemes keresgéléssel! Tölts el egy kellemes napot egy csodálatos szigeten. Szuper keresgéléssel! Island Holiday2.44KTölts el egy kellemes napot egy csodálatos szigeten. Szuper keresgéléssel! Ismerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! New Teachers3.07KIsmerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! Zuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Snow Queen 23.436KZuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Segíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Furious Storm3.53KSegíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád!