Nézd meg a Darkness Calls játékról készült videónkat! Ha tetszett, próbáld ki a játékot!

 

Darkness Calls - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Darkness Calls közösségében!

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló videók

Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales2.023KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Zuhatagozz a víz alatt! Készen állsz? Fish Match Deluxe3.112KZuhatagozz a víz alatt! Készen állsz? Értékes gyöngyök és egy nagy kihívás vár rád. Te készen állsz? Treasure Rush2.914KÉrtékes gyöngyök és egy nagy kihívás vár rád. Te készen állsz? Ismerd meg a kincsőrzők munkáját kicsit közelebbről! Treasure Keeper3.05KIsmerd meg a kincsőrzők munkáját kicsit közelebbről! Kapcsolódj ki egy farmon, zuhatagozással!Vegetables Match 33.326KKapcsolódj ki egy farmon, zuhatagozással!Egy furcsaság és sok elrejtett tárgy. Te készen állsz a keresésre?Neverending Midnight3.85KEgy furcsaság és sok elrejtett tárgy. Te készen állsz a keresésre?Buborékozz ismét velünk! Most labdázás közben! Bubble Shooter Golden Football3.316KBuborékozz ismét velünk! Most labdázás közben! Húsvétra tőlünk is kapsz egy ajándékot, méghozzá egy szuper mahjongot!Easter Mahjong Deluxe3.431KHúsvétra tőlünk is kapsz egy ajándékot, méghozzá egy szuper mahjongot!Sütés,főzés és díszítés vár rád. Készülj velünk a nagy ünnepre! Bake and Decorate3.74KSütés,főzés és díszítés vár rád. Készülj velünk a nagy ünnepre! Közeledik a Húsvét, készülj fel egy szuper zuhatagos játékkal! Egg Age3.210KKözeledik a Húsvét, készülj fel egy szuper zuhatagos játékkal!
A nehéz időkben is szükség van rád. Nyomozz és kapd el a bűnözőket! Beat Cops4.07KA nehéz időkben is szükség van rád. Nyomozz és kapd el a bűnözőket! 50 évente ezen a csodálatos helyen minden mágikussá válik. Nézd meg hogyan! Dawn of Illusion3.07K50 évente ezen a csodálatos helyen minden mágikussá válik. Nézd meg hogyan! Tárgykeresés egy csodálatos történelmi helyen. Kell ennél többet mondanunk?Land of History3.29KTárgykeresés egy csodálatos történelmi helyen. Kell ennél többet mondanunk?Mahjongozz ismét velünk! Slidon Mahjhong Slide3.78KMahjongozz ismét velünk! Vásárolj be velünk! Egy új piac vár rád! Unknown Bazaar3.04KVásárolj be velünk! Egy új piac vár rád! Keresd meg az élet rejtett szépségeit! Hidden Beauty2.98KKeresd meg az élet rejtett szépségeit! Tedd próbára magad egy újabb logikai játékkal. Mi is segítünk! Daily Futoshiki3.03KTedd próbára magad egy újabb logikai játékkal. Mi is segítünk! Egy titkos küldetés és egy feledhetetlen kaland vár. Ez szuper lesz! Spy Mission3.53KEgy titkos küldetés és egy feledhetetlen kaland vár. Ez szuper lesz! Egy csodálatos álom és Prága is vár. Ne hagyd ki! Dreaming in Prague4.325KEgy csodálatos álom és Prága is vár. Ne hagyd ki! Varázslatos vonat utazásod még varázslatosabb lesz! Keresgélj ismét velünk! The Mystery Express3.35KVarázslatos vonat utazásod még varázslatosabb lesz! Keresgélj ismét velünk!
Szükség van rád a zombik likvidálásában. Lövöldözz ismét nálunk! Cold Station3.03KSzükség van rád a zombik likvidálásában. Lövöldözz ismét nálunk! Tedd próbára magad egy igazán különleges játékban! Balls and bricks5.04KTedd próbára magad egy igazán különleges játékban! Kiránduljunk most együtt a vadonba! Kellemes keresés és megannyi érdekes tárgy vár rád. Tarts velünk!  Scent of the Forest3.514KKiránduljunk most együtt a vadonba! Kellemes keresés és megannyi érdekes tárgy vár...Tarts velünk egy csodálatos farmra. Ez tényleg örömre derít majd! Happy Farm2.67KTarts velünk egy csodálatos farmra. Ez tényleg örömre derít majd! Csodálatos környezet és igazi aktív kikapcsolódás vár rád!Farm Sweet Farm3.810KCsodálatos környezet és igazi aktív kikapcsolódás vár rád!Kapcsolódj ki a barátaiddal egy kellemes keresgéléssel! Book of Prophecies3.02KKapcsolódj ki a barátaiddal egy kellemes keresgéléssel! Kutass szerelem után. Most megtalálhatod! Seeking Love3.68KKutass szerelem után. Most megtalálhatod! Kalandozz Rómában. Csodálatos és romantikus kaland vár rád! The Magic Summer3.49KKalandozz Rómában. Csodálatos és romantikus kaland vár rád! Tölts el egy kellemes napot egy csodálatos szigeten. Szuper keresgéléssel! Island Holiday2.44KTölts el egy kellemes napot egy csodálatos szigeten. Szuper keresgéléssel! Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! The Lost Farmer3.59KDerítsd ki mi történt az eltűnt gazdával!
Válj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Zuma Legend2.09KVálj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Ismerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Dragon Bubble1.511KIsmerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Ismerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! New Teachers3.06KIsmerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! Zuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Snow Queen 23.430KZuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Segíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Furious Storm3.53KSegíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Utazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Ghost in the Woods3.44KUtazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Zuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Jewel Pop1.819KZuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Egy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz! Templars Chapel3.89KEgy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz!...Utazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Travel and Discover 22.74KUtazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Egy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Frozen Cave3.44KEgy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó!
Egy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele! The Winter Game3.66KEgy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele!...Keresgélj őseid után és kapcsolódj ki egy kis tárgykereséssel. Path to the Past2.06KKeresgélj őseid után és kapcsolódj ki egy kis tárgykereséssel. A hó birodalmába nyerhetsz utat nálunk! Ismét egy fantasztikus kereséssel várunk. Snow Country3.17KA hó birodalmába nyerhetsz utat nálunk! Ismét egy fantasztikus kereséssel várunk....Segíts az ajándékok logisztikájában! Santa's Gift Line1.95KSegíts az ajándékok logisztikájában! A mikulás egy újabb mahjhongra hív. Ne hagyd ki! Christmas Triple Mahjong1.711KA mikulás egy újabb mahjhongra hív. Ne hagyd ki!