Erre a fantasztikus puzzle játékra nem is tudunk mást mondani, csak annyit, hogy rekorder az ingyenes online játék között! Soha ennyiszer, ennyien még nem játszottak puzzle játékkal itt nálunk, pedig csak ebből a játéktípusból több száz ingyenes online játékunk van.

Daily Jigsaw

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Daily Jigsaw

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy kellemes napot egy csodálatos szigeten. Szuper keresgéléssel! Island Holiday0.0411Tölts el egy kellemes napot egy csodálatos szigeten. Szuper keresgéléssel! Kártyázz és mahjongozz egyszerre. Nagyon jó lesz!Deck of Cards Mahjong0.0267Kártyázz és mahjongozz egyszerre. Nagyon jó lesz!A kalózok ismét megjelentek. Gyűjtsd be a kincseiket nálunk! Pirates! The Match-30.0398A kalózok ismét megjelentek. Gyűjtsd be a kincseiket nálunk! Egzotikus tájak és hatalmas kalandok várnak!Temple Keepers0.0319Egzotikus tájak és hatalmas kalandok várnak!Most a legsötétebb mágiához kerülhetsz közelebb! Vigyázz veszélyes lesz! The Darkest Magic0.0189Most a legsötétebb mágiához kerülhetsz közelebb! Vigyázz veszélyes lesz! Ismerd meg a halhatatlan herceg történetét. Készülj a keresésre! Deathless Prince0.0168Ismerd meg a halhatatlan herceg történetét. Készülj a keresésre! Kellemes víz alatti zuhatagozással várunk. Ne hagyd ki ezt a remek játékot!Jewel Aquarium0.0119Kellemes víz alatti zuhatagozással várunk. Ne hagyd ki ezt a remek játékot!Ismét egy nyomozásban van rád szükség!Suspicious Witness0.0148Ismét egy nyomozásban van rád szükség!Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! The Lost Farmer4.31KDerítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! Válj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Zuma Legend1.42KVálj Zuma legendává! Sok pályával várunk!
Keresd meg az elveszetteket és a tárgyakat is! Lost at Midnight2.7876Keresd meg az elveszetteket és a tárgyakat is! Kalózkodj ismét velünk! Pirate Rebels3.14KKalózkodj ismét velünk! Römi-zz nálunk ismét! Rummy0.0366Römi-zz nálunk ismét! Szükségünk van ismét rád! Keresd meg a nyomokat! Domestic Stranger0.5649Szükségünk van ismét rád! Keresd meg a nyomokat! Ismerd meg a halhatatlanok titkos szabályait!Rules of Immortals3.0851Ismerd meg a halhatatlanok titkos szabályait!Egy új fajta amőba játékkal várunk. Vigyázz ez nehezebb lesz! Connect 41.51KEgy új fajta amőba játékkal várunk. Vigyázz ez nehezebb lesz! Torpedózz nálunk. Most igazi emberek ellen is próbára teheted magad.Battleship war 10.0552Torpedózz nálunk. Most igazi emberek ellen is próbára teheted magad.Ismerd meg a találós kérdések emberét!The Riddle Man0.0703Ismerd meg a találós kérdések emberét!Egy újabb kihívás egy újabb logikai játékkal várunk! Daily Suguru0.0591Egy újabb kihívás egy újabb logikai játékkal várunk! Segíts a hercegnőnek!Royal Curse3.44KSegíts a hercegnőnek!
Ismerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Dragon Bubble1.05KIsmerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Mennyire ismered a játékokat? Do You Know Flash Games?0.0387Mennyire ismered a játékokat? Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Sky Detective1.01KEgy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Collecting Memories2.21KTérj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Harry Quantum 22.8714Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Ismerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! New Teachers3.03KIsmerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! Zuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Snow Queen 23.82KZuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Segíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Furious Storm3.51KSegíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Sudoku-zz most a tengerparton!Beach Sudoku0.5619Sudoku-zz most a tengerparton!Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Stories from the Dark3.5664Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell!
Ismerd meg a nagyi titkos receptjét! Tasty Tradition3.01KIsmerd meg a nagyi titkos receptjét! Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Cabin of the Lost2.8975Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Secret Shelter2.8931Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Utazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Ghost in the Woods3.41KUtazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Zuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Jewel Pop1.89KZuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Készen állsz a keresésre? Buried Mystery2.8891Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Készen állsz a keresésre? Egy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz! Templars Chapel3.86KEgy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz!...Egy igazán nehéz logikai játék, amely tényleg próbára tesz. Te végig tudnád vinni?Reach 103.41K...Már csak 15 perc maradt éjfélig. Segíts a fiataloknak a cuccaik megkeresésében! 15 Minutes to Midnight3.01KMár csak 15 perc maradt éjfélig. Segíts a fiataloknak a cuccaik megkeresésében! Keresgélj ismét velünk. Most puzzlet! Puzzle Pieces3.01KKeresgélj ismét velünk. Most puzzlet!
Utazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Travel and Discover 22.72KUtazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Juttasd el a szerelmeseket egymáshoz! Maze Lover3.3692Juttasd el a szerelmeseket egymáshoz! Egy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Frozen Cave2.41KEgy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Egy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele! The Winter Game3.34KEgy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele!...Finom zuhatagozás és nagyszerű játékkal várunk! Csatlakozz te is! Tasty Jewel4.03KFinom zuhatagozás és nagyszerű játékkal várunk! Csatlakozz te is!