Mini Putt - Gem Garden

2K2.52
 
Click on the pearl golf ball to begin. Pull your mouse or finger back and release to swing at the golf ball.

Try and collect gems for additional points!

- Bespoke 2D physics engine optimized for mobile with intuitive touch/drag control
- 18 individually designed levels across 4 colorful themed courses
- hundreds of bonus gems to collect
- course features include: slopes, mud, water hazards and more!
- High resolution graphics and animated ball effects

Mini Putt - Gem Garden

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Mini Putt - Gem Garden

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Cycling Hero1.01KVegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Válj te a síelés királyává otthonról! Ski King 20221.01KVálj te a síelés királyává otthonról! Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 33.92KPróbáld megmászni a hegyet most motorral! Tanulj meg íjászkodni nálunk! Archery Training5.02KTanulj meg íjászkodni nálunk! Focizz most logikusan! Foot Chinko0.04KFocizz most logikusan! Vegyél részt a kapus edzésén! GoalkeeperChallenge2.74KVegyél részt a kapus edzésén! Lovagold meg a hullámokat!Surf Riders1.02KLovagold meg a hullámokat!Itt az idő a síelésre! Ski Rush Game3.65KItt az idő a síelésre! Kosarazz egyet az utcán a srácokkal! Street Ball Jam0.02KKosarazz egyet az utcán a srácokkal! Vegyél részt egy amerikai foci edzésen! American Football Kick0.02KVegyél részt egy amerikai foci edzésen!
Focizz másképpen! Soccer Cup Touch3.83KFocizz másképpen! Tedd próbára magad egy sprint versenyen! Metres Game3.62KTedd próbára magad egy sprint versenyen! Válj te is profi focistává! Soccer Caps4.06KVálj te is profi focistává! Egy hatalmas focizás vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Bobblehead Soccer5.03KEgy hatalmas focizás vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Minigolfozz nálunk. Sok pályával várunk! Minigolf World1.04KMinigolfozz nálunk. Sok pályával várunk! Válj te a gördeszkázás fenegyerekévé! Skate Kid0.0976Válj te a gördeszkázás fenegyerekévé! Tanulj meg baseballt dobni!Baseball Kid Pitcher Cup0.0739Tanulj meg baseballt dobni!Tedd próbára magad amerikai fociban!American Football Challenge0.0852Tedd próbára magad amerikai fociban!Focizz ismét nálunk! Ball to Goal5.04KFocizz ismét nálunk! Gyakorold a szabadrúgást nálunk!Free Kick2.75KGyakorold a szabadrúgást nálunk!
Tedd próbára magad a büntetők rúgásában! Football Penalty Champions3.44KTedd próbára magad a büntetők rúgásában! Tedd próbára lövési ügyességedet! Puppet Soccer Challenge0.04KTedd próbára lövési ügyességedet! Focizz egy kockával!Pong Goal0.03KFocizz egy kockával!Készülj fel a focizásra! Football Masters 20200.01KKészülj fel a focizásra! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.01KGolfozz most logikusan! Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.0635Teniszezz föld körüli pályán! Vegyél részt az Európa bajnokságban! Euro Football Kick 20163.43KVegyél részt az Európa bajnokságban! Válaszd ki a csapatodat és győzz kosarazásban! Basketball Swooshes0.01KVálaszd ki a csapatodat és győzz kosarazásban! Válj te a kosarasok mesterévé! Basketball Masters0.0945Válj te a kosarasok mesterévé! Focizz egyet velünk!Foosball funny5.02KFocizz egyet velünk!
Horgássz egyet velünk!Fishing HTML55.02KHorgássz egyet velünk!Focizz a sztárokkal! Football Masters5.04KFocizz a sztárokkal! Kosarazz most ismét velünk! Basketball Stars0.01KKosarazz most ismét velünk! Tedd próbára magad most gátfutásban! Hurdles3.82KTedd próbára magad most gátfutásban! Métázz velünk!Cricket 20205.01KMétázz velünk!Tedd próbára magad most kosárlabdában!Basketball Dare0.01KTedd próbára magad most kosárlabdában!Focizz most logikusan! Soccer Challenge3.32KFocizz most logikusan! Ismered a Métát? Most megismerheted ezt a szuper sportot!Street Cricket0.01KIsmered a Métát? Most megismerheted ezt a szuper sportot!Focizz ismét velünk! Készülj a világbajnokságra! Soccertastic World Cup 184.55KFocizz ismét velünk! Készülj a világbajnokságra! Kezdj el készülődni a világbajnokságra!World Cup Penalty 20185.06KKezdj el készülődni a világbajnokságra!
Ismerj meg egy új sportot velünk! Most krikett-ezni lesz lehetőséged! Cricket World Cup3.02KIsmerj meg egy új sportot velünk! Most krikett-ezni lesz lehetőséged! A szörnyek is sportolnak. Sőt versenyeznek is! Basket Monsterz5.05KA szörnyek is sportolnak. Sőt versenyeznek is! Bowling-ozz online! Hatalmas élmény lesz.3D Bowling0.06KBowling-ozz online! Hatalmas élmény lesz.Kosarazz velünk, most 3D-ben!Street Hoops 3D0.02KKosarazz velünk, most 3D-ben!Focizz ismét velünk! Blaze Kick2.53KFocizz ismét velünk!