Paddle Game

4K3.511
 
On desktop: click on the paddle to start the game. Keep the paddle under the bouncing ball by dragging your mouse around the table (no clicking needed). On mobile: tap the paddle to start the game and drag it around the table to keep it under the ball. The round ends if you lose control of the ball.

Avoid large movements; small shifts of the paddle will keep the ball in the air longer. Play often to increase your personal best and compete on the leaderboard!

Simple one-player tennis game
Keep the ball in the air and increase your score
HTML5 game you can play on both desktop and mobile devices

Paddle Game

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Paddle Game

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Messi lesérült, ezért Rád lesz szüksége! Irányíts a nyilakkal, illetve a számokkal tudsz rámozdulni, lőni a labdával.Messi Can Play3.130KMessi lesérült, ezért Rád lesz szüksége! Irányíts a nyilakkal, illetve a számokkal...Gyere, most kapura kell lőnöd!World Cup 20143.831KGyere, most kapura kell lőnöd!Modern kézilabda, sok akcióval!Crunchball 30004.636KModern kézilabda, sok akcióval!Válaszd ki a kedvenc csapatodat és nyerd meg a bajnokságot!Champions League3.638KVálaszd ki a kedvenc csapatodat és nyerd meg a bajnokságot!Menj végig a legnehezebb pályákon!Uphill Rush4.440KMenj végig a legnehezebb pályákon!Micsoda összecsapás, micsoda rangadó! Ugye te is a maximumot nyújtod majd?!Juve vs. Barca3.887KMicsoda összecsapás, micsoda rangadó! Ugye te is a maximumot nyújtod majd?!Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Cycling Hero1.01KVegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Válj te a síelés királyává otthonról! Ski King 20221.01KVálj te a síelés királyává otthonról! Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 33.93KPróbáld megmászni a hegyet most motorral! Tanulj meg íjászkodni nálunk! Archery Training5.03KTanulj meg íjászkodni nálunk!
Focizz most logikusan! Foot Chinko0.04KFocizz most logikusan! Vegyél részt a kapus edzésén! GoalkeeperChallenge2.34KVegyél részt a kapus edzésén! Lovagold meg a hullámokat!Surf Riders1.03KLovagold meg a hullámokat!Itt az idő a síelésre! Ski Rush Game3.66KItt az idő a síelésre! Kosarazz egyet az utcán a srácokkal! Street Ball Jam0.02KKosarazz egyet az utcán a srácokkal! Vegyél részt egy amerikai foci edzésen! American Football Kick0.03KVegyél részt egy amerikai foci edzésen! Focizz másképpen! Soccer Cup Touch4.13KFocizz másképpen! Tedd próbára magad egy sprint versenyen! Metres Game3.62KTedd próbára magad egy sprint versenyen! Válj te is profi focistává! Soccer Caps4.07KVálj te is profi focistává! Egy hatalmas focizás vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Bobblehead Soccer5.03KEgy hatalmas focizás vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!
Minigolfozz nálunk. Sok pályával várunk! Minigolf World1.04KMinigolfozz nálunk. Sok pályával várunk! Válj te a gördeszkázás fenegyerekévé! Skate Kid0.01KVálj te a gördeszkázás fenegyerekévé! Tanulj meg baseballt dobni!Baseball Kid Pitcher Cup0.0822Tanulj meg baseballt dobni!Tedd próbára magad amerikai fociban!American Football Challenge0.0961Tedd próbára magad amerikai fociban!Focizz ismét nálunk! Ball to Goal4.74KFocizz ismét nálunk! Gyakorold a szabadrúgást nálunk!Free Kick2.75KGyakorold a szabadrúgást nálunk!Tedd próbára magad a büntetők rúgásában! Football Penalty Champions3.45KTedd próbára magad a büntetők rúgásában! Tedd próbára lövési ügyességedet! Puppet Soccer Challenge0.04KTedd próbára lövési ügyességedet! Focizz egy kockával!Pong Goal0.03KFocizz egy kockával!Készülj fel a focizásra! Football Masters 20200.01KKészülj fel a focizásra!
Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.01KGolfozz most logikusan! Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.8726Teniszezz föld körüli pályán! Vegyél részt az Európa bajnokságban! Euro Football Kick 20163.43KVegyél részt az Európa bajnokságban! Válaszd ki a csapatodat és győzz kosarazásban! Basketball Swooshes0.01KVálaszd ki a csapatodat és győzz kosarazásban! Válj te a kosarasok mesterévé! Basketball Masters0.01KVálj te a kosarasok mesterévé! Focizz egyet velünk!Foosball funny5.02KFocizz egyet velünk!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML55.03KHorgássz egyet velünk!Focizz a sztárokkal! Football Masters5.04KFocizz a sztárokkal! Kosarazz most ismét velünk! Basketball Stars0.01KKosarazz most ismét velünk! Tedd próbára magad most gátfutásban! Hurdles3.82KTedd próbára magad most gátfutásban!
Métázz velünk!Cricket 20205.01KMétázz velünk!Tedd próbára magad most kosárlabdában!Basketball Dare0.01KTedd próbára magad most kosárlabdában!Focizz most logikusan! Soccer Challenge3.82KFocizz most logikusan! Ismered a Métát? Most megismerheted ezt a szuper sportot!Street Cricket0.01KIsmered a Métát? Most megismerheted ezt a szuper sportot!Focizz ismét velünk! Készülj a világbajnokságra! Soccertastic World Cup 184.55KFocizz ismét velünk! Készülj a világbajnokságra!