Winter Dream

4550.00
 
Winter time is the best time to enjoy sweets and candies, isn't it? While it's freezing cold outside we relish sweets and chocolates and share them with those dearest to us. Now here is Winter Dream 2, that is all sweets but no calories - exactly the fun game to play in snug lodgings when the bitter cold prevents you from going out!
In this beautiful and challenging match-three video game it is your task to combine at least three of the delicious sweets to make them disappear. If you play smart and manage to make more candy vanish with one move or even trigger combos that make different sorts of candy vanish, you can get tons of extra points and useful boosters, that make it much easier to achieve the levels goals. Always have an eye on the scores though, as you only have a limited amount of moves to reach win the level.

Winter Dream

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Winter Dream közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Dolgozz egy érdekes konyhában. Itt éppen mahjongoznod kell! KitchenMahjong0.0545Dolgozz egy érdekes konyhában. Itt éppen mahjongoznod kell! Csodás napos pasziánsz. Élvezd ki ezt az ingyenes játékot! Sunny Day Patience0.082Csodás napos pasziánsz. Élvezd ki ezt az ingyenes játékot! Segíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz!  Cleaning with Lynda5.01KSegíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz! Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Gemstone Match0.0590Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Pasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.  Planet Solitaire5.04KPasziánszozz egy messzi messzi galaxisban. Tüntesd el a buborékokat! Fairy Town3.87KTüntesd el a buborékokat! Ismerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. The Mysterious Lighthouse Man3.04KIsmerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. Szuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Super Candy Match 23.55KSzuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Mahjongra fel! Segíts a mérges madaraknak! Angry Birds Mahjong2.51KMahjongra fel! Segíts a mérges madaraknak! Tüntesd el a lapokat! PG Solitaire2.86KTüntesd el a lapokat!
Kalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! The Pharaohs Treasure Chamber3.35KKalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! Sok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra! Music Instruments Match3.62KSok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra! Tüntesd el a mahjongokat ebben a fura világban. J'aime Mahjong1.73KTüntesd el a mahjongokat ebben a fura világban. Pasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Carousel Solitaire4.02KPasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Ismerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Room with a past3.04KIsmerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Teremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Match 3 Harmony3.83KTeremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Állatos mahjong amely szép grafikával rendelkezik. Ráadásul még az zenéje is nyugtató. Animal Mahjong3.63KÁllatos mahjong amely szép grafikával rendelkezik. Ráadásul még az zenéje is nyugtató....Építsd fel álmaid szigetét, de csak okosan! Grow Island4.02KÉpítsd fel álmaid szigetét, de csak okosan! Pasziánsz oroszosan! Soviet Solitaire2.31KPasziánsz oroszosan! Fedezd fel a titkos barlangot.Heligans Secret Cave4.36KFedezd fel a titkos barlangot.
Zúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Beyblade Burst Jewel Match3.03KZúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Segíts a majmoknak a túlélésben! Monkey Mahjong Connect2.51KSegíts a majmoknak a túlélésben! Tüntesd el a lapokat! Westcliff Solitaire3.82KTüntesd el a lapokat! Kutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Portal of Dreams4.35KKutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Frissítsd fel memóriád és keresgélj az óceán mélyén!  Ocean Catch Match4.32KFrissítsd fel memóriád és keresgélj az óceán mélyén! Mahjongozz csodálatos Holland környezetben. Dutch Mahjong3.91KMahjongozz csodálatos Holland környezetben. Fedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Discover Europe3.62KFedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Barangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik.  Goblin Garden1.85KBarangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik. Már az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Caveman Match2.914KMár az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Bontsd le a tornyot! Mahjongra fel!Pyramid Mahjong3.817KBontsd le a tornyot! Mahjongra fel!
Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Solitaire Oldschool3.13KTüntesd el a lapokat oldschool módon! Menekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Modern Tunnel Room Escape1.92KMenekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Tölts el egy csodás napot a múzeumban. A Day at the Museum3.35KTölts el egy csodás napot a múzeumban. Tüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Marble Match Up3.47KTüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Tüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Cupid Tripeaks4.08KTüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Vezesd az Antarktika felé irányuló expedíciót. Tüntesd el az utadba kerülő hibákat. Antarctic Expedition Mahjong3.32KVezesd az Antarktika felé irányuló expedíciót. Tüntesd el az utadba kerülő hibákat....Ismerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Words of Wisdom2.55KIsmerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Segíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Iron Man Energy Match3.46KSegíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Barangolj a vadnyugaton és tüntesd el a mahjongokat! Wigwam Mahjong3.37KBarangolj a vadnyugaton és tüntesd el a mahjongokat! Állítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Akatsuki Solitaire2.02KÁllítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal!
Egy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Thief on a Train2.59KEgy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Pihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tropical Spider Solitaire3.03KPihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Klasszikus zuhatag játék. Egyszerű mégis nagyszerű. Simple Match 32.52KKlasszikus zuhatag játék. Egyszerű mégis nagyszerű. Bontsd le a mahjong tornyot! Yin Yand Mahjong2.13KBontsd le a mahjong tornyot! A könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Library Investigation3.66KA könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk!